greedy Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 zdarek...nevite jak je to s nápravama na GTi a normální 205-kou?? jestli se daj v pohodě zaměnit? a co poloosy ve předu, silentbloky atp... edit:je to kdyžtak r.v. 85 a GTi r.v. 87.. já jestli nemáte někdo technickou dokumentaci? Zadní náprava by měla jít v pohodě, ale jde mi o předek, mám 1.9D a nevim jak to bude třeba s těma poloosama, jestli ste to už někdo někdy nedělal? dik moc.. [upravil dne 6/6/06 greedy] Citovat
vix Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 GTi a non-GTi (tzv. trapná sériovka) jsou úplně různé. Věci na GTi jsou cca 3x dražší než na normální 205. asi tak ... .. nevím, ale přenášený výkon u 1,9 GTi je cca 130k, u 1.9D je cca 65k, takže asi tam rozdíl bude. Zkus se mrknout do ceníků - třeba autokelly (ne, že bych ti tam doporučoval kupovat, ale ceníky mají poměrně slušné) Citovat
Dakaros Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Zadek je v poho! Předek je uplně jinej! GTicko se liší jiným rámem nápravy (to v čem drží ramena), do kastle by to mělo pasovat bez problému, ale poloosy u GTi jsou jiný- počet zubů, dýlka atd. Podle mě by bylo nejjednoduší nechat starý náboje + poloosy a hodit pouze GTi ramena s rámem a tabilizátorem+tlumiče! Teoreticky by to mělo jít, nikdy jsem to nedělal, ale obě nápravy se mi válí doma, chtěl jsem to taky přehazovat, ale nějak jsem si to rozmyslel! Citovat
BobyD Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 nesmysl nedelat zcvoknes se z toho a jak tady kuci psali rameno obyc stoj 890 rameno gti 3500 maximalne muzes prehodit brzdy to jeste neni takova pakarna Citovat
Rošťák Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 zadni naprava je uplne stejna a vepredu se to lisi presne jak rika Dakaros, ty poloosy by meli taky pasovat mel sem 1,8D a do tech naboju pasovali i z 1.1i jen byli slabsi jinak zuby a dylka byla stejna ted tam mam z GTi a je stejna jako ta z naftaka alespon co se tloustky a dylky tyce jak je to se slozenim to netusim Citovat
bery Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 JSem proklikal pár smajlíku,nijak nemyšleno :-)Ten problém tady neznám,ale myslim,že k výkonu patřičně masivní poloosy.To je všechno,to je toho,co!!! :-) Citovat
Bohouš Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Myslím, že snažší bude dát do GTI diesla, než nápravy z GTI na diesla :roll Citovat
oddie Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Myslím, že snažší bude dát do GTI diesla, než nápravy z GTI na diesla :roll Není to tak, nápravnice jako celek se přendá snadno - tedy relativně, dělá se to zespodu, takže je třeba zvedák. Citovat
Bohouš Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Oddie - jsem si myslel, že budu za hvězdu a zase nic, tak snad příště......:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.