Přejít na obsah

greedy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Vše od uživatele greedy

  1. Ahoj lidi.. Docela prekérka, mám mírně prostřihanou elektroinstalaci pod palubkou, sice to vystřihané mám ale už to ani za nic nemůžu dát dohromady, mám starý model a i když tam zapojim co zapojit můžu, tak mi po zapnutí klíčku začnou cvakat relátka a trochu bliká přístrojovka, snažil sem se to udělat ale už mi to hlava nebere.....protože mám koupenou novou palubku i s přístrojovkou, Lukasema a vypínače rád bych to tam taky zapojil, tak se chci zeptat, jestli víte zda půjde elektroinstalace novýho modelu zapojit do pojistkový skříňky bez toho, abych musel předělat i elektriku u motoru? Díky moc za rady.. Tom
  2. greedy

    205 - palubka

    jj mys,lim že 8 000..na otáčkoměr potřebuju altík s vývodem na ot...
  3. greedy

    205 - palubka

    tak to moc diky, já jdu zatim kuchat zbytek interieru..
  4. greedy

    205 - palubka

    štěještě k tý přístrojovce...k tý novější mam komplet kabeláž, nebylo by jednodušší to jenom přepojit u pojistek? nevim teď jestli je to stejný, ale asi by to bylo lehčí..
  5. greedy

    205 - palubka

    fajn fajn.-.tak to snad nepodělám..elektrika moje hobby zrovna neni ale na přehazování kabelů by se toho moc zkazit snad nedalo..uvidíme, v nejhoršim to zapálim:)
  6. Nevíte jestli na 1.9D sedí na mrkev a šrouby sedí převodovka z 1.6 GTi? Je asi o něco delší ale na svojí mam vysypaný komplet synchrony a z gtička mam dobrou převodovku..
  7. zdarek...nevite jak je to s nápravama na GTi a normální 205-kou?? jestli se daj v pohodě zaměnit? a co poloosy ve předu, silentbloky atp... edit:je to kdyžtak r.v. 85 a GTi r.v. 87.. já jestli nemáte někdo technickou dokumentaci? Zadní náprava by měla jít v pohodě, ale jde mi o předek, mám 1.9D a nevim jak to bude třeba s těma poloosama, jestli ste to už někdo někdy nedělal? dik moc.. [upravil dne 6/6/06 greedy]
  8. ahoj, snažim se vyměnit palubku s přístrojovkou z 205-ky 1.9d, r.v. 85 za novější z 205 1.6 GTi r.v. 87...ale na přístrojovce mi neseděj vzadu ty konektory.. nevíte někdo jak na tu elektriku? jak to překopat..? předem dik za všehny rady..
×
×
  • Vytvořit...