Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý, chcem sa spýtať  k lexii 3 na Citroen Jumper 2011 potrebujem tu adapter ??

diagnosticky adapter s.1279 pre Diagbox Lexia PSA

Odesláno (upraveno)

tak sem probehnul poslednich asi 20 stranek tohoto vlakna a nejak sem nezjistil muj problem a vlastne ani presny postup instalace (pokud to teda neni nekde dal)

Windows 7 32 bit uplne cistej novej
Firewall vypnuty
antivir zadny
LAN kabel - pripojeny / odpojeny ??
WI-FI nemam skousim to na malem stolnim PC
diag kabel se pripojuje pred instalaci nebo po ??

instalacka z internetu verze 7.83 instalovana dle video navodu/ pdf navodu (zacne to verzi 7.02 a pak tam je milion updatu)
instalace probehne bez prihlaseni bez dalsiho nastaveni
diagbox se otevre jen male cerne okno ktere nema psanou zadnou verzi a ani nereaguje na nic nez tlacitko minimalizovat

a tady sem jaksi skoncil  :myslim  :myslim

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

7.02 išla v pohode? Dokašlali to až upgrady ? Pri inštalácii musí byť zapnutý adaptér wifi alebo LAN.....pripojenie nemusí byť funkčné. Kábel sa pripája až po nainštalovaní.

Odesláno (upraveno)

prave ze ta prvni uz nedovoli to prihlaseni a kdyz to nenabidne uz prvni verzi nema smysl se pokouset delat aktualizace

podle videa/ navodu je potreba v prubehu instalace zadat ty ruzne udaje - a to mi prsote instalacka nenabidne
premyslim nad variantou od nekoho stahnout uz nainstalovanou diag a jen to presunout do meho PC

premyslim jestli to muze delat ta verze windows 7 (SP1 nejde uz nainstalovat online)

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

@baffy správce nespravce jak staženou z netu tak od @ferinko2 (dekuju za diagbox) ale proste na 2 ruznych W7 to nereagovalo -- cca 5x cista instalačka --

ze vzteku sem tam hodil W10 32-bit a najednou se aplikace umoudřila a zacala delat to co ma !!!

( premyslim co ve W7 chybí a ve W10 to je )

image.thumb.png.6b4e8c0e89391b9892e8af56099d2f65.png

Odesláno

Tak to dej pak vědět já s tím zrovna taky bojuju ale u mě je problém že se na vcelku nový notebook snažím narvat stare win a nejdou mi tam pořádně ovladače 😂

Odesláno

@Péťa to mě spíš sedí ty 7dmicky ale jestli to jde tak je to jediné dobře, vím že u XP jsem musel doinstalovat framework tak je možný že u Lukáše to taky může dělat problém.

Ještě mě napadlo zda to neinstaluje na SSD disk, ten mi udělal v tom největší paseku ale já to dělal ve VM ware

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...