Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Dragon

Zdary, chci se zeptat jestli se mužu do Kostelce přiject se svim piškotem podívat jen tak na čumendu(nemužu tam trávit celý víkend) ?:nevim Jooo a ještě - kdy je nejlepší čas na tu čumendu,aby nebyli všichni zrovna na orientáku:D:D

No samosebou že můžeš, nevhodnější čas v sobotu bude typuju po 16-17h, to by měli být už všichni zpátky a v neděli kdykoli během dopoledne, to bude program přímo v a nebo v blízkosti kempu.

Odesláno

Já si myslím, že z orienťáku bude dojezd později (odhadem spíš do 19 hodin), takže na čumendu přijeď buď večer nebo v neděli ráno (nebo v sobotu mezi 8-10, kdy budou auta na orienťák vyjíždět)

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Já si myslím, že z orienťáku bude dojezd později (odhadem spíš do 19 hodin), takže na čumendu přijeď buď večer nebo v neděli ráno (nebo v sobotu mezi 8-10, kdy budou auta na orienťák vyjíždět)

Méďo ty normálně ty lidi vyděsíš tak, že ho nikdo nepojede :D:D:D

Odesláno

A co já vím, tak z Plzně jede minimálně 5 aut (Petr 406 red, Blizzard, Pavel 406 silver, Kámoška, Paul Jane). Několik lidí jede z Brna, Přerova, Mostu, Chomoutova, rád by se přijel juknout i Bohumil, ale shání někoho dalšího z jihu Čech, kdo by jel s ním a přispěl tím na benál - prostě konečně se ze srazů stávají celorepublikové, lidi si začínají zvykat, že ne vždy se dá uspořádat sraz přímo za rohem od jejich bydliště a to je dobře.

[upravil dne 3/9/2006 Medvěd]

Odesláno

A co já vím, tak z Plzně jede minimálně 5 aut (Petr 406 red, Blizzard, Pavel 406 silver, Kámoška, Paul Jane). Několik lidí jede z Brna, Přerova, Mostu, Chomoutova, rád by se přijel juknout i Bohumil, ale shání někoho dalšího z jihu Čech, kdo by jel s ním a přispěl tím na benál - prostě konečně se ze srazů stávají celorepublikové, lidi si začínají zvykat, že ne vždy se dá uspořádat sraz přímo za rohem od jejich bydliště a to je dobře.

[upravil dne 3/9/2006 Medvěd]

Tak Medvěde marně přemejšlim, kdy byl pro nás poslední sraz \"za rohem\" :myslim

Odesláno

Každý první čtvrtek v měsíci, však Ty víš kde (pravda, je to minisrázek, ale osobně se rád jedu podívat někam, kde je co k vidění, takže jet i 250 km na sraz mi nepřijde jako vyhozený čas)

Guest minimaxa
Odesláno

pravda, je to minisrázek, ale osobně se rád jedu podívat někam, kde je co k vidění, takže jet i 250 km na sraz mi nepřijde jako vyhozený čas

Sláva tvým slovům na věčnost :potlesk amen

bo mi čteš myšlenky:super

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

pravda, je to minisrázek, ale osobně se rád jedu podívat někam, kde je co k vidění, takže jet i 250 km na sraz mi nepřijde jako vyhozený čas

Sláva tvým slovům na věčnost :potlesk amen

bo mi čteš myšlenky:super

Takovych tu bude asi vic...

Guest minimaxa
Odesláno

Fascinuje mě poznámka nejmenovaného člověka, že se přece nepožene na sraz přes půl republiky kvůli 2 dnům na sraz. Ale klubovou samolepku by moc chtěl. Nechápu teda, na co chce tu samolepku, když je mu defakto jakejkoliv sraz ukradenej.....:myslim a nejde mu o soudržnost klubu...

Odesláno

Já bych snad ani neřešil jestli někdo chce samolepku či ne, spíš mě udivují lidi, kteří si koupí auto za čtvrt míče a pak s ním jezděj kolem komína - ale nutit nikoho k účasti na srazech nemá smysl, to si přece každý musí rozhodnout sám (já sám třeba nevím, kdy se zase na nějakém tom srázku ukážu - mám pro to holt své vážné důvody, ale doufám, že můj návrat bude maximálně za rok)

Odesláno

Já bych řekl, že spousta lidí vidí v našich srazech nějaký tunningový šílenství se sprintama a dunícíma dveřma od kufru a pak jim je za těžko, otevřít si článek o jakýmkoli srazu. :roll:roll

Jen tak mimochodem, co chlapci s červenou 205tkou a jejich soundsystémem? Ti budou chybět? To snad ne? :aut

250 km? nejsem magor, to bych fatk nejel :D

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Jen tak mimochodem, co chlapci s červenou 205tkou a jejich soundsystémem? Ti budou chybět? To snad ne? :aut

Chlapci s dunící 205tkou se o minulém srazu dozvěděli od Jepíka. Ten přihlášený je, ale jestli jim o srazu řekl, nevím. Ale minule se mi zdáli být trochu zklamaní, protože jejich soundsystem obdivovaly pouze slečny, které měli s sebou. :mad:

Odesláno

vsak proto je s sebou meli, ne?:P

ale aby nikdo nebyl zklaman, slibuju, ze budu obdivovat, a to hlasite, vse co si to zaslouzi(prosim predem upozornit:)):roker

Odesláno

Já, já, já - budu mít skoro umyté auto. Včera to tchýně nevydržela a umyla zvenku i zevnitř. Asi bude týden v garáži a já budu jezdit Mazdičkou, aby se pežotek nezašpinil :D :D

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Jasně, že né. Auto je od toho, aby jezdilo a ne stálo v garáži. Takže na srazu nablýskané nebude, ale určitě bude čistčí, než posledně...

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Já bych řekl, že spousta lidí vidí v našich srazech nějaký tunningový šílenství se sprintama a dunícíma dveřma od kufru a pak jim je za těžko, otevřít si článek o jakýmkoli srazu. :roll:roll

250 km? nejsem magor, to bych fatk nejel :D

Ti chlapci- teda kámoš snad chybět nebude,má to z Náchoda kousek.Není přihlášenej páč dokopat ho k takovéhle činosti je nad moje síly.

Odesláno

Vvitty: drandili spanilku s otevřeným kufrem. Spousta lidí se za nima otáčelo :aut

Já je obdivoval, protože spát ve 205tce plný repráků je opravdu výkon, navíc měli nějaký modroučký osvětlnení

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...