longstarr Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 tak moc shanim co vlastně to rozvodové ústrojí obnáší kromě řemenu: kolik má kladek, třeba elit nabízí: vodicí kladku, napínací kladku, směrovou kladku já myslím že vodicí jsou dvě a napínací jedna nevím jestli tou směrovou nemyslí napínací dvě tak kdo má zkušenosti napište Dík Citovat
Fusion Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Nevíte někdo k čemu je todle u 605? Jinak dneska sem u MJ koupil novej radiátor topení za 1480 (1700 stál ten co se mě rozjebl od Kelly) a musím říct že je radiátor mnohem líp zpracovanej než ten původní, takovej robustnější. Zřejmě sem u AKelly předtím koupil zas nějakej polskej výrobek Citovat
Fusion Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Ajo, to by mohlo být vono. Kde bývá zhruba umístěnej? Citovat
Kdo Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Původně zaslal: Fusion Ajo, to by mohlo být vono. Kde bývá zhruba umístěnej? Jó, je to řetěz k olej. čerpadlu a je v bloku od kliky k čerpadlu. Vodní je poháněné kladkou na rozvodech. Citovat
longstarr Odesláno 26. květen 2006 Autor Odesláno 26. květen 2006 Původně zaslal: komisar proč nenapíšeš MAŠINKOVI /1/ten má 3ltr tak ti dá vědět.ale někde jsem četl že dáš 2x tolik co na obyčejnou 406,ale nevím zda-li je to pravda,jen jsem koukal kolik co stojí tak super ceny řemen 2700,kladky 1500i 2500 ale jen mrkni http://katalog.mjauto.cz/ Já mu psal, jenže on už asi není členem protože e-mail se mi vrátil že adresát je neznámý Citovat
Ferry Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Původně zaslal: longstarr Původně zaslal: komisar proč nenapíšeš MAŠINKOVI /1/ten má 3ltr tak ti dá vědět.ale někde jsem četl že dáš 2x tolik co na obyčejnou 406,ale nevím zda-li je to pravda,jen jsem koukal kolik co stojí tak super ceny řemen 2700,kladky 1500i 2500 ale jen mrkni http://katalog.mjauto.cz/ Já mu psal, jenže on už asi není členem protože e-mail se mi vrátil že adresát je neznámý Tak zavolej k Vasendum - cislo najdes po kliknuti na banner nahore na strance vlevo. Masinka ty rozvody delal u nich, tak ti reknou cenu a muzes se u nich i eventualne objednat Jinak ty kladky jsou tam nejmin ctyri, mozna sest, ted si nevybavim jak to tam vypada a katalog nahradnich dilu nemam u sebe Citovat
Rebik Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Rozvody se musejí dělat s vodní pumpou a vyjde to na cca 18.000 Kč, práce je v pohodě + ještě drobnosti, jiné šrouby. Citovat
longstarr Odesláno 26. květen 2006 Autor Odesláno 26. květen 2006 Tak jsem tam volal aje to tak 3kladky,vodní pumpa,šrouby celková cena mi řekl do 12.tis ja tak čekal okolo těch 18 byli velice ochotní nechám to asi u nich i když jsem s Ostravy Díky za tip Citovat
barenst Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 V Ostrave bych rekl ze to taky udelaji za 12t, a usetris za cestu. Citovat
longstarr Odesláno 29. květen 2006 Autor Odesláno 29. květen 2006 Původně zaslal: barenst V Ostrave bych rekl ze to taky udelaji za 12t, a usetris za cestu. A nemáš nějaký tip_ v autotichy předběžně 20 litrů Citovat
barenst Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 Zeptej se v Benexu ,oni maji kontakty (precijenom Auto France je jejich iniciativa) a pri jednom se muzes zeptat na cenu dilu. Je tam i sleva pro cleny . Ja mam jen kontakty na drobne mechaniky , kteri si privydelavaji po praci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.