Jahaha Odesláno 6. květen 2024 Odesláno 6. květen 2024 (upraveno) Dobrý den ,mám 306 , 1.6 benzín 1999,občas se mi stalo ,že mi nechtěl chytit ,až třeba na poněkolikáté natočení . A teď o víkendu už nechytnul vůbec ,normálně točí ,ale nechytne. Mechanik mi říkal ať se kouknu jestli je přívod paliva Ok. Kde to prosím najdu ? Děkuji za odpověď . Upraveno 6. květen 2024 uživatelem Jahaha Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. květen 2024 Odesláno 6. květen 2024 Zezadu na motoru je sání a tam jsou vstřiky. Na nich je rozdělovač (taková trubka) do které vede hadička. Odpojit, dát do sklenice a točit. Citovat
MJSytic Odesláno 6. květen 2024 Odesláno 6. květen 2024 Je slyšet čerpadlo po otočení klíčku? Citovat
Hafity Odesláno 6. květen 2024 Odesláno 6. květen 2024 před 7 hodinami, Jahaha napsal: Mechanik mi říkal ať se kouknu To nemohl říct mechanik.... Možná tak "mechanik".... Proč se nekouknul sám Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. květen 2024 Odesláno 6. květen 2024 treba nebyl u auta a dotazovany mel jen telefonickou poradu Citovat
Hafity Odesláno 7. květen 2024 Odesláno 7. květen 2024 Pravda.... Tuto možnost jsem opomenul.... Citovat
Mirekdoda Odesláno 7. květen 2024 Odesláno 7. květen 2024 (upraveno) Jahaha: podle mě mohlo odejít čidlo na klikovce, ŘJ tak nemá informaci, že se motor točí a proto neotvírá vstřikovače a zapalování nevyrábí jiskru. Upraveno 7. květen 2024 uživatelem Mirekdoda Hafity ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.