Garfield Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Tak tahle restaurace mě překvapila. Jen podotýkám, že ony dámy jsou opravdu a bohužel jen fototapeta. [upravil dne 5/6/06 Garfield] Citovat
Vvitty Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 teda clovek uz ani na toalete nema trosku soukromi [upravil dne 5.6.06 Vvitty] Citovat
Trundik Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 To je podobný, jako když má můj švagr na dveřích WC nalepený plagát fotbalového mužstva Sigma Olomouc. Moje žena říká, že na WC na ni tolik chlapů nikdy nečumělo. Citovat
lampa Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 jednou jsem bydle v podnajmu na jiznim meste a tam byl na hyzliku nalepena zrcadlova tapeta, kdyz jsem tam mel na navsteve sveho otce, tak ten prohlasil ze se de vysrat do hospody, protoze se na sebe nemuze divat Citovat
Garfield Odesláno 5. červen 2006 Autor Odesláno 5. červen 2006 Původně zaslal: Trundik To je podobný, jako když má můj švagr na dveřích WC nalepený plagát fotbalového mužstva Sigma Olomouc. Moje žena říká, že na WC na ni tolik chlapů nikdy nečumělo. Ale ti fotbalisti určitě nekoukají tak obdivně a s respektem Citovat
vector Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Proč bohužel Kocoure, vždyť by ses jinak ani nevyčural Citovat
Garfield Odesláno 5. červen 2006 Autor Odesláno 5. červen 2006 Původně zaslal: vector Proč bohužel Kocoure, vždyť by ses jinak ani nevyčural To je fakt. Musel bych na písek jako obyčejná kočka. Co je pro děti krásný hrad, který na pískovišti postaví, je pro kočky jen toaleta Ale fuj, kam jsme se to dostali. Citovat
Péťa Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Viděl jsem podobnou fotku, ale už ji nemůžu najít. Tam se zase svlečna smála, koukala směrem dolů a ukazovala, jak je velký Citovat
Berkoff Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 todle mam nekd ena disku asi v originale, zajemcum poslu link .. Citovat
Garfield Odesláno 5. červen 2006 Autor Odesláno 5. červen 2006 Původně zaslal: Berkoff todle mam nekd ena disku asi v originale, zajemcum poslu link .. Co myslíš slovem \"tohle v originále\"? Ručím ti za to, tu fotku, co jsem vkládal já, nemáš :-) Nebo jsou ta restaurace v Porstendorfu a mí obchodní partneři (jejich záda na fotce) tak slavní? [upravil dne 5/6/06 Garfield] Citovat
Tommy306 Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: Garfield Původně zaslal: Berkoff todle mam nekd ena disku asi v originale, zajemcum poslu link .. Co myslíš slovem \"tohle v originále\"? Ručím ti za to, tu fotku, co jsem vkládal já, nemáš :-) Nebo jsou ta restaurace v Porstendorfu a mí obchodní partneři (jejich záda na fotce) tak slavní? [upravil dne 5/6/06 Garfield] něco podobnýho Citovat
lukas.mach Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Super vec jak originalne zvednout sebevedomi po studene sprse Citovat
Neon Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Původně zaslal: Tommy306 něco podobnýho To já bych šel k tý druhý zleva, abych měl dobrej pocit:D Citovat
Guest MilaS Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 Tak to já zase spíš k tý druhý zprava :D:D Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 14. červen 2006 Odesláno 14. červen 2006 A já bych je obešel všechny!!! Citovat
deeper Odesláno 16. červen 2006 Odesláno 16. červen 2006 Há tohle je dobrý ale bejt tam nějaká svlečená roštěnka tak musejí asi často malovat stropy :-))))))) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.