Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prosím o radu, lze nahradit display rádia Peugeot 307?

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@Roman Bazitak to mně u 2002 neukázal nic. Řešil jsem to s číňanem, nastavovali jsme různý voloviny, ale nechytlo se. Možná zase změna mezi modely. To máš ještě van bus? Jaký rádio to je? 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno
před 4 hodinami, Ferry napsal:

Resil jsem to ted kamosovi do 307 a komplet rd45+displej+stropni svetlo s mikrofonem, vse z polskeho allegra, vysel asi na 3800. On uz teda ma CAN verzi, takze prevodnik nebyl potreba.

Tak jestli jsem doteď koketoval s myšlenkou na RD45, tak mě po shlédnutí té ceny právě přešla :D

Odesláno
V 29. 8. 2024 at 11:38, VojtouNerCZ napsal:

Buď já nebo @Ferryto tu úspěšně provozujeme. Vyrobit to není problém, desky ještě někde mám, opět já nebo Ferry (desku bych mu poskytl). Ale počítej s tím, že pokud bys to chtěl co nejvíc učesat, tak komplet rádio rd45 s BT a displejem jsou asi 2-3k, podle toho, co najdeš za nabídku, na kolik vyjde v dílech převodník si už nepamatuji, tuším okolo 2k to ale bylo (4 roky zpátky). Samozřejmě když si seženeš konektor na displej z vraku, to ušetří takových 500,protože ten je zrovna drahej. 

Ahoj a pomůžeš mi? Nezůstanou nic dlužen. Přijel bych to dohodnout. Jsem z Benešova u Prahy. Auto mám pro kluka 18 let a nerad bych ho zklamal. Tom

• O 2 týdny později...
Odesláno

Kluci, hledám někoho kdo mi to opraví, převodníkem, nebo nějak jinak. Já to sám nedokážu, servis kam jsem to poslal mi volal, že displej již koupit vůbec nejde, takže by to rád udělal, ale nemá jak. Do toho všeho mi začal blbnout ukazatel paliva, po natankování ukazoval dobře plnou nádrž benzínu, ale po druhém startu 3/4 a tam zůstal a od tohoto pomalu klesá k polovině. Nic z auta neteče, nekape, tak odhaduji, že se plovák zasekl a po dalším natankování snad dojde k úpravě....je to tak? 

Peugeot 307 kombi, 1.6. 80kw  benzín, r.v. 2004 stará maska.

Dík TOM

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...