Martin2111 Odesláno 8. únor 2024 Odesláno 8. únor 2024 Dobrý deň, mám taký problem auto mi robí presne to čo je na priloženom videu ,až na tento problem auto jazdí dobre nema problem. Toto zaváhanie to robí iba na vôlnobeh a iba vtedy keď motor neni teplý ale už klesnú otáčky . Video čo to robí Citovat
pavelu96 Odesláno 8. únor 2024 Odesláno 8. únor 2024 Ahoj, po půl roce tě o5 vítám na Peugeot clubu. Nevím, jestli znovu přicházíš se stejným problémem jako tenkrát v tomto vlákně ( nemám v noci morálku sledovat videa za reklamou na YT), ale znovu tě odkážu na úplně to samé jako tehdy... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Martin2111 Odesláno 8. únor 2024 Autor Odesláno 8. únor 2024 (upraveno) Je to to iste, žiaľ už výstižnejšie sa to opísať nedá bol by som rad keby si niekto tých 10sekund našiel a počkal kým skončí reklama a pomohol mi vyriešiť problem dakujem,dobrú noc. Upraveno 8. únor 2024 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
lounacek Odesláno 9. únor 2024 Odesláno 9. únor 2024 Ahoj. Vypadá to na vadný vstřikovač,nebo problém způsobuje railové čidlo tlaku co je na liště. Tak či tak to někde připoj na diagnostiku a zkontroluj tlaky paliva. Mohl by to dělat i snímač otáček co je na klice-je to o dobré diagnostice. Citovat
ozzy56 Odesláno 9. únor 2024 Odesláno 9. únor 2024 @Martin2111 ahoj, asi bude nejlepší popsat, co jsi s tím už dělal, zda to bylo v servisu, na diagnostice atd., prostě napsat co nejpodrobněji dosavadní postup při odstranění závady, jinak si tu budeme dopisovat jak ve škole... Citovat
Martin2111 Odesláno 9. únor 2024 Autor Odesláno 9. únor 2024 (upraveno) ahoj, korekcie vstrekov sú v pohode je tam nové egr a váha vzduchu keď to auto robí a v ten moment odpojim maf tak to prestane robiť ale motor je znateľne hlučnejší pride mi jak keby sa dusil a keď odpojim maf tak už to je v pohode ale jak píšem mág je nový a skúšal som prehodiť aj z iných aút a stále to iste Upraveno 9. únor 2024 uživatelem pavelu96 Odstraněna úplně zbytečná citace Citovat
HonzaC2 Odesláno 9. únor 2024 Odesláno 9. únor 2024 No a jaky jsi tam dal ten novy EGR ventil? Znacka? Citovat
inoxing Odesláno 10. únor 2024 Odesláno 10. únor 2024 Podivej se do diagnostiky na tlak na railu, tohle dela vetsinou odchylka od pozadavku na railu, obecne vysokotlak. Muze to delat PCV ventil, ventil pretlaku, snimac railu. Nekdy je to muze delat spatnej kontakt na konektoru apod. Jak ti tu pisou kolegove- zacni diagnostikou! Hafity a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
bumbrlicekk Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 Ahoj jak to dopadlo čím to bylo mě dělá 207 to samé díky Citovat
Martin2111 Odesláno 9. srpen 2024 Autor Odesláno 9. srpen 2024 (upraveno) Bolo to po výmene egr a pán mechanik zabudol na adaptáciu po adaptácii egr všetko Ok takže buď adaptácia alebo to jednoducho zaslepit a je kľud Upraveno 9. srpen 2024 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.