Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dovnitř jsem koukal, jako taky jsem si všimnul na pár místech, že to neni úplně od stroje, ale že to tam někdo nejspíš ladil :D ,, mám to z ebay, dal jsem tu nejdražší co tam byla, byly tam fotky, že to maj plně osazený, tak jsem to zkusil a krásně to šlo a včera to padlo, tak asi nějakej studeňák někde, dokud to neodpojim od pc, tak to jde, můžu restartovat a pořád to svítí, ale jak to nemá napětí tak je konec, nepamatuje si to, že to má fungovat :D mám to si 2 - 3 měsíce

mám to od automotive-diagnostic , bylo tam 100% pozitivní hodnocení, tak jsem to zkusil, tady jsem našel i odkaz, teď už je tam těch lexii víc, když jsem to já kupoval, tak tahle byla nejdražší z nabídky na ebay a vypadala že by mohla fungovat a taky jo, až na tuhle kravinu co se mi děje

http://www.ebay.com/itm/support-307-C5-Best-Lexia-3-Lexia3-diagbox-Citroen-Peugeot-diagnostic-interface-/251354887939?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a85eb3703

[upravil dne 28/4/14 18:09 od KarelHDI]

Odesláno

zdravím, taky jsem si pořídil tuto diag a mám malou otazku, vtom interface checkeru když kliknu na reference serial tak to vypíše 963830___B/_____PEUGEOT znamená to tedy že mám verzi B?

Odesláno

Pro KarelHDI:

Tak to jsme na tom tak podobně, mně přišla cca 20.1.2014 a \"umřela\" tak maximálně 10 dní tomu. Já ji teda koupil na Aliexpressu a taky tu nejdražší - aby byla full chip :( Zajímavé je, že už jsme minimálně 3. Přijde mi to jako by tam nějaká součástka měla být KO :( Bohužel nejsem elektrotechnik, tak sám to asi nespravím.

BTW, budu rád, pokud ti pojede alespoň s tím flashem firmwaru. Je to pořád lepší než vůbec nic.

Odesláno

no buď něco odešlo a nebo tam bude studeňák někde, tak to zkusit proletovat znovu a líp, ale kdo se s tim bude dělat, nakonec to nepůjde vůbec a budu si řikat, že já vůl do toho hrabal, když to šlo aspoň nějak,, ale kdyby na to někdo přišel, jak se to dá odstranit, tak budu rád :)

Odesláno

Protože číňan i ten němec dávají jen velmi omezenou záruku cca do 30ti dní. Takže poslat to někam a už to nevidět by byla hloupost když to alespoň nějak funguje.

Mimochodem Leo, tobě ta tvoje už funguje?

[Edited on 28/4/14 19:28 by HonzaC2]

Odesláno

Aha, já to mohu do třiceti dnů vrátit a jinak je na to rok záruka (alespoň tak jsem to pochopil). Kupováno na Aliexpressu.

Jinak problém stále trvá. Udělal jsem novou čistou instalaci (u toho jsem zjistil, že update od Číňana z 7.02 na 7.06 byl špatný a po jeho instalaci to nebylo odemčeno - vyřešila instalace co má John a tímto mu ještě jednou díky). Šel až do verze 7.38, ale výsledek by stejný (navíc ta verze po mně ještě chtěla po připojení zadat VIN což předtím načetlo automaticky). Tento týden to vyzkouším na jiném autě a potom jim to hodím na hlavu (alespoň se pokusím :D).

Ještě mne napadlo nahrát do přístroje starší firmware a vyzkoušet na starší verzi DiagBoxu, ale až jako poslední možnost (nerad bych se dostal do Vašeho klubu, až mi potom taky přestane svítit dioda :bojim).

Odesláno

Taky jsem zkoušel starší firmware, ale výsledek byl ještě horší - jak už jsem psal. Jinak mám to taky z Aliexpressu a taky mi to při první instalaci updatu ze 7.02 na asi 7.06 zamklo diagbox. Zajímavé je, že při druhé mi o už neudělalo - moc si to nepamatuju, ale vím, že jsem dával jiný kód - te FFFF00 či tak nějak. Použil jsem nějaký co byl na netu, bych trochu jiný než ten na DVD od číňana. A taky jsem zalohoval nějaký SYS soubor, což jsem při první instlaci nedělal. Na tom DVD to nebylo.

Jinak já to koupil od FHOBD z Aliexpressu.

Pokud budeš reklamovat, prosím napiš jak se k tomu číňan postavil, docela by mne to zajímalo.

Tak jsem číňanovi napsal, ale pochybuju, že mi odpoví.

UPDATE: Prý to mám poslat - že to opraví. No, tak že bych chtěl ještě jednou platit DPH + poštovné + 180Kč za celní řízení + riskovat, že už to nikdy neuvidím :(

[Edited on 29/4/14 09:25 by HonzaC2]

Odesláno

HonzaC2 : osobně jsem jeden kabel reklamoval(vypadávalo spojení)číňanovy a vpohodě... postavil se k tomu dobře a poštu zpět zaplatil půlku.Což se dalo a na druhý kabel mi ještě udělal slevu.

Jinak ty jsi platil DPH atd když ti došel kabel?Osobně jsem už kupoval 3xkabel všechny teda přes DHL přepravu a vždycky bez cla atd.. obyč poštou bych to neriskoval to je fakt velká šance,že to bude celní řízení atd.

Odesláno

rozhodne bych se nebal toho, ze ti to cinan neposle zpet... oni se fakt hodne snazi....

Ted mi nedavno poslali znova jednu vec v hodnote pres 3tisice, protoze jsem si postezoval, ze se mi nelibi nepresny popis... (neco bylo malicko jinak, nemelo to vliv na funkci, ale proste se mi to nelibilo)...

Jinak ja kdyz jsem kupoval diagnostiku, tak mi prisla ceskou postou a platil jsem dan i clo... kdybych to dneska vedel, tak poslu jen nejakou jinou prepravni sluzbou....

Odesláno

HonzaC2: Pokud kabel můžeš nějaký ten týden postrádat tak bych asi šel do té reklamace. Znovu platit DPH a celní řízení by jsi neměl, když prokážeš, že jsi to již jednou platil a zboží zaslal na reklamaci. Teoreticky i poštovné by mělo být zdarma pokud na tom nechtějí vydělat a pošlou to zpět obyčejnou poštou (takže jenom zaplatit cestu tam - cena by měla být od 110 Kč).

To já bych buď musel platit DPH a celní řízení nebo přepravu DHL, takže ještě uvidím jak se rozhodnu.

[upravil dne 29/4/14 11:34 od Leo]

Odesláno

Člen Senor89 opravuje Lexie aj robí upgade,myslím,že sa v tom vyzná.

P.S.Toto nie je reklama,iba rada.:roker

Odesláno

Tak jsem to dnes zkoušel na Citroenu Xantii, ale byl jsem nemile překvapen, když naběhla Lexie (myslel jsem, že naběhne taky krásný DiagBox). Tam se to vše načetlo v pořádku. Potom jsem zkusil načíst Xantii jako Peugeot 406, ale naběhl PP2000 místo DiagBoxu. Takže DiagBox na čistou diagnostiku je asi jenom pro novější auta. Nakonec jsem 807 zkusil načíst jako C8, nastartovala se taky Lexie a pro přístup asi tři jednotky, které se však nečetly správně (asi to poznalo, že ho chci oklamat a tak nahodil jen něco co je stejné jak u 807 tak u C8).

Nevíte prosím někdo jak se dělá celkový test v novém PP2000 co je v DiagBoxu 7.36? U starého PP2000 jsem to viděl jako volbu \"Celkový test\", ale u toho svého nového jsem tuto položku nemohl najít (je to nějaké pozměněné). Jak bude zase čas tak budu znovu zkoušet :cool:.

Odesláno

Na 807 nebo C8 r.v. 2007 už ti to nabídne v DB v.7.36 jenom pár položek dia v Lexii nebo PP2000. Celkový test jenom v Diagboxu. Prostě novější auta už mají diagnostiku v PP a Lexii pod posledními verzemi DB značně očesanou, nebo už tam ani nejdou otestovat.

Odesláno

dubravap : Pokud vím tak posledni obyč verze Lexie je v347.99 a PP2000 je v24.99 pokud si pamatuju dobre novější update jsem pak kdysi už nesehnal.Snad ti tohle info stačí.

Odesláno

Tak jsem to dnes zase zkusil a nestačil jsem se divit, když načtení všech položek proběhlo naprosto bez chyby. Zkusil jsem to vypnout, odpojit kabel a vždy se to vše načetlo v pořádku. Jediné co se změnilo od posledně co to dělalo problémy bylo, že ikona spuštěného programu \"SIM Application\" byla červená s křížkem, potom to zobrazilo nějakou chybu na kterou jsem klikl, zobrazilo to nějaký francouzský text a po odkliknutí se něco opravovalo asi v devíti fázích a nyní je po spuštění DiagBoxu ikona zelená s fajfkou. Tak nevím, třeba se to uzdravilo :D.

Odesláno

Jj Leo ,ale točíš o niečom inom:D . čo sa týka posledných verzií tak mám Lexia V1.4.13 posledný updat 348.01 ,PP2000 V1.9.12 posledný updat V25-0

[upravil dne 2/5/14 20:22 od baffy]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...