Radeq Odesláno 29. červenec 2024 Odesláno 29. červenec 2024 (upraveno) Nechci zakládat další téma, tak se zeptám tady... Asi půl roku mi něco v autě vybíjí baterku. Začalo to tak, že jsem po delší době přišel k autu, a baterka mrtvá. Koupil jsem novou, dal tam, projel jsem to. Přijdu za pár dní, a zase KO. Tak jsem to po vypnutí zkusil změřit a zjistil jsem, že proud ze začátku klesl skoro na nulu, ale po chvilce začal narůstat na asi 400mA, což je teda dost. Probíral jsem to s jedním mechanikem, a tomu to taky připadá nezvyklé, když má auto Ekonomode, které má po půl hodině všechno vypnout. Takže podle něho by to prý mohla dělat přímo BSI, a že prý by se to mělo dát opravit. Co vy na to, máte někdo nějaké jiné nápady co s tím? Zatím přežívám tak, že odpojuju baterku, naštěstí je tam rychlokonektor. Jinak je všechno normální, dobíjí to jak má. Je to 1,6 benzín, Break, rok 2005. Upraveno 29. červenec 2024 uživatelem Radeq Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 29. červenec 2024 Odesláno 29. červenec 2024 @Radeq Já bych zkusil postupně vytahovat pojistky, a6 zjistíš, co to dělá. PS: Ale u Mazdy jsem nakonec stejně nainstaloval odpojovač baterie Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. červenec 2024 Odesláno 29. červenec 2024 Nemáš neoriginální rádio? Už se mi u 307 stalo, že OK OK a za rok najednou třískalo baterku. Pomohlo původní rádio odkódovat v diag. Citovat
Radeq Odesláno 30. červenec 2024 Autor Odesláno 30. červenec 2024 (upraveno) Rádio je původní originál. Ale nevím, jestli to s tím nějak souvisí, že už od loňska začalo blbnout zapínání autorádia. Postupně se to zhoršovalo, až teď už nejde zapnout vůbec. Jinak ovládání displeje a funkcí přes něj funguje. Zajímalo by mě, co říkáte na tu opravu BSI, je to reálné, a kolik by to případně mohlo stát? Upraveno 30. červenec 2024 uživatelem Radeq Citovat
PaKr Odesláno 30. červenec 2024 Odesláno 30. červenec 2024 Začni tím nejjednodušším - odpoj rádio. Pokud stávkuje, tak to klidně může být tím. Nevím, jestli se dá BSI nějak opravit, když jsme kdysi řešili BSI na služební 206, tak nám v Peugeotu řekli cca 12 tisíc za novou .Ale to už je nějakou dobu. Pochybuju, že to bude levnější, ale spíš je otázka, jestli se ještě dodává. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.