Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Originální výzdoba restauračního WC

Recommended Posts

Odesláno

To je podobný, jako když má můj švagr na dveřích WC nalepený plagát fotbalového mužstva Sigma Olomouc. Moje žena říká, že na WC na ni tolik chlapů nikdy nečumělo.

Odesláno

jednou jsem bydle v podnajmu na jiznim meste a tam byl na hyzliku nalepena zrcadlova tapeta, kdyz jsem tam mel na navsteve sveho otce, tak ten prohlasil ze se de vysrat do hospody, protoze se na sebe nemuze divat :)

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

To je podobný, jako když má můj švagr na dveřích WC nalepený plagát fotbalového mužstva Sigma Olomouc. Moje žena říká, že na WC na ni tolik chlapů nikdy nečumělo.

Ale ti fotbalisti určitě nekoukají tak obdivně a s respektem :D

Odesláno
Původně zaslal: vector

Proč bohužel Kocoure, vždyť by ses jinak ani nevyčural :)

To je fakt. Musel bych na písek jako obyčejná kočka. Co je pro děti krásný hrad, který na pískovišti postaví, je pro kočky jen toaleta ;) Ale fuj, kam jsme se to dostali.

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

todle mam nekd ena disku asi v originale, zajemcum poslu link ..:P

Co myslíš slovem \"tohle v originále\"? Ručím ti za to, tu fotku, co jsem vkládal já, nemáš :-) Nebo jsou ta restaurace v Porstendorfu a mí obchodní partneři (jejich záda na fotce) tak slavní? :D

[upravil dne 5/6/06 Garfield]

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Původně zaslal: Berkoff

todle mam nekd ena disku asi v originale, zajemcum poslu link ..:P

Co myslíš slovem \"tohle v originále\"? Ručím ti za to, tu fotku, co jsem vkládal já, nemáš :-) Nebo jsou ta restaurace v Porstendorfu a mí obchodní partneři (jejich záda na fotce) tak slavní? :D

[upravil dne 5/6/06 Garfield]

něco podobnýho

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...