Marty67 Odesláno 6. březen 2024 Odesláno 6. březen 2024 (upraveno) Můžete prosím poradit, někdo to určitě už dělal, chci vyměnit jen plátno. Střecha je funkční. Na co si dát pozor, díky všem. Upraveno 7. březen 2024 uživatelem Marty67 Citovat
Marty67 Odesláno 8. březen 2024 Autor Odesláno 8. březen 2024 Takže asi nikdo nikdy neměnil? Já prohledal úplně všechno a nic, asi to bude dost jednoduché. Citovat
radim.1008 Odesláno 8. březen 2024 Odesláno 8. březen 2024 Viděl jsem loni fotky výměny plátna na ulici ve skupině na FB. Odvahu bych na to neměl. I když by to bylo asi taky potřeba. Citovat
Ferry Odesláno 8. březen 2024 Odesláno 8. březen 2024 nekde mam v nejakem PC ulozeny PDF exportovany ze serviceboxu s ofiko postupem. Zkusim se podivat. Uplne easy to neni. Odvrtava se a odlepuje a pri montazi zas pak nytuje a lepi. Nazivo jsem to ale nikdy nevidel. Ja se chystam na vymenu stropnice, ze ktere se droli ten podlepeny molitan a je takova cela vytahana. Zatim ale nebyl cas a prostor nebo pocasi. Udelam pak nejaky fotky. Hodne veci je taky na francouzskem foru 306 cabri, kam se muzes registrovat. S translatorem se tam da taky nacerpat spoustu informaci https://306cabriolet.fr/forum/index.php pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Marty67 Odesláno 8. březen 2024 Autor Odesláno 8. březen 2024 U Francouzů jsem byl a psal jsem jim maila. Zkusil jsem místní Peugeot servis byl ochotný pohledat postup podle vin. Uvidíme. Stará střecha je zatím v pohodě, ale při výměně okna nevydrželi spodní švy, pokusím se šídlem sešít, ale pokud to nepůjde budu muset měnit plátno. Je objednaný. A děkuji předem kdybys našel postup Ferry. Citovat
Marty67 Odesláno 10. březen 2024 Autor Odesláno 10. březen 2024 Tak díky všem co se ozvali mám i číslo servisní operace i návod s obrázky od známého ze servisu. ozzy56 a Ferry ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. březen 2024 Odesláno 10. březen 2024 Tak to sem hoď pro ostatní Charlie 607, Péťa, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Marty67 Odesláno 11. březen 2024 Autor Odesláno 11. březen 2024 Rád, ale nevím jak, tak až bude někdo chtít tak ať mi napíše Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.