Guest minimaxa Odesláno 3. září 2006 Odesláno 3. září 2006 Původně zaslal: Dragon Zdary, chci se zeptat jestli se mužu do Kostelce přiject se svim piškotem podívat jen tak na čumendu(nemužu tam trávit celý víkend) ? Jooo a ještě - kdy je nejlepší čas na tu čumendu,aby nebyli všichni zrovna na orientáku:D:D No samosebou že můžeš, nevhodnější čas v sobotu bude typuju po 16-17h, to by měli být už všichni zpátky a v neděli kdykoli během dopoledne, to bude program přímo v a nebo v blízkosti kempu. Citovat
Medvěd Odesláno 3. září 2006 Autor Odesláno 3. září 2006 Já si myslím, že z orienťáku bude dojezd později (odhadem spíš do 19 hodin), takže na čumendu přijeď buď večer nebo v neděli ráno (nebo v sobotu mezi 8-10, kdy budou auta na orienťák vyjíždět) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. září 2006 Odesláno 3. září 2006 Původně zaslal: Medvěd Já si myslím, že z orienťáku bude dojezd později (odhadem spíš do 19 hodin), takže na čumendu přijeď buď večer nebo v neděli ráno (nebo v sobotu mezi 8-10, kdy budou auta na orienťák vyjíždět) Méďo ty normálně ty lidi vyděsíš tak, že ho nikdo nepojede :D:D Citovat
Vilenica Odesláno 3. září 2006 Odesláno 3. září 2006 To jo, koukám, že do ČR už se asi nevrátíme.... Citovat
Péťa Odesláno 3. září 2006 Odesláno 3. září 2006 Cesta z Plzně - \"čumenda\" - cesta zpět do Plzně. Tomu říkám nadšení :D Citovat
Medvěd Odesláno 3. září 2006 Autor Odesláno 3. září 2006 A co já vím, tak z Plzně jede minimálně 5 aut (Petr 406 red, Blizzard, Pavel 406 silver, Kámoška, Paul Jane). Několik lidí jede z Brna, Přerova, Mostu, Chomoutova, rád by se přijel juknout i Bohumil, ale shání někoho dalšího z jihu Čech, kdo by jel s ním a přispěl tím na benál - prostě konečně se ze srazů stávají celorepublikové, lidi si začínají zvykat, že ne vždy se dá uspořádat sraz přímo za rohem od jejich bydliště a to je dobře. [upravil dne 3/9/2006 Medvěd] Citovat
vector Odesláno 3. září 2006 Odesláno 3. září 2006 Původně zaslal: Medvěd A co já vím, tak z Plzně jede minimálně 5 aut (Petr 406 red, Blizzard, Pavel 406 silver, Kámoška, Paul Jane). Několik lidí jede z Brna, Přerova, Mostu, Chomoutova, rád by se přijel juknout i Bohumil, ale shání někoho dalšího z jihu Čech, kdo by jel s ním a přispěl tím na benál - prostě konečně se ze srazů stávají celorepublikové, lidi si začínají zvykat, že ne vždy se dá uspořádat sraz přímo za rohem od jejich bydliště a to je dobře. [upravil dne 3/9/2006 Medvěd] Tak Medvěde marně přemejšlim, kdy byl pro nás poslední sraz \"za rohem\" Citovat
Medvěd Odesláno 3. září 2006 Autor Odesláno 3. září 2006 Každý první čtvrtek v měsíci, však Ty víš kde (pravda, je to minisrázek, ale osobně se rád jedu podívat někam, kde je co k vidění, takže jet i 250 km na sraz mi nepřijde jako vyhozený čas) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. září 2006 Odesláno 3. září 2006 Původně zaslal: Medvěd pravda, je to minisrázek, ale osobně se rád jedu podívat někam, kde je co k vidění, takže jet i 250 km na sraz mi nepřijde jako vyhozený čas Sláva tvým slovům na věčnost amen bo mi čteš myšlenky:super Citovat
aka Odesláno 3. září 2006 Odesláno 3. září 2006 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Medvěd pravda, je to minisrázek, ale osobně se rád jedu podívat někam, kde je co k vidění, takže jet i 250 km na sraz mi nepřijde jako vyhozený čas Sláva tvým slovům na věčnost amen bo mi čteš myšlenky:super Takovych tu bude asi vic... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 3. září 2006 Odesláno 3. září 2006 Fascinuje mě poznámka nejmenovaného člověka, že se přece nepožene na sraz přes půl republiky kvůli 2 dnům na sraz. Ale klubovou samolepku by moc chtěl. Nechápu teda, na co chce tu samolepku, když je mu defakto jakejkoliv sraz ukradenej..... a nejde mu o soudržnost klubu... Citovat
Medvěd Odesláno 3. září 2006 Autor Odesláno 3. září 2006 Já bych snad ani neřešil jestli někdo chce samolepku či ne, spíš mě udivují lidi, kteří si koupí auto za čtvrt míče a pak s ním jezděj kolem komína - ale nutit nikoho k účasti na srazech nemá smysl, to si přece každý musí rozhodnout sám (já sám třeba nevím, kdy se zase na nějakém tom srázku ukážu - mám pro to holt své vážné důvody, ale doufám, že můj návrat bude maximálně za rok) Citovat
paul jane Odesláno 3. září 2006 Odesláno 3. září 2006 Je sice pravda ze na takohle velkej sraz jedu poprve ale jen proto ze mi nevysel cas bohuzel . A doufam ze se to teda zmeni Jinak Plzen bude asi dost silne zastoupena Citovat
Vertex Odesláno 3. září 2006 Odesláno 3. září 2006 Já bych řekl, že spousta lidí vidí v našich srazech nějaký tunningový šílenství se sprintama a dunícíma dveřma od kufru a pak jim je za těžko, otevřít si článek o jakýmkoli srazu. :roll Jen tak mimochodem, co chlapci s červenou 205tkou a jejich soundsystémem? Ti budou chybět? To snad ne? 250 km? nejsem magor, to bych fatk nejel Citovat
Péťa Odesláno 3. září 2006 Odesláno 3. září 2006 Původně zaslal: Vertex Jen tak mimochodem, co chlapci s červenou 205tkou a jejich soundsystémem? Ti budou chybět? To snad ne? Chlapci s dunící 205tkou se o minulém srazu dozvěděli od Jepíka. Ten přihlášený je, ale jestli jim o srazu řekl, nevím. Ale minule se mi zdáli být trochu zklamaní, protože jejich soundsystem obdivovaly pouze slečny, které měli s sebou. Citovat
aka Odesláno 3. září 2006 Odesláno 3. září 2006 vsak proto je s sebou meli, ne? ale aby nikdo nebyl zklaman, slibuju, ze budu obdivovat, a to hlasite, vse co si to zaslouzi(prosim predem upozornit:)) Citovat
Péťa Odesláno 3. září 2006 Odesláno 3. září 2006 Já, já, já - budu mít skoro umyté auto. Včera to tchýně nevydržela a umyla zvenku i zevnitř. Asi bude týden v garáži a já budu jezdit Mazdičkou, aby se pežotek nezašpinil :D . . . . . . . . . . Jasně, že né. Auto je od toho, aby jezdilo a ne stálo v garáži. Takže na srazu nablýskané nebude, ale určitě bude čistčí, než posledně... Citovat
Vvitty Odesláno 3. září 2006 Odesláno 3. září 2006 marne premyslim, koho to myslite? jsem si ani takoveho auta nevsimnul....asi jim to nehralo? Citovat
Jepík Odesláno 3. září 2006 Odesláno 3. září 2006 Původně zaslal: Vertex Já bych řekl, že spousta lidí vidí v našich srazech nějaký tunningový šílenství se sprintama a dunícíma dveřma od kufru a pak jim je za těžko, otevřít si článek o jakýmkoli srazu. :roll Jen tak mimochodem, co chlapci s červenou 205tkou a jejich soundsystémem? Ti budou chybět? To snad ne? 250 km? nejsem magor, to bych fatk nejel Ti chlapci- teda kámoš snad chybět nebude,má to z Náchoda kousek.Není přihlášenej páč dokopat ho k takovéhle činosti je nad moje síly. Citovat
Vertex Odesláno 3. září 2006 Odesláno 3. září 2006 Vvitty: drandili spanilku s otevřeným kufrem. Spousta lidí se za nima otáčelo Já je obdivoval, protože spát ve 205tce plný repráků je opravdu výkon, navíc měli nějaký modroučký osvětlnení Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.