Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:myslim

WIN: VF33HRFNF83863654

P307SW 2,0l benzin automat

Nacitane chyby P1644; P1671; P1607

Nahodne vypadnutie tempomatu

neviete poradit co tomu je?

Dakujem za ochcotu a Vas cas :-)

:potlesk

Odesláno

Závada na bezpečnostním spínači pedálu plynu, závada tempomatu, závada omezování rychlosti. Zkontrolovat konektor pro bezp. spínač u pedálu plynu. Změřit odpor na kontaktech (6k3 v klidu, při cvaknutí cca 300ohmů). Co se týká tampomatu, tak zkontrolovat konektory na kabeláži ŘJ motoru a BSI.

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
Samozřejmě si to už nepamatuju, ale podle toho jak jsem si to nakreslil, tak je to přece jasné. Na spodním obrázku je nalevo konektor do desky a na něm označeny piny s čísly které značí pozici na OBD. Ta 5 tam není zapojena.

Po dlhšej odmlke sa opäť hlásim. Aj po premeraní všetkých káblov, mi Lexia 3 stále nechcela komunikovať s autom, tak som sa na to vykašlal. No a prednedávnom som si objednal ešte jednu - na skúšku. A voala, ona hneď na prvé pripojenie fungovala a to som ani program nepreinštaloval. Čiže tá prvá Lexia je nefunkčná :-/ . Písal som aj obchodníkovi, kde som ju kúpil, ohľadom reklamácie, ale žiadna odozva :grr . Kupoval som to na stránke http://www.buyobd.com . Takže tam neodporúčam kupovať nič. Inak samotná Lexia je super :) . Už som si v nej aktivoval aj chýbajúci palubný PC :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Zdravim, je mozne timto kabelem a softwarem

http://auto.aukro.cz/show_item.php?item=1695617588&msg=E-mail+byl+%C3%BAsp%C4%9B%C5%A1n%C4%9B+odesl%C3%A1n

nacist a smazat zavady s ridici jednotky Peugeot 406 2.0 HDi r.v.2000, 80kW ??? Dik za odpoved

skusal som ju, nestalo to zanic... je to univerzalne a tym padom nedokonale so spustou obmedzeni. na citanie beznych live data v pohode. to mazanie chyb si over, ale mam pocit ze si s tym moc neskrtnes...

[upravil dne 4/7/11 00:43 Marcel00]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim pani,

tak pripajam sa do klubu vlastnikov Diag \"Made in China\" :super. Pozorne som si precital cele vlakno a musim povedat, ze nema zmysel sa tu hadat \"origo, neorigo\" Akoze mozem za seba povedat, tym ze som si tu diag kupil a precital chyby, tak mi to velmi pomohlo!!! Ked som to pri kupe prvykrat napojil odhalil som zavadu EGR ventilu aj ked som o nej nevedel (pretoze bud som si to nevsimal, resp. problem sa vyskytol nepravidelne tak sa nedal zaregistrovat). Ide o to, ze tento ventil mi uz raz odisiel a oprava ma stala 300 EUR(odtahovka,praca,novy EGR). Kedze to bolo koncom decembra uz je tomu pol roka a uz sa mi porucha EGR objavuje znova. Teraz si mozem klast milion otazok co bolo skutocnou pricinou umrtia EGR. Bola to zavada samotneho ventilu, alebo mu k smrti pomohlo casom nieco ine? Ako vravim, kupou diag (aspon teda na citanie zavad som ziskal vela) Mozno sa mi s pomocou technika v origo servise podari najst skutocnu pricinu. Vyskytuje sa mi porucha nacitania EGR (uz mi naznacil vela moznosti - zaoxidovany kontakt, nalomeny kontakt, zateceny - myslim ze auto mi cukne cca na sekundu ked poprsi a vyskoci mi tato zavada.

Co som chcel tym povedat - diag mi pomohla uz len tym, ze som sa ju rozhodol kupit. Mam ju a verim, ze mi este pomoze predist aspon vellkym porucham, ktore by ma mohli prekvapit.

TO JE VSETKO! HAUK! :papa

Odesláno

Mili vlastnici diag. Mam pre vas dobru spravu. Vidim, ze je to este len na zaciatku, ale vyzera to zaujimavo.

Ti co ste registrovany na stranke public.serviceboxe, Peugeot ponuka sice docasne, ale bezplatne info ohladom odstranenia niektorych zavad podla kodov. Mrknite na to. Ja som tam nenasiel ani jednu moju hlasku a tak nemozem riesit nic. Ale niektorym z Vas to mozno pomoze.

Rieseniu problemov zdar:super

Apropo a chybicka je ale v tom, ze je to len v anglictine resp. francuzstine.

A este jedna vec, najdete to v predplatenych sluzbach ako Diagnostika(beta)

[upravil dne 13.7.2011 17:26 Rafko]

[upravil dne 13.7.2011 17:28 Rafko]

Odesláno

viete mo niekto poradit kde je chyba ma 407 rv05 2.0hdi diagnostikovat mi ide iba motor ak sa prepnem do menu dodatocnej instalacie alebo preprogramovania tak v lavom dolnom rohu sa zeleny obrazok peugeot interface zmeni na cerveny, dalej vyhadzuje chybu ze nejde komunikovat s pc napr klim, radia .... komunikuje iba proste s pc motora neviem co s tym verziu pp mam 24.01, dalej ked som skusal napr modely 308 4007 proste nieco novsie tak sa ikonka iterface nemenila ostala zelena nestretol sa niekto s podobnym problemom, ak by sa nasiel niekto v ba alebo okoli rad by som vyskusal jeho diagnostiku na mojom pc a aute

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...