Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zavadu musis opravit fyzicky... dia ti ju neopravi :)

ked bude zavada odstranena, potom ju mozes zmazat... tak si to myslel ?

niektore zavady nejde zmazat pokial sa stale vyskytuju.

Odesláno
zavadu musis opravit fyzicky... dia ti ju neopravi :)

ked bude zavada odstranena, potom ju mozes zmazat... tak si to myslel ?

niektore zavady nejde zmazat pokial sa stale vyskytuju.

Tak to je k ničemu!:blicismajlik

Odesláno

Zdravim,

mam problém s propojením v lexii a citroenem XM,mam nainstalovany zaktivovany.Kdyz dam koplet test tak to je hotovy za par sekund a všude je ne a u testu jednotlivich části to píše něco jako: \"inicializace,pri teto operaci neni mozno komunikovat s pc,zkuste znova\" už si přesně nepamatuji co tam bylo.Ale vypadá to že nekomunikuje s vozidlem.Myslím,že to bude ovladačem kabelu-zobrazuje se jako velkokapacitni pametove zarizeni.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahojte, dnes som s kamarátom skúsil tento prevodník aj s telefónom HTC, má tam neaký program, ktorým sme sa pripojili k autu. Neaké údaje bolo možné prečítať, napr. otáčky, teplotu vody, atď... Ja viem, že ostatné veci dokáže PP2000 alebo Lex, ale zaujíma ma či by bolo možné sa napojiť s PP cez tento prevodník a plnohodnotne používať PP2000. Ďakujem za rady

post-12851-14109619635259_thumb.jpg

• O 4 týdny později...
Guest Malinkej88
Odesláno

ahoj, už mě nabaví jezdit po servisech a ptát se po diagnostikách a tak jsem si koupil OBD2 kabel ELM 327, chci se zeptat jestli znáte někdo nějaký software, který mi spolehlivě přes tento kabel zjistí chyby a vymaže mi je. Našel jsem pár prográmků na netu, ale žádný z toho mi neběhá. Popřípadě, jestli je možné přes tento kabel připojit PP200. Díky

Guest Malinkej88
Odesláno

odpověď \"nie\" je poněkud strohá, čekal jsem, že se někdo rozepíše proč to třeba nejde, nebo jaké jsou vůbec možnosti odmazání chyb, abych kvůli tomu nemusel jezdit do servisu... Ptal jsem se na software i na další věci...

Odesláno
odpověď \"nie\" je poněkud strohá, čekal jsem, že se někdo rozepíše proč to třeba nejde, nebo jaké jsou vůbec možnosti odmazání chyb, abych kvůli tomu nemusel jezdit do servisu... Ptal jsem se na software i na další věci...

to si sa mal pytat ale v tomto vlakne, nie tu kde sa riesi diagnostika Lexia...

[upravil dne 30/9/11 09:24 od Marcel00]

Guest Malinkej88
Odesláno

ok, díky a k tomu kabelu ELM 327 je nějaký software, který by dokázal vymazat chyby?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...