Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Původně zaslal: Béďa

pekna soutez, skoda ze tohle nejim :bojim

ja taky ne ... ale v Kostelci se vyhlasuji Kostelecti utopenci, ty jis? :)

jj, to je neco jineho do toho bych se i zapojil :D:D

Odesláno

Původně zaslal: Vvitty

pekna soutez, skoda ze tohle nejim :bojim

ja taky ne ... ale v Kostelci se vyhlasuji Kostelecti utopenci, ty jis? :)

jj, to je neco jineho do toho bych se i zapojil :D:D

jiste budes mit sanci :)

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Bohouš: a nezapomeň, že \"nakládaný hermelín\" neznamená naložit jeden hermelín do dvou kil feferonek ;) (co jsem tak slyšel o loňsku :D ).

To byli utopenci ala GTI - trošku ostřejší........je pravda, že se trochu rozleželi a byli krapet pikantnější :D:D:D

Do Šebetova, ale nějakej ten hermelín taky dovezu......:mrk:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Bohouš: a nezapomeň, že \"nakládaný hermelín\" neznamená naložit jeden hermelín do dvou kil feferonek ;) (co jsem tak slyšel o loňsku :D ).

To byli utopenci ala GTI - trošku ostřejší........je pravda, že se trochu rozleželi a byli krapet pikantnější :D:D:D

Trochu ostřejší jo, zeptej se na názor té servírky z kempu jestli byli ostřejší, ta vypadala po pozření tvého utopence jako rudý rajče a řekl bych, že ta je od té doby vegetariánka :D

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Trochu ostřejší jo, zeptej se na názor té servírky z kempu jestli byli ostřejší, ta vypadala po pozření tvého utopence jako rudý rajče a řekl bych, že ta je od té doby vegetariánka :D

Copak já můžu za to, že si vzala zrovna kousek kterej byl blízko feferonky ????:myslim:myslim:D

Odesláno

Copak já můžu za to, že si vzala zrovna kousek kterej byl blízko feferonky ????:myslim:myslim:D

on tam byl nejaky kousek, ktery nebyl blizko feferonky? :D

navic si po druhem kousku bezela pro pivo, takhle po ranu, nechutne :D

a nebojte se, na pristi Kostelec dovezu utopence z praveho masa, ne z te podivne smesi co do burtu davaji v Delvite :aut

budete mit tezkou konkurenci :)

do Hermelinu nejdu, nenakladam veci ktere nejim :)

Odesláno
Původně zaslal: aka

sak oni se nekteri opet nalozi sami-povetsinou do lihu...:aut:D

Myslíš hermouše nebo pežoťáky (a nebo obojí)? :myslim:myslim:myslim

Odesláno

Tak to mě mrzí, že jsem u toho nebyl... utopence můžu a ostré taky... aneb jak říká Marcinko: \"Jídlo u kterého se člověk nezapotí, není jídlo.\"

By mě zajímalo jestli to opravdu bylo tak ostré...

Odesláno
Původně zaslal: MilaS

Původně zaslal: aka

sak oni se nekteri opet nalozi sami-povetsinou do lihu...:aut:D

Myslíš hermouše nebo pežoťáky (a nebo obojí)? :myslim:myslim:myslim

myslela sem pezotaky samozrejme :)))):aut:D

Odesláno
Původně zaslal: Gotrek

Tak to mě mrzí, že jsem u toho nebyl... utopence můžu a ostré taky... aneb jak říká Marcinko: \"Jídlo u kterého se člověk nezapotí, není jídlo.\"

By mě zajímalo jestli to opravdu bylo tak ostré...

myslim, ze byly pouze jemne pikantni... rozhodne bych je nenazval fakt ostre...

• O 4 týdny později...
Odesláno

Já tedy naloženo máááám, ale vzhledem k úspěchu mých utopenců jsem tentokrát nakládání přenechal mé přítelkyni, takže se budu chlubit cizím peřím.....:roker:roker:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...