kutil1 Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 Poradíte mi - při istalaci diagnostky Lexia 3 z roku 2011 ve WIN XP to hned v úvodu po mně chce: nainstalujte CD recivery proxia a nepustí to dál k instalaci. Zkoušel jsem to na 4 PC, na 3 mne to nepustí dál, na jednom ano. Na PC to nepotřebuji, potřebuji to na notebooku a tam mne to nepouští. Před 3 roky jsem to instaloval bez problémů na PC s Win XP. Nevíte, jestli to neblokuje nějaká aktualizace XPéček za ty 3 roky? Poradíte, jak obejít CD recivery proxia? Citovat
ferinko2 Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 Nainstaluj Diagbox,nanižšiu verziu 5.02 a máš v pohode. Citovat
kukikuk Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 Kdo me poradi s instalaci softu. Koupil sem prez aliexpres diagnostiku verzi full C s nejnovejsim softem 7.36 a zaboha to nemuzu rozchodit. Mam to nainstalovane na win 7 32 bit a měli sme to i na xp 32bit ani na jednom se to nespoji ani nezacvakaj relátka v jednotce. Poradi někdo? Popripade někdo? Citovat
Senor89 Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 Najnovsia verzia je 7.40 asi neprezil cestu alebo mas zle nainstalovany driver Citovat
kukikuk Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 Poradte někdo, jak tedy dobře nainstalovat driver. Mate nekdo navod? Citovat
ferinko2 Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 Drivery musíš mať niekde na instalačnom CD Citovat
kukikuk Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 Mame nainstalovane všechno podle navodu co byl ke kabelu. Citovat
Senor89 Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 Tak mas zly bootloader preto to nejde jedine nechat preprogramovat kabel Citovat
kukikuk Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 Co je to bootloader? jak rikam veskere instalaca provadel otec jelikož je IT technik a rozumi tomu vic nez ja. Vse co se tu dozvim mu pak predavam. Zatím se nam to nepodarilo rozchodit. Interface checker jsme zkouseli, to je akorát vypis funkce kabelu ne? Citovat
HonzaC2 Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 Ano, ale pokud to nenactes pres interface checker, tak ti to nepojede s zadnym softem. Citovat
kukikuk Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 Přes interface checker me to normalne vypise ze je to C verze a další věci ohledne softu nebo cehosi. Citovat
janou Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 Nepises aku verziu instalujes a ake auto pripajas. Povacsine prichadza kabel s verziou 4.2.2. Skontroluj ci ti prepisalo verziu kabla na vyssiu.Z vlastnej skusenosti: po neuspesnej prvej instalacii sa instalacia nepodarila na x krat.Nevyznám sa v odinstalovani registrov a prislusenstva , vzdy mi pomohlo nahrat nový sw systemu. Instalaciu som robil vzdy z virtualnej mechaniky. Odporucam zabezpecit si novy obraz sw verzie programu ktory chces pouzivat program na cd moze bit poskodeny. Niekedy vypisuje diagbox s cn kablami hlasku :\"pripojit rozhranie\" na niektorych staci vytiahnut usb z nb , opatovne vsunut a potvrdit pripojenie.Treba vyskusat ci je tento problem s pripojenim aj na iny model auta(407,307,406) . Pokial nie a nacita iny model su v hw pravdepodobne vadne relatka , pripadne drivery ktore ich ovladaju. Citovat
mircolino Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 Vlastním 407 2.2 Hdi r.v. 2007 jakou diagnostiku by jste mi doporučili? Čtu si to tu pořad dokola, ale nějak se v tom ztrácím. Vím že diagnostika nese název Lexia 3 (pro peugout) To balení by mnělo obsahovat kabel asi B,C – ale nevím který ten kabel je dobrý pro mou 407 a ani nevím kde při koupě bych to mněl najít, který typ kabelu obsahuje to zboží. Pak by tam mnělo byt CD-inštalačka (dá se sehnat aj ………. Softwar kde je zázračný …č)? Jakou verzi si mám koupit? Rad bych ji nahodil na noťas s Windows 7/32. Využil bych ji na diagnostiku, mazaní chyb-hlášek, případně na nastavení nějakých funkcí –sklápěni zpětných zrcátek atd. Můžete mně ještě doporučit nějaký obchod kde to kupujete? Připadne kdyby mněl někdo na prodej za rozumnou cenu můžeme to společně probrat. Jsem v tomhle úplný začátečník tak že vám budu vděčni za každou odpověď Citovat
Senor89 Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 Lexia 3 je nazov zariadenia aj pre peugot aj pre citroen. Nie to B a C je verzia zariadenia ak ches instalovat na Win 7 bez nieakeho xp modu a podobne tak potrebujes C verziu zariadenia a novy Diabox (sw pre diagnostiku) aktualna verzia je 7.40 ak ches mam na predaj uz preprogramovane zariadenie plne osadena doska pcb cena 160 Eu ak mas zaujem sz. Citovat
Leo Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 Nainstaloval jsem a po menších problémech rozchodil DiagBox 7 (Win7 64bit + Oracle VM VirtualBox s WinXP 32bit). Napojení na auto funguje bez problému avšak při celkovém testu vozidla v DiagBoxu mi to u některých položek napíše \"Závada komunikace\". Když dám opakovat test, tak zpravidla tam, kde byla chyba proběhne test v pořádku, ale \"Závada komunikace\" se objeví zase u jiných položek. Setkal jste se s tímto problémem už někdo (při testování mám počítač na sedadle a ničím nehýbu, takže špatným kontaktem to nebude)? Chtěl jsem zkusit i PP2000, ale tam jsem nenašel, kde se takovýto celkový test dělá. Citovat
HonzaC2 Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 Mám stejnou konfiguraci jako ty W7 64bit + Oracle Virtual Box s WinXP 32bit. Jediné kde mám communication error je pumpa aditivace FAP. A myslím, že při opakovaném testu je to vše ok. Ale u té aditivace mi to minimálně na poprvé napíše vždycky a to ne jen na mém autě. Tak jsem to bral tak, že to tak asi dělá. Jo, mám Diagbox 7.02 a předtím jsem měl 7.32 a dělalo to to samé. Citovat
HonzaZ Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 Závada komunikace, buď kontaktní problém na kabelu mezi autem a multiplexorem, nebo závada na desce s relátky multiplexoru. Citovat
HonzaC2 Odesláno 22. duben 2014 Odesláno 22. duben 2014 Tak jsem dojel. Myslel jsem si, že to je instalací, ale ono to dělá uplně na každém NTB. Prostě někdy se mi diagnostika nechtěla připojit, resp. ona připojená je, normálně ji vidím v ve správci zařízení, i ji můžu ověřit interface checkerem, ale prostě po připojení cca za 2-3 sekundy zhasne ta zelená dioda a tím pádem mi Diagbox hlásí, že VCI není připojena Ví prosím někdo, zda je možnost nějaké opravy a kolik by to případně stálo? Nebo to mám rovnou rozšlápnout? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.