ozzy56 Odesláno 17. květen 2024 Odesláno 17. květen 2024 děkuji za smazání vtipu (obrázky), který jsem tu včera dal, pokud to bylo z politických důvodů tak souhlasím, i když mi šlo spíše o chování pana starosty Novotného v poslední době, ale asi to někomu vadilo , pak ovšem nechápu, že tu zůstaly jiné politické vtipy o pár příspěvků výše, možná dvojí metr ? a přihlásí se ten co to smazal, aniž by mi něco napsal, nebo zůstane neznámým ,,hrdinou'' ? děkuji za odpověď
Radek Hurvajz Odesláno 17. květen 2024 Odesláno 17. květen 2024 (upraveno) Hele politický vtip je prostě vtip, zůstává pořád vtipem i když je to o politice, a kvůli tomu smazán nebyl. Smazán byl proto že už to bylo moc, prostě to bylo nekorektní, přehnaný. Na druhou stranu se divím že to řešíš, prostě moderátoři rozhodli že se to nehodí tak to máš respektovat, už jsi tady dost dlouho že bys tohle mohl vědět, a ne hned zmiňovat dvojí metr, ale chtěl jsi vysvětlení tak ho máš. O smazání jsme se dohodli v našem vlákně všichni tři. Upraveno 17. květen 2024 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96 a Péťa ohodnotil 2
Pe.Tr Odesláno 17. květen 2024 Odesláno 17. květen 2024 (upraveno) mimo téma : já třeba Novotnému fandím a obdivuju ho ohledně starostování své městské části (sleduji jeho práci), víc takových starostů . I to jak vystupuje vůči komunistům a rusákům. Jeho humor mě baví. Jasně řízení auta se zákazem , je to k o k o t to bez debat . Spoustu toho co řekne, prostě řekne od srdce na plnou hubu což zase někdy není na škodu a za spoustu výroků už i pykal . Samozřejmě Aničkagate už je strašně už moc velký špatný , tohle jako posral no . jako hodně no. Upraveno 17. květen 2024 uživatelem Pe.Tr Weri 605 ohodnotil 1
Radek Hurvajz Odesláno 17. květen 2024 Odesláno 17. květen 2024 Člověče @Pe.Tr když ti do teďka smažu tak to už ale bude kvůli politice. Péťa ohodnotil 1
Pe.Tr Odesláno 17. květen 2024 Odesláno 17. květen 2024 @Radek Hurvajz v klidu , nezhroutím se, jen to muselo ven Radek Hurvajz ohodnotil 1
ozzy56 Odesláno 17. květen 2024 Autor Odesláno 17. květen 2024 díky chlapi, odpověď na férovku, žádné hloupé mlžení a tak to má být , tím bych to tady zavřel Péťa, Radek Hurvajz a pavelu96 ohodnotil 3
Hafity Odesláno 17. květen 2024 Odesláno 17. květen 2024 Už si asi mnozí všimli, že vlákno vtipů je jediné místo, kde zde člověk může vyjádřit své postoje aniž by politicky plkal.... Péťa, Milan+ a Radek Hurvajz ohodnotil 3
Recommended Posts