Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdarek...nevite jak je to s nápravama na GTi a normální 205-kou?? jestli se daj v pohodě zaměnit? a co poloosy ve předu, silentbloky atp...

edit:je to kdyžtak r.v. 85 a GTi r.v. 87.. já jestli nemáte někdo technickou dokumentaci? Zadní náprava by měla jít v pohodě, ale jde mi o předek, mám 1.9D a nevim jak to bude třeba s těma poloosama, jestli ste to už někdo někdy nedělal? dik moc..

[upravil dne 6/6/06 greedy]

Odesláno

GTi a non-GTi (tzv. trapná sériovka) jsou úplně různé.

Věci na GTi jsou cca 3x dražší než na normální 205.

asi tak ...

.. nevím, ale přenášený výkon u 1,9 GTi je cca 130k, u 1.9D je cca 65k, takže asi tam rozdíl bude.

Zkus se mrknout do ceníků - třeba autokelly (ne, že bych ti tam doporučoval kupovat, ale ceníky mají poměrně slušné)

Odesláno

Zadek je v poho! Předek je uplně jinej! GTicko se liší jiným rámem nápravy (to v čem drží ramena), do kastle by to mělo pasovat bez problému, ale poloosy u GTi jsou jiný- počet zubů, dýlka atd. Podle mě by bylo nejjednoduší nechat starý náboje + poloosy a hodit pouze GTi ramena s rámem a tabilizátorem+tlumiče! Teoreticky by to mělo jít, nikdy jsem to nedělal, ale obě nápravy se mi válí doma, chtěl jsem to taky přehazovat, ale nějak jsem si to rozmyslel!

Odesláno

zadni naprava je uplne stejna a vepredu se to lisi presne jak rika Dakaros, ty poloosy by meli taky pasovat mel sem 1,8D a do tech naboju pasovali i z 1.1i jen byli slabsi jinak zuby a dylka byla stejna ted tam mam z GTi a je stejna jako ta z naftaka alespon co se tloustky a dylky tyce jak je to se slozenim to netusim

Odesláno

JSem proklikal pár smajlíku,nijak nemyšleno :-)Ten problém tady neznám,ale myslim,že k výkonu patřičně masivní poloosy.To je všechno,to je toho,co!!! :-)

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Myslím, že snažší bude dát do GTI diesla, než nápravy z GTI na diesla :roll:roll

Není to tak, nápravnice jako celek se přendá snadno - tedy relativně, dělá se to zespodu, takže je třeba zvedák.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...