Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

:D občas se i mne stalo poslal jsem a ničeho se nedočkal.

Dokonce jednou jsem dostal CD ohledně 406 a to psal el. schémata ,data a další příručky co se týče auta a nakonec jsem dostal CD kde postahoval obr a par věcí zde fóra . Člověk nemá pak k tomu slov.:aut

Odesláno
Ano máš pravdu novšie káble B-éčkovej verzie to už podporujú ,no tie staršie káble sa musia upravovať.

Ono to není o tom jestli je B-čkový nebo C-čkový, ale o tom, jaký je v procesoru kabelu bootloader. Aby kabel jel s Diagboxem 5.30 a vyšším, musí být v kabelu tzv. Evolution bootloader.

Odesláno

Zdarec. Měl bych dotaz, jestli tato diagnostika bude fungovat. Už tady hledám asi hodinu ale konkrétně na tuto jsem tady ještě nenarazil. Asi ji nikdo nemá koupenou, nebo neumím hledat:myslim:myslim Jedná se mě o to aby to chodilo na Win 7 no a hlavně aby to fungovalo;) Cena se zdá v porovnání s cenou u nás, více než příznivá. Takže moc prosím všechny kdo se v tomhle vyznají, aby poradili. Díky moc :papa

Jedná se o toto:

http://www.ebay.com/itm/Diagnostic-Tool-PP2000-lexia-3-Diagbox7-19-Lexia-V48-PP2000-V25-Citroen-Peugeot-/111228234811?pt=Motors_Automotive_Tools&hash=item19e5b82c3b&vxp=mtr

Odesláno
konkrétně na tuto jsem tady ještě nenarazil. Asi ji nikdo nemá koupenou
Zdar ja ta predstavim to je Lexia3 o tom je cela tato tema :D pojde o nieaku lacnejsiu verziu zariadenia B-ckovu ak zalezi len na cene tak asi tuto ak chces nieco so zarukou a servisom tak napis spravu ale to za taku cenu nebude :super
Odesláno
chci se zeptat zda lexia půjde i na windows 7 ..... nebo jak to udělat aby šla ... protože např vag-com na škodovku mi na 7mičkách nechodí

vag jede i na sedmičkách ale musíš mít nejnovější verzi 12.12. vcdo

Odesláno
.....jsem trochu obavy jestli ten kabel ještě vůbec někdy uvidím je to přeci jen na Slovensko.....

Tak tomu nerozumiem,čo to malo znamenať?

No abys mě špatně nepochopil nemám nic proti slovensku mám tam spoustu kamarádu, ale když jsem tak uvažoval klidně sis ten kabel mohl nechat a pak ho někomu prodat a já bych nic neudělal, víš o to mi šlo ale je viděl že poctivých lidí na světě ještě trochu zůstalo. Tak moc díky a je fajn že si tě můžu zařadit mezi fajn lidi které ze Slovenska znám.

Odesláno
.....jsem trochu obavy jestli ten kabel ještě vůbec někdy uvidím je to přeci jen na Slovensko.....

No abys mě špatně nepochopil nemám nic proti slovensku mám tam spoustu kamarádu, ale když jsem tak uvažoval klidně sis ten kabel mohl nechat a pak ho někomu prodat a já bych nic neudělal, víš o to mi šlo ale je viděl že poctivých lidí na světě ještě trochu zůstalo. Tak moc díky a je fajn že si tě můžu zařadit mezi fajn lidi které ze Slovenska znám.

To ta zotrel niekto iny nie ja.. Ja na svoje diagnostiky ponukam aj servis na 6 mesiace v cene len pre dobre meno + v chine mam dodvavatela ktory doda akukolvek diagnostiku v najlepsiej kvalite za priatelnu cenu tak preco by som robil take hluposti

[upravil dne 15/2/14 18:39 od Senor89]

Odesláno

• O 1 měsíc později...
Odesláno

je tu niekto z BA kto mi dokaze aktivovat grafickeho parkovacieho asistenta na RT4 8.20 cez diagnostiku, pripadne dalsie funkcie.

V znackovom Peugeote to jednoducho nevedia :(

Odesláno

Akcia pre clenov klubu : Ponukam diagnostiku Lexia3 plne osadenu diagnostiku bez redukcie verzia \"C\" Peugot cena do 1.5.2014 je 160 Eu po tomto termine bude cena 180 Eu;)

[upravil dne 26/3/14 14:25 od Senor89]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Poradíte mi - při istalaci diagnostky Lexia 3 z roku 2011 ve WIN XP to hned v úvodu po mně chce:

nainstalujte CD recivery proxia a nepustí to dál k instalaci.

Zkoušel jsem to na 4 PC, na 3 mne to nepustí dál, na jednom ano.

Na PC to nepotřebuji, potřebuji to na notebooku a tam mne to nepouští.

Před 3 roky jsem to instaloval bez problémů na PC s Win XP. Nevíte, jestli to neblokuje nějaká aktualizace XPéček za ty 3 roky?

Poradíte, jak obejít CD recivery proxia?

[upravil dne 14/4/14 12:10 od kutil1]

Odesláno

Chci aktivovat denní svícení atd v 607 2009rv a chce to po mě toto viz obr. mám blbě nainstalovanou diagnostiku nebo to chce po mě ten kod přes který se třeba nahrávají klíče.. atd... nedostanu se do konfigurace z žádných jednotek...

post-20655-14109636882014_thumb.jpg

Odesláno

ok odinstaluji a znovu nainstaluji.. díky za rady ale neleze mi dohlavy že 307,406 co jsem teď dělal šly v pohodě..... a v 607 do motoru na chyby atd se taky dostanu.. :myslim:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...