aka Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 to tedy nebyla uplne mega ucast.... a vitez je proste vitez....nemel by se treba prejmenovat?
Medvěd Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Tak jak bylo na Džbáně??? Já jsem na Vás během domovní schůze občas mylel, komu že pískalo v uších???
aka Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Původně zaslal: Medvěd Tak jak bylo na Džbáně??? Já jsem na Vás během domovní schůze občas mylel, komu že pískalo v uších??? To nas jako zkousis, kdo poznal, ze na nej myslis?
John Odesláno 8. červen 2006 Autor Odesláno 8. červen 2006 Tak chci opět poděkovat všem,kteří se přijeli podívat a pokecat,myslím že to byl jako vždy hezký podvečer i když tentokrát to kazila šílená živá hudba..... :bojim Jěště teď mi z toho bolí uši.... Jinak další Džbán je zamluvený na 13.7.2006 (čtvrtek),je to den před odjezdem na Šebetov, tak snad se tam alespoň sejdeme ve stejném počtu jako minule před odjezdem na sraz. :papa
Petr 406 red Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Sraz byl super jsem rád že jsem se přijel podívat
aka Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Původně zaslal: John Tak chci opět poděkovat všem,kteří se přijeli podívat a pokecat,myslím že to byl jako vždy hezký podvečer i když tentokrát to kazila šílená živá hudba..... :bojim Jěště teď mi z toho bolí uši.... Jinak další Džbán je zamluvený na 13.7.2006 (čtvrtek),je to den před odjezdem na Šebetov, tak snad se tam alespoň sejdeme ve stejném počtu jako minule před odjezdem na sraz. :papa chces snad rict, ze tebe ta hudba neomracila?:D
Fx Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Původně zaslal: John Tak chci opět poděkovat všem,kteří se přijeli podívat a pokecat,myslím že to byl jako vždy hezký podvečer i když tentokrát to kazila šílená živá hudba..... :bojim Jěště teď mi z toho bolí uši.... A mě bolí hlava z toho, jak jsem se z tý hudby do ní mlátil místo potlesku:myslim
Neon Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Sraz byl fajn... Jídlo bylo fajn... Slalom byl fajn... můj ropis dojel 3tí :mrk (jaká to náhoda) Pokec byl fajn... Hudba nebyla fajn ... Takže Johne, příště to prosím neobjednávej, jo?:D Nebo aspoň jinej style... Příště bude snad taky fajn - jestli to zvládnu časově
Bohouš Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Jj bylo to fajn......a slalom byl uspokojující :aut:aut
John Odesláno 9. červen 2006 Autor Odesláno 9. červen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Jj bylo to fajn......a slalom byl uspokojující :aut:aut Prej uspokojící..... mám pocit,že tady má někdo rejpavou poránu.... :D:D:D
Ferry Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 kdybych vcera nezjistil ze nam doma vykradli sklep a odnesli dve silnicni kola v hodnote tak 80 000 tak jsem si ho taky vic uzil - i pres tu desivou hudbu, takhle jsem ale zrovna moc dobrou naladu nemel Tak snad priste [upravil dne 9/6/2006 Medvěd]
Medvěd Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Původně zaslal: Ferry kdybych vcera nezjistil ze nam doma vykradli sklep a odnesli dve silnicni kola v hodnote tak 80 000 tak jsem si ho taky vic uzil - i pres tu desivou hudbu, takhle jsem ale zrovna moc dobrou naladu nemel Tak snad priste [upravil dne 9/6/2006 Medvěd]
Medvěd Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Ferry kdybych vcera nezjistil ze nam doma vykradli sklep a odnesli dve silnicni kola v hodnote tak 80 000 tak jsem si ho taky vic uzil - i pres tu desivou hudbu, takhle jsem ale zrovna moc dobrou naladu nemel Tak snad priste Tobě taky?? Nám před 14 dny ze zamčenýho!!! baráku (zamyká se neustále) ukradli ze sklepa též dvě kola AUTHOR STRATOS, která byla koupena na vánoce va neměla dohromady najeto ani 100 km
Netopýrka Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 omlouvam se za neucast, vecer uz jsem horela v posteli
Ferry Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Ferry kdybych vcera nezjistil ze nam doma vykradli sklep a odnesli dve silnicni kola v hodnote tak 80 000 tak jsem si ho taky vic uzil - i pres tu desivou hudbu, takhle jsem ale zrovna moc dobrou naladu nemel Tak snad priste Tobě taky?? Nám před 14 dny ze zamčenýho!!! baráku (zamyká se neustále) ukradli ze sklepa též dvě kola AUTHOR STRATOS, která byla koupena na vánoce va neměla dohromady najeto ani 100 km No jo, holt zacala letni cyklisticka sezona a ti co si jeste nestacili koupit kola ve sleve u mountfielda ted shanej kde se da
Netopýrka Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Ferry, Medvěd: teď jsem si teprve pročetla příspěvky a je mi fakt líto, co se Vám stalo Ti zlodeji jsou k**** to Jezovoci: ne vždycky se černej humor hodí...
Dave_k Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: Ferry kdybych vcera nezjistil ze nam doma vykradli sklep a odnesli dve silnicni kola v hodnote tak 80 000 tak jsem si ho taky vic uzil - i pres tu desivou hudbu, takhle jsem ale zrovna moc dobrou naladu nemel Tak snad priste [upravil dne 9/6/2006 Medvěd] Jak je možný že tvoje příspěvky upravuje Medvěd? Těch kol je škoda jak u Tebe tak u Medvěda. Nakonec skončí někde v bazaru za 2 litry. [upravil dne 11/6/06 Dave_k]
Jezkovi.voci Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Já vim, ale já si to neodpustil. Jako bikerovi je mi jasný, jaký to je přijít o kola...
Neon Odesláno 12. červen 2006 Odesláno 12. červen 2006 Původně zaslal: Dave_k Jak je možný že tvoje příspěvky upravuje Medvěd? [upravil dne 11/6/06 Dave_k] Joj - to asi tim, že je admin, nebo jak se tomu říká - voni maj totiž admini a podobní správci trošku větší práva ve fórech jak my \"normální členové\". Taky jsem na jedné diskuzi něco jako admin a ty rulez co tam máš - prostě práva pro udržování pořádku bych to asi nazval:myslim
Recommended Posts