peugeotpartner Odesláno 15. říjen 2024 Odesláno 15. říjen 2024 (upraveno) ahoj všem, jak řešit netesnící termostat u NFU motoru? Je tam již třetí termostat během 3 let a tesnení po roce natolik zdegraduje že voda prolíná, na foto je videt puvodní termostat nahore v levo tam je tesnení dobré (i po letech přesahuje okraj plastu) ale ty dva další - tesnení slehlé-nepruží, po roce je těsnění zároven s okrajem plastu-nemuze to tesnit........termostaty značkove Mahle a Calorstat, koupit jen nové tesnení ? -dival jsme se a je bud Ajusa nebo Erling ? Plochu jsem vždy očistil...dát tam nějaký tmel, pokud ano jaký přesně ? Byly i kovové termostaty tam by tmel byl v poho ale u tohoto plastu? diky za rady pokud to nekdo již řešil.....termostat kod 1336Z0, tesnení kod 1609070880. ještě mne napadla myšlenka - nemůže to způsobit nevhodná chladící kapalina? Mám tam ze servisu G12 ruzovou? jinak nikde nic neteče.... Upraveno 17. říjen 2024 uživatelem peugeotpartner Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. říjen 2024 Odesláno 16. říjen 2024 a neutahujes to moc na byka ? jako je fakt ze sem to taky pritahl na fest ,ale zatim sem vodu nenaleval , vyndal jsem z auta origo a tesneni je taky zmacknute ,ale neteklo to predtim . Vymenil sem to preventivne tak snad nebudu litovat tvl tak ted jsem upadl do schízy tady koukam ze je to tesneni naprd kua , tak ted to snad pro jistotu zas rozeberu edit : tak sem objednal elring tesneni , a o vikendu to zkouknu Citovat
peugeotpartner Odesláno 16. říjen 2024 Autor Odesláno 16. říjen 2024 utahoval jsem to s citem, kazdý termostat vydržel rok a s příchodem podzimu začal téct, ne moc ale je kolem tesnení mokro -prejedu prstem a mokrý prst z kapaliny....taky jsem menil ten statrý původní preventivne v dobré víře.....ten původní má jiné tesnení - kruhové viz foto...tak jsem zvedav....ono to po výměny rok bylo naprosto ok.....:) dej pak vedet zda to erling tesneni je lepsi..diky Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 16. říjen 2024 Odesláno 16. říjen 2024 (upraveno) před 2 hodinami, peugeotpartner napsal: původní má jiné tesnení - kruhové Bych ho přehodil.... Nebo bych přehodil do domku s tímto těsněním střeva.... Upraveno 16. říjen 2024 uživatelem Hafity Citovat
ozzy56 Odesláno 16. říjen 2024 Odesláno 16. říjen 2024 ono to ani nejde přetáhnout, jsou tam ty kovové dorazy, zkusil bych připasovat O kroužek aby měl o jeden milimetr větší průřez a stejnou délkou , výběr byl ve Vítkovicích, firma KOMA v práci byla ve skladu velká tabule a na ní různé průměry a délky O kroužků, desítky kusů--nebyl problém vybrat kroužek co se hodil... Citovat
peugeotpartner Odesláno 16. říjen 2024 Autor Odesláno 16. říjen 2024 to kruhové puvodní tesnení nejde prehodit do nového domku je tam jiná drážka...u tech nových domku je drázka jakoby na obdélník a ty tesnení jsou pruřezove obdélík....jedine jeste zkusit to jiné tesnení, kdybych vedel že treba orig 1336Z1 bude ok vezmu orig... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. říjen 2024 Odesláno 16. říjen 2024 v tom nejhorším případě vyndám těsnění z domku a pošlu tam normal tmel na motory . Citovat
peugeotpartner Odesláno 16. říjen 2024 Autor Odesláno 16. říjen 2024 (upraveno) a je to vyzkoušené přímo na tomto domku ? Kdyby to byl kovový tak jo ale toto je plast ....tak práve nevím zda by to bylo ok ? jinak utahovací moment na ty 4 srouby je 8 Nm...jeste mozna bych objednal značku Hella ale u nas není k dispozici jen z ciziny, nebo tam dát starline mají na to záruku 3 roky...? zajímavé je že to udělá vzdy po léte jak se ochladí na podzim.... Upraveno 17. říjen 2024 uživatelem peugeotpartner Necituj předchozí příspěvek Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. říjen 2024 Odesláno 17. říjen 2024 lepi se i plastove vany , to je v cajku , no ten muj domek je starline , kazdopadne kde jsi dohledal ze je utah moment 8 Nm ? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 17. říjen 2024 Odesláno 17. říjen 2024 Já ho teda utáhl poměrně dost a neteče. A starý termostat byl taky takto vymáčklý a také netekl. Citovat
peugeotpartner Odesláno 17. říjen 2024 Autor Odesláno 17. říjen 2024 před 13 hodinami, Pe.Tr napsal: lepi se i plastove vany , to je v cajku , no ten muj domek je starline , kazdopadne kde jsi dohledal ze je utah moment 8 Nm ? v service boxu je to uvedene.....8Nm pro motor NFU a palstový domek ten starline jsi podlepil tmelem nebo bez ? diky ješte mám poslední dotaz k výměnně chladící kapaliny PSA uvádí G33 ale v aute je již 2 roky G12 ruzová, mohu ji dat znova? Starou vypustím a dám novou G12 (je jedno jakou? je i napr G12+ atd.. at neco nepodělám..:) uvazoval jsem G12 protectiv Valeo, kdyz to budu menit tak uz nemám na dolití stejnou...jsou ruzné názory jedni trvají na G33, jiné tvrdí že je to jedno, nekdo říká za jiné kapaliny nez G33 rozežerou tesnení hlavy atd....takže je obtížné se v tom orintovat.... diky Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. říjen 2024 Odesláno 17. říjen 2024 (upraveno) starline sem nepodlepoval , a z auta jsem vypustil červenou . dneska spousta vyrobcu nahrazuje puvodní kapaliny (zelene , modre ) kapalinou červenou , G12+ myslím že je označení . býva i růžová . vyzvedl jsem ten elring, krasavec na prvni pohled Upraveno 17. říjen 2024 uživatelem Pe.Tr Citovat
peugeotpartner Odesláno 17. říjen 2024 Autor Odesláno 17. říjen 2024 (upraveno) super tak zkusím jen objednat tesnení , jakou kapalinu tam přesně budes dávat? je to tesnení lepší nez to z termostatu? Je o neco tlustší? Upraveno 17. říjen 2024 uživatelem pavelu96 Odstraněna úplně zbytečná citace Citovat
peugeotpartner Odesláno 17. říjen 2024 Autor Odesláno 17. říjen 2024 no to je tedy rozdíl v tom tesnení...:) super... bude ta kapalina G12+ ok ? Když procházím net pak pořád straší že když se nedá orig glysantin G33, tak bude problém s tesnením hlavy atd...ale v podstatě je to porád ta samá látka+nějaké inhibitory koroze... ale ted čtu že ten futuretechn splnuje normu PSA B71 5110... tak by to melo být ok...? Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. říjen 2024 Odesláno 17. říjen 2024 vychazim z toho ze by tam norma mela byt v cajku u tohoto produktu. Citovat
Dýdý Odesláno 17. říjen 2024 Odesláno 17. říjen 2024 Hlavně všichni výrobci chladících kapalin tvrdí , že se musí měnit max po 3 letech.To by mě zajímalo kdo to dělá.Sice asi pochcípají inhibitory a ostatní fujtaxly co v tom jsou ale asi těžko to zamrzne nebo sežere těsnění. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. říjen 2024 Odesláno 17. říjen 2024 stará kapalina nezamrzne, proto ji asi málokdo mění , stářím ale ztrácí odolnost proti korozi, takže se zabordeluje celý chladící systém, obvykle to jako první od*ere radiátor topení pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. říjen 2024 Odesláno 20. říjen 2024 tak mam vymeneno a klid na dusi ale snazil sem se dopatrat spravne nm k tomu. @jarajarda mi napsal ze to v sb nenasel , a na webu se objevuji tri hodnoty. 8 , 10 a 13 tak sem to fiknul na tech 10 a uvidime Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 20. říjen 2024 Odesláno 20. říjen 2024 Na G12 trpí defacto hlavně 1.4i. G12 byla v manželky staré 307 předfacelift a pohoda, je tam furt, auto má už skoro 300 a OK (takže je tam minimálně 130k km), v mé 2.0i taky, ale vyměnil jsem za G33. V facelift 307 co teď má manželka byla také nějaká hnusná barva, tipl bych to byla stará g12. Opět nahrazeno G33. Naopak G33 údajně když se nemění včas vyžírá protimrazovky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.