richmond Odesláno 28. duben 2011 Autor Odesláno 28. duben 2011 WIN: VF33HRFNF83863654 P307SW 2,0l benzin automat Nacitane chyby P1644; P1671; P1607 Nahodne vypadnutie tempomatu neviete poradit co tomu je? Dakujem za ochcotu a Vas cas :-) Citovat
HonzaZ Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 Závada na bezpečnostním spínači pedálu plynu, závada tempomatu, závada omezování rychlosti. Zkontrolovat konektor pro bezp. spínač u pedálu plynu. Změřit odpor na kontaktech (6k3 v klidu, při cvaknutí cca 300ohmů). Co se týká tampomatu, tak zkontrolovat konektory na kabeláži ŘJ motoru a BSI. Citovat
HonzaZ Odesláno 28. duben 2011 Odesláno 28. duben 2011 Aha, teď jsem si všiml, že richmond má benzín. Toto je pro 2.0 HDI 100kW, ale myslím, že by to mělo platit i pro benzín. Citovat
richmond Odesláno 28. duben 2011 Autor Odesláno 28. duben 2011 cez víkend pozriem a poviem ako som dopadol..... Dakujem:) Citovat
Vítek1 Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 panová je nekdo ochoten poradit kde vsude musim povolit CD menic aby fungoval? na aute v popise Citovat
Vítek1 Odesláno 20. květen 2011 Odesláno 20. květen 2011 tak uz jsem to vyresil staci v konfiguraci novych zarizeni pridat cd menic myslel jsem ze to bude horsi Citovat
mildyXX Odesláno 30. květen 2011 Odesláno 30. květen 2011 Samozřejmě si to už nepamatuju, ale podle toho jak jsem si to nakreslil, tak je to přece jasné. Na spodním obrázku je nalevo konektor do desky a na něm označeny piny s čísly které značí pozici na OBD. Ta 5 tam není zapojena. Po dlhšej odmlke sa opäť hlásim. Aj po premeraní všetkých káblov, mi Lexia 3 stále nechcela komunikovať s autom, tak som sa na to vykašlal. No a prednedávnom som si objednal ešte jednu - na skúšku. A voala, ona hneď na prvé pripojenie fungovala a to som ani program nepreinštaloval. Čiže tá prvá Lexia je nefunkčná :-/ . Písal som aj obchodníkovi, kde som ju kúpil, ohľadom reklamácie, ale žiadna odozva . Kupoval som to na stránke http://www.buyobd.com . Takže tam neodporúčam kupovať nič. Inak samotná Lexia je super . Už som si v nej aktivoval aj chýbajúci palubný PC Citovat
mildyXX Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 Tu terajsiu som kupil cez www.aliexpress.com . Tam aj odporucam nakupovat, je to bezpecnejsie. Zatial mam s tym iba dobre skusenosti. Citovat
satyr Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Zdravim, je mozne timto kabelem a softwarem http://auto.aukro.cz/show_item.php?item=1695617588&msg=E-mail+byl+%C3%BAsp%C4%9B%C5%A1n%C4%9B+odesl%C3%A1n nacist a smazat zavady s ridici jednotky Peugeot 406 2.0 HDi r.v.2000, 80kW ??? Dik za odpoved Citovat
filas1 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Tohle ti nedoporučuji, u Peugeota ti to bude k ničemu. Citovat
Marcel00 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Zdravim, je mozne timto kabelem a softwarem http://auto.aukro.cz/show_item.php?item=1695617588&msg=E-mail+byl+%C3%BAsp%C4%9B%C5%A1n%C4%9B+odesl%C3%A1n nacist a smazat zavady s ridici jednotky Peugeot 406 2.0 HDi r.v.2000, 80kW ??? Dik za odpoved skusal som ju, nestalo to zanic... je to univerzalne a tym padom nedokonale so spustou obmedzeni. na citanie beznych live data v pohode. to mazanie chyb si over, ale mam pocit ze si s tym moc neskrtnes... [upravil dne 4/7/11 00:43 Marcel00] Citovat
Rafko Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 Zdravim pani, tak pripajam sa do klubu vlastnikov Diag \"Made in China\" . Pozorne som si precital cele vlakno a musim povedat, ze nema zmysel sa tu hadat \"origo, neorigo\" Akoze mozem za seba povedat, tym ze som si tu diag kupil a precital chyby, tak mi to velmi pomohlo!!! Ked som to pri kupe prvykrat napojil odhalil som zavadu EGR ventilu aj ked som o nej nevedel (pretoze bud som si to nevsimal, resp. problem sa vyskytol nepravidelne tak sa nedal zaregistrovat). Ide o to, ze tento ventil mi uz raz odisiel a oprava ma stala 300 EUR(odtahovka,praca,novy EGR). Kedze to bolo koncom decembra uz je tomu pol roka a uz sa mi porucha EGR objavuje znova. Teraz si mozem klast milion otazok co bolo skutocnou pricinou umrtia EGR. Bola to zavada samotneho ventilu, alebo mu k smrti pomohlo casom nieco ine? Ako vravim, kupou diag (aspon teda na citanie zavad som ziskal vela) Mozno sa mi s pomocou technika v origo servise podari najst skutocnu pricinu. Vyskytuje sa mi porucha nacitania EGR (uz mi naznacil vela moznosti - zaoxidovany kontakt, nalomeny kontakt, zateceny - myslim ze auto mi cukne cca na sekundu ked poprsi a vyskoci mi tato zavada. Co som chcel tym povedat - diag mi pomohla uz len tym, ze som sa ju rozhodol kupit. Mam ju a verim, ze mi este pomoze predist aspon vellkym porucham, ktore by ma mohli prekvapit. TO JE VSETKO! HAUK! Citovat
Benžík Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 Najde se tu nekdo z Plzenska s diagnostikou? Citovat
Rafko Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 Mili vlastnici diag. Mam pre vas dobru spravu. Vidim, ze je to este len na zaciatku, ale vyzera to zaujimavo. Ti co ste registrovany na stranke public.serviceboxe, Peugeot ponuka sice docasne, ale bezplatne info ohladom odstranenia niektorych zavad podla kodov. Mrknite na to. Ja som tam nenasiel ani jednu moju hlasku a tak nemozem riesit nic. Ale niektorym z Vas to mozno pomoze. Rieseniu problemov zdar:super Apropo a chybicka je ale v tom, ze je to len v anglictine resp. francuzstine. A este jedna vec, najdete to v predplatenych sluzbach ako Diagnostika(beta) [upravil dne 13.7.2011 17:26 Rafko] [upravil dne 13.7.2011 17:28 Rafko] Citovat
mirdaa Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 Už týden si píši s číňanem...nabízí mi nejnovější Lexii a PP za 110 USD vč.poštovného,tak do toho půjdu. Citovat
navaho Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 jen pro zajímavost jekej je rozdíl mezi lexii a proxii:myslim Citovat
HonzaZ Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Fyzicky žádný, jenom SW. Je pro citroeny. Citovat
marcuss321 Odesláno 20. červenec 2011 Odesláno 20. červenec 2011 viete mo niekto poradit kde je chyba ma 407 rv05 2.0hdi diagnostikovat mi ide iba motor ak sa prepnem do menu dodatocnej instalacie alebo preprogramovania tak v lavom dolnom rohu sa zeleny obrazok peugeot interface zmeni na cerveny, dalej vyhadzuje chybu ze nejde komunikovat s pc napr klim, radia .... komunikuje iba proste s pc motora neviem co s tym verziu pp mam 24.01, dalej ked som skusal napr modely 308 4007 proste nieco novsie tak sa ikonka iterface nemenila ostala zelena nestretol sa niekto s podobnym problemom, ak by sa nasiel niekto v ba alebo okoli rad by som vyskusal jeho diagnostiku na mojom pc a aute Citovat
Marcel00 Odesláno 20. červenec 2011 Odesláno 20. červenec 2011 skus zaktualizovat verziu softu... co viem tak 24.01 je dost stara... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.