Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Podle mě je chyba buď přímo v té \"Lexii\" nebo v kablíku USB-Canon 9pin. V mojí sadě byly ty kablíky 2 ( 2 délky ) tak bych zkusil jinej. Takhle se mi to chová než zarazím konektor do USB.

Odesláno

Kablíky zkoušeny oba, když to přípojíš bez auta, jak se to chová? Můžu to zkoušet doma, dokuď tam bude tato hláška?

Kupoval jsem z UK, ale od nějakeho Mohammad, takže klidně je možné že je přímo Lexie KO :bojim :bojim

Kabel vyzkoušený nemám, není jak...

Díky za tip.

[upravil dne 13/9/2012 23:00 od Dare]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak moje Lexia poslana zpet za 480,-Kc do UK jako vadna. Prodejce vratil penize. Nyni hledam \"full chip\" neboli kvalitnejsi verzi, ale problem je ze ji maji jen v Cine a tim padem budu platit take clo a DPH. Dekuji za rady.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj kluci umí PP2000 nebo DIAGBOX vyčítat u benzínu Fuel trims?

STFT a LTFT? Nemůžu to nikde najít.

Česky to muže být něco jako vyvažování paliva v uzavřeném cyklu a v otevřeném cyklu....

Díky moc za pomoc --- většinou to bývá v procentech, ale je to jedno potřeboval bych to alespoň nějak.

• O 3 týdny později...
Odesláno

!!! JSEM HRDINA !!!

Přečetl jsem celé vlákno !!!

No po pravdě, kdyby se tam tak netlachalo a neřešily osobní spory, kdyby tam každý dával celistvé odpovědi a ne kusé mnohdy nepodložené informace, bylo by to opravdu přínosné.

Odesláno

Už chápu proč jsi byl na mě v jiném vlákně tak hrubý. Z těch opakovaných dotazů při čtení tohoto vlákna mi naskakovala husí kůže i tam, kde při nehlubších mrazech nebývá...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Moc jsem toho nevylouskal z tohoto vlákna jen mi zajímá když mám processor AMD bude problém s instalací Lexia 3

Odesláno
Moc jsem toho nevylouskal z tohoto vlákna jen mi zajímá když mám processor AMD bude problém s instalací Lexia 3

Jasné že to pôjde.Procesor je jedno aký.Problém by mohol nastať pri inštalácii a používaní DIAGBOXU.Dosť zaťažuje systém,je náročný na silný procesor a pamäť.Je lepšie používať zvlášť PP2000-peugeot a Lexiu-citroen.

Odesláno

Díky chlape jenom ještě se poptám neposlal by mi někdo návod na instalaci Diag, mám Windows 7 Home premium :-)

Odesláno

Ahoj. Co vsetko budem musiet urobit aby som na svojom aute spojazdnil BSI jednotku z ineho auta (z vrakoviska)

Je taka moznost ze skopirujem udaje z mojej a potom vsetko nahram to tej novej?

Odesláno

Musíš dát F8 tisk, zvolíš PDF Creator a pokračuješ až do uložení. Hlavně musíš mít nainstalovaný PDF Creator který je jako virtuální tiskárna, která soubor převede do formátu PDF.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...