Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
V 23. 7. 2024 at 11:20, Hellcooper napsal:

Ja bral z Ciny asi za 1300 a nikdo nic neresil a hlavne dph platis uz automaticky pri nakupu. Takze kdyz by ti dosla nejaka vyzva k necemu tak si to udelas sam pres apku zdarma. Takze v tomhle bych problem nevidel. Spis bych ale pocital s tim ze to muze byt smejd jako u me. Z nekolika dni zkouseni vsech moznych verzi softwaru se mi to podarilo pripojit k autu jednou a od te doby nic. Jako Cinan vratil penize a priste si radsi priplatim za o neco lepsi.

Kdyby sis tu pořádně pročetl vlákno tak víš, že instalace SW je obecně problém. A kdybys četl ještě víc tak víš, že tu je pár lidí, kteří máme 100% funkční instalačky jak přes virtual, tak nativně na w8/10/11 64 bit... Včetně všemožných FW a flashovacích balíčků na kabel, mimo jiné i aktualizační soubory, které udělají z B kabelu C kabel, kompatibilní i a novým diagboxem.  Stačí se jen ozvat s tím, jakej máš windows

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Aaa tak se přidám. Řeším P206 rok 1999. Tož dal by mi někdo (dobře i za malý uplatek) link na soft? Kabel mám . Diagbox mi šlape ale na Citroenu 

Stáhl jsem jakýsi planet peugeot, rozjedu, ale jak pustím diagnostiku tak snad jen nějakou blbinu napsalo, ze našlo ,  ostatni nic.

Dal by mi někdo možnost nějak funkční spft stáhnout?

Dík 

Odesláno
před 16 hodinami, VojtouNerCZ napsal:

Kdyby sis tu pořádně pročetl vlákno tak víš, že instalace SW je obecně problém. A kdybys četl ještě víc tak víš, že tu je pár lidí, kteří máme 100% funkční instalačky jak přes virtual, tak nativně na w8/10/11 64 bit... Včetně všemožných FW a flashovacích balíčků na kabel, mimo jiné i aktualizační soubory, které udělají z B kabelu C kabel, kompatibilní i a novým diagboxem. 

O tom vsem vim a prave jsem dostal i nejake odkazy na virtualy a podobne a jednou se mi to podarilo pripojit ke vsem jednotkam a udelat co jsem potreboval ale pak jsem predelaval notas a to co driv slo uz nejde a kdyz jsem to udelal vsechno znova, tak soft mi jde ale nepripoji me to k zadne jednotce. Takze pokud mas nejaky soft co bude spolehlive fungovat a byl by jsi ochotny se o nej podelit, budu jen rad.

Odesláno

Takze vcera mi z "ciny" prisla diagnostika Lexia s DiagBoxem v9.85 - po nejakych peripetiich a pokusech jsem rozchodil DiagBox, spojim se PC <-> diagnostika. Ale tady koncim, nepripojim se k autu - Peugeot 206cc.
Kdyz spustim DiagBox, vyberu Peugeot, pripoji se mi VCI, zkusim automatickou detekci auta podle VINka - nefunguje, kdyz zadam rucne VIN, mam na vyber z aplikaci - dam PP2000 a chce to po me DAM - ten opisu z nalepky ze sloupku - at zkousim prvni 4 nebo prvnich 5 cisel (mam 6-mistny a zacina 9kou), tak me to vyhodi zpatky na vyber aplikace.

Pokud jsem to dobre pochopil, tak na P206cc potrebuju holy PP2000 instalovany ve WinXP virtualce - ale kde mam ten holy PP2000 sehnat? Je nekde ke stazeni?

Odesláno

No naprosto stejný případ jak já. S diagboxem se mi to chovalo naprosto stejně (bacha je funkční na c4 jede plně)

Atahl jsem Pp2000 nahral na cisty wxp a spustilo se, ale nenaslo to zadne info o nicem. A to jsem to chtěl proto, abych věděl jestli je vstrik opravdu vadny. U kolegy v servise to našlo. On ma ale licencovany soft.

Odesláno
před 6 minutami, Havlicek.Lukas napsal:

a skusil s prvni 4 s nulou na zacatku ?

...a to me nejak pomuze? Co jsem nasel na foru, tak nula se muze a nemusi zadat pouze pokud nula je na prvni pozici a SW by ji pak mel automaticky ignorovat. Me DAM zacina 9kou.

Odesláno (upraveno)

OK, ale jak se dostat pres DAM? Pripadne kde sehnat jine instalacky DiagBoxu nez poslal cinan?

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno

No jo, ale asi se to uplne nedoresilo, kdyz vidim, ze szoteka pise, ze ma stejny problem. Ted jsem se v tom zkousel hrabat asi hodinu a pul offline v garazi a evidentne by mohl byt problem v te verzi DiagBoxu, kterou mam od cinana, protoze kdyz jsem ze zoufalosti zkusil nastavit P207, tak snaha diagnostiky komunikovat s autem tam je, ale pri pokusu nacist jednotky, me to u motorove napise, ze neni kompatibilni / standardni, jaka by u toho modelu mela byt. Proto se ptam jestli ma nekdo DiagBox, u ktereho ma vyzkousene, ze funguje ten interni PP2000 modul, pripadne samostatne PP2000, ktere nainstaluju do virtualky. Ja uz jsem sehnal z nejakeho holandskeho fora i virtualku s DiagBoxem 7.xx, ale tam se mi nepodari nainstalovat drivery, ktere mam, i kdyz jsou x86. Zkousel jsem sosnout i tu tvoji virtualku, ale tu nerozjedu skrz nejake errory v konfiguraci, ktere asi VMware Workstation 17 nedokaze zpracovat.

Odesláno

Tomashek mám diagbox 9.91 a tam mi to prostě nešlape. Stáhl jsem Starší PP2000 ten nešel ani instalace spustit (samozřejmě na WXP jak na emulatoru tak na starem s čistym XP systemem) , Stáhl jsem jakýsi novější teď neznám verzi PP2000 a nenajde žádné chyby. Kdybys měl link na nějaký Diagbox na WIN11 či funkční PP2000 Dej mi prosím link do zprávy. Moc díky

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jinak za 3 tydny se mi nepodarilo rozchodit PP2000 / DiagBox 7.xx / DiagBox 9.xx - zkousel jsem ruzne verze Windows od XP pres Win 7 az po Win 10 jak x32 pro DB7, tak x64 pro DB9, tudiz asi budu muset napsat Cinanovi, ze dodal nefunkcni reseni a jak se k tomu postavi.

Ale co je pro me dulezitejsi - mel by nekdo funkcni reseni, kterym by me napichnul Peugeota 206 CC a smazal zavadu strechy, ktera me blokuje manipulaci se strechou a aktualne i zamceni zamku zadni kapoty - diky tomu mam v podstate nepojizdne auto - idealne jizni morava - Brno, Znojemsko,...?

Jinak budu muset ke konci tydne zavolat do Peugota a zeptat se jich, jestli to jeste v dnesni dobe dokazou vyresit.

Odesláno

Kluci, má tu někdo v Praze diagnostiku a uměl by poradit s P206cc - asi problém s airconditionning coolant temperature unit. 

Nejde klima a nejde asi ani signál na sepnutí ventilátoru na low speed (jinak relé i rezistor jsou ok, při proklemování relé všechno běží jak má)

díky

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)
V 20. 8. 2024 at 14:11, Tomashek napsal:

Jinak za 3 tydny se mi nepodarilo rozchodit PP2000 / DiagBox 7.xx / DiagBox 9.xx - zkousel jsem ruzne verze Windows od XP pres Win 7 az po Win 10 jak x32 pro DB7, tak x64 pro DB9, tudiz asi budu muset napsat Cinanovi, ze dodal nefunkcni reseni a jak se k tomu postavi.

Ale co je pro me dulezitejsi - mel by nekdo funkcni reseni, kterym by me napichnul Peugeota 206 CC a smazal zavadu strechy, ktera me blokuje manipulaci se strechou a aktualne i zamceni zamku zadni kapoty - diky tomu mam v podstate nepojizdne auto - idealne jizni morava - Brno, Znojemsko,...?

Jinak budu muset ke konci tydne zavolat do Peugota a zeptat se jich, jestli to jeste v dnesni dobe dokazou vyresit.

Mam rozbehany Diagbox a na sbazaru jsem koupil sondu..zatim se s tim ucim, ale ke Xsare se pripojim, k P307cc taky.. umim vypsat chyby a vymazat :D pokud Ti to staci napis... sem Brno :)

Upraveno uživatelem PetrR
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj pouzívám už víc jak 10let a nikdy nebyl problém. Používám Diagbox 7.57 akorát musím vždy nejdřív program spustit a pak teprve připojit kabel, abych se vyhnul automatické aklualizaci na 4.3.2 která není schopná najít VINko a spojit se s vozem jinak FW 4.2.0 tak 4.2.2 mě normálně spojí a fungují. Nějak se nudím tak jsem ACTII otevřel a ten jeden optočlen vypadá nějak očouzenej. Nemůže to být tím, ze mě vyšší FW nespojí? Děkuji 

Obrázek WhatsApp, 2024-10-07 v 09.27.03_508551c3.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...