oddie Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Jo, to je možný, mně ty srazy nějak splývají... když jsem ani na jedno nebyl Citovat
Béďa Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Béďa pekna soutez, skoda ze tohle nejim ja taky ne ... ale v Kostelci se vyhlasuji Kostelecti utopenci, ty jis? jj, to je neco jineho do toho bych se i zapojil :D Citovat
Vvitty Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Béďa pekna soutez, skoda ze tohle nejim ja taky ne ... ale v Kostelci se vyhlasuji Kostelecti utopenci, ty jis? jj, to je neco jineho do toho bych se i zapojil :D jiste budes mit sanci Citovat
Dave_k Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Původně zaslal: Smeták To je tady: http://www.mapy.cz/searchScreen?query=%C5%A1ebetov Nebo zadat tyto GPS souřadnice: Loc: 49°32\'29.11\"N,16°43\'10.96\"E Citovat
Bohouš Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Původně zaslal: oddie Bohouš: a nezapomeň, že \"nakládaný hermelín\" neznamená naložit jeden hermelín do dvou kil feferonek (co jsem tak slyšel o loňsku ). To byli utopenci ala GTI - trošku ostřejší........je pravda, že se trochu rozleželi a byli krapet pikantnější :D:D Do Šebetova, ale nějakej ten hermelín taky dovezu......:mrk Citovat
boltn 406 Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 trošku pikantnější delikatesa nikdy neuškodí, ale pak na záchodě to stojí za to:mad: Citovat
Driver Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: oddie Bohouš: a nezapomeň, že \"nakládaný hermelín\" neznamená naložit jeden hermelín do dvou kil feferonek (co jsem tak slyšel o loňsku ). To byli utopenci ala GTI - trošku ostřejší........je pravda, že se trochu rozleželi a byli krapet pikantnější :D:D Do Šebetova, ale nějakej ten hermelín taky dovezu......:mrk Trochu ostřejší jo, zeptej se na názor té servírky z kempu jestli byli ostřejší, ta vypadala po pozření tvého utopence jako rudý rajče a řekl bych, že ta je od té doby vegetariánka Citovat
Bohouš Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: Driver Trochu ostřejší jo, zeptej se na názor té servírky z kempu jestli byli ostřejší, ta vypadala po pozření tvého utopence jako rudý rajče a řekl bych, že ta je od té doby vegetariánka Copak já můžu za to, že si vzala zrovna kousek kterej byl blízko feferonky ????:myslim:D Citovat
Vvitty Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Driver Trochu ostřejší jo, zeptej se na názor té servírky z kempu jestli byli ostřejší, ta vypadala po pozření tvého utopence jako rudý rajče a řekl bych, že ta je od té doby vegetariánka Copak já můžu za to, že si vzala zrovna kousek kterej byl blízko feferonky ????:myslim:D on tam byl nejaky kousek, ktery nebyl blizko feferonky? navic si po druhem kousku bezela pro pivo, takhle po ranu, nechutne a nebojte se, na pristi Kostelec dovezu utopence z praveho masa, ne z te podivne smesi co do burtu davaji v Delvite budete mit tezkou konkurenci do Hermelinu nejdu, nenakladam veci ktere nejim Citovat
aka Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 sak oni se nekteri opet nalozi sami-povetsinou do lihu... Citovat
Guest MilaS Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: aka sak oni se nekteri opet nalozi sami-povetsinou do lihu... Myslíš hermouše nebo pežoťáky (a nebo obojí)? :myslim:myslim Citovat
Gotrek Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: oddie Bohouš: a nezapomeň, že \"nakládaný hermelín\" neznamená naložit jeden hermelín do dvou kil feferonek (co jsem tak slyšel o loňsku ). To byli utopenci ala GTI - trošku ostřejší........je pravda, že se trochu rozleželi a byli krapet pikantnější :D:D Do Šebetova, ale nějakej ten hermelín taky dovezu......:mrk Trochu ostřejší jo, zeptej se na názor té servírky z kempu jestli byli ostřejší, ta vypadala po pozření tvého utopence jako rudý rajče a řekl bych, že ta je od té doby vegetariánka Tak to mě mrzí, že jsem u toho nebyl... utopence můžu a ostré taky... aneb jak říká Marcinko: \"Jídlo u kterého se člověk nezapotí, není jídlo.\" By mě zajímalo jestli to opravdu bylo tak ostré... Citovat
aka Odesláno 18. červen 2006 Odesláno 18. červen 2006 Původně zaslal: MilaS Původně zaslal: aka sak oni se nekteri opet nalozi sami-povetsinou do lihu... Myslíš hermouše nebo pežoťáky (a nebo obojí)? :myslim:myslim myslela sem pezotaky samozrejme ))) Citovat
Vvitty Odesláno 19. červen 2006 Odesláno 19. červen 2006 Původně zaslal: Gotrek Původně zaslal: Driver Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: oddie Bohouš: a nezapomeň, že \"nakládaný hermelín\" neznamená naložit jeden hermelín do dvou kil feferonek (co jsem tak slyšel o loňsku ). To byli utopenci ala GTI - trošku ostřejší........je pravda, že se trochu rozleželi a byli krapet pikantnější :D:D Do Šebetova, ale nějakej ten hermelín taky dovezu......:mrk Trochu ostřejší jo, zeptej se na názor té servírky z kempu jestli byli ostřejší, ta vypadala po pozření tvého utopence jako rudý rajče a řekl bych, že ta je od té doby vegetariánka Tak to mě mrzí, že jsem u toho nebyl... utopence můžu a ostré taky... aneb jak říká Marcinko: \"Jídlo u kterého se člověk nezapotí, není jídlo.\" By mě zajímalo jestli to opravdu bylo tak ostré... myslim, ze byly pouze jemne pikantni... rozhodne bych je nenazval fakt ostre... Citovat
Vvitty Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 me je to fuk, ja nenakladam co nejim a hermelin nemam rad Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Hlavne ne ostrý!!! Pak to chce zajistit zásobu toaleťáku a chladivé masti na místní hajzlík ... Citovat
Trundik Odesláno 13. červenec 2006 Odesláno 13. červenec 2006 Já teda nevím, vloni touhle dobou se spousta lidí chlubila, že už má naloženo a letos nic. Tak buď se nikdo nechce chlubit a nebo bude velmi úzké soutěžní pole. Citovat
Bohouš Odesláno 14. červenec 2006 Odesláno 14. červenec 2006 Já tedy naloženo máááám, ale vzhledem k úspěchu mých utopenců jsem tentokrát nakládání přenechal mé přítelkyni, takže se budu chlubit cizím peřím.....:roker:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.