Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj chlapi, nevím možná už to tady na fóru někde je ale nevíte jak aktivovat verzi programu nad 7.4 mám na CD aktualizace od 7.2 do 7.16 ale aktivovat lze jen verzi 7.4 když nainstaluji vyšší verzi již tam není možnost ruční aktivace a program se mi zablokuje. Díky

Odesláno

Aký máš rok výroby svojho auta?Predpokladám,že ani 7.4 nevyužiješ.

[upravil dne 11/2/14 19:19 od ferinko2]

Odesláno
Aký máš rok výroby svojho auta?Predpokladám,že ani 7.4 nevyužiješ.

[upravil dne 11/2/14 19:19 od ferinko2]

Já mám 1998 ale sestra Má 207 r.v. 2012 a minulý týden se jí rozsvítila kontrolka diagnostiky

Odesláno

Možná máš problém, že ti aktualizace na sebe nenavazují. O aktualizaci z 7.04 nevím. Nejbližsí co znám je 7.02 to 7.06. Zkontroluj, zda ti aktualizace na sebe navazují.

Odesláno

Chinan dodava dvd verziu 7.04 samozrejme ze bez navodu :D aktualna verzia programu je 7.33 ale nato potrebujes zariadenie preprogramovat na verziu C inak to nepojde a mozes umrtvit kabel

Odesláno
Chinan dodava dvd verziu 7.04 samozrejme ze bez navodu :D aktualna verzia programu je 7.33 ale nato potrebujes zariadenie preprogramovat na verziu C inak to nepojde a mozes umrtvit kabel

Ja mám kábel verzie B a diagbox 7.33 mi ide bez najmenších problémov. Každý tu píše, že ide len kábel C, ale poznám viac ľudí, ktorím bez problémov ide aj kábel B. Čo by mi akože nemalo ísť? Mal som napichnutých už viac áut starších aj novších a išlo úplne všetko.

Odesláno

Chlapi chtěl bych tady poděkovat uživateli senor89 je to machr a navíc poctivej nabízí tady předělávku kabelu z B-čkové verze na C-čkovou měl jsem trochu obavy jestli ten kabel ještě vůbec někdy uvidím je to přeci jen na Slovensko a chlapíka neznám ale nakonec jsem to risknul a hoši nejenže mi ho poslal zpět ale je fakt předělaný hlásí se v PSA interface checker jako c-čkový. Je to za 30 Euro + 3 poštovné a chtěl bych ho touto cestou doporučit.

Odesláno

.....jsem trochu obavy jestli ten kabel ještě vůbec někdy uvidím je to přeci jen na Slovensko.....

Tak tomu nerozumiem,čo to malo znamenať?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...