Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Předvolební průzkum  

1. 1. Předvolební průzkum

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aka

Původně zaslal: Garfield

Nazakřikni to. Jo, viděl jsem včera úúúžasnej billboard:

NEŽ ODJEDETE NA VÍKEND, NEZAPOMEŇTE VYMĚNIT VLÁDU.

:super

koukam na nej kazdej den a fakt se poved:))))

on by nikdo z nich na ten pracak nesel, ale predstava je to hezka:)

no a na celych volbach se mi nelibi vlastne jen jedna vec-neni tam nikdo, komu bych ten svuj hlasecek chtela dat a musim jen vybirat nejmensi zlo. to je to spatne.....

Njn, ale tak je to pokaždé, neexistuje nikdy nejlepší řešení, v politice je vždycky nutno vybírat to nejméně špatné :super

Viděl jsem jeden hezký plakát - určitě ho všichni znáte: Paroubek slibuje: \"Budu pracovat pro Vás\". A pod tím někdo nalepil: \"Za 5 na stole v českých\". Povedená taškařice což!

Odesláno
Původně zaslal: MilaS

Njn, ale tak je to pokaždé, neexistuje nikdy nejlepší řešení, v politice je vždycky nutno vybírat to nejméně špatné :super

Viděl jsem jeden hezký plakát - určitě ho všichni znáte: Paroubek slibuje: \"Budu pracovat pro Vás\". A pod tím někdo nalepil: \"Za 5 na stole v českých\". Povedená taškařice což!

K tomu mi prislo toto:

Vážené kolegyně a kolegové, přátelé

Obracím se na Vás s velmi závažným zjištěním. V pátek minulý týden

někde

vhodil do naší poštovní schránky reklamní leták s nabídkou prací

(bohužel blíže nespecifikovaných). Ta firma se jmenovala čssd a byl

tam

takový zavalitý chlap s bradavicí a psali, \"budu pro vás pracovat\".

Protože v brzké době očekáváme výměnu oken v našem

panelovém domě, což, jak lze předpokládat, bude provázeno značným

nepořádkem, který bude generovat potřebu opravdu důkladného úklidu,

rozhodl jsem se, že nabídky využiji a toho chlapa si zjednám.

Ve Zlatých stránkách jsem našel číslo firmy (296522111 - bohužel tam

nebyla linka na oddělení příjmu objednávek) a dnes dopoledne jsem

tam

(za přítomnosti jednoho vědeckého kolegy a s hlasitě puštěným

telefonem

- abyste viděli, že nekecám) zatelefonoval. Na ústředně mě asi

špatně

pochopili, když jsem se pídil, že volám kvůli té nabídce prací a

přepojili mě na personální oddělení. Snažil jsem se vysvětlit, že

nechci

zaměstnat, že situace je opačná, že oni nabízejí a já chci zjistit

podmínky, jak to objednat, jak dopředu, kolik za to apod. Ta

nesmírně

hodná a ochotná paní někam odběhla, pak přiběhla a ptala se, jestli

volám z vrátnice (ne, volám zvenku) a kde jsem to četl. Znovu jsem

vysvětlil, že jsem to našel ve schránce a že mám zájem o úklid po

výměně

oken. Zeptala se, jestli jsem z firmy, která tu výměnu oken nabízí a

provádí. Tak jsem jí znovu vysvětlil, že to je naopak, že si chci

právě

zjednat ten úklid, když se její firma nabízí, že bude pro mě

pracovat.

Ptala se, jestli to není nějaký předvolební trik. Ujistil jsem ji,

že

ne, že okna se určitě budou vyměňovat až po volbách, nejdříve v

červenci. Nevím proč, ale chechtala se na celé kolo a když jsem ji

poprosil, aby mě tedy přepojila jinam, bez dalšího slova zavěsila.

Tak

skončila má snaha, ulehčit manželce a sobě práci. Proto Vás chci

upozornit, jestli si myslíte, že tahle firma bude pro Vás pracovat -

není tomu tak. Mezi námi, on ten chlap až tak na velkého dříče a

šikulu

nevypadal - spíš tak něco mezi pinglem a vekslákem...

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Nazakřikni to. Jo, viděl jsem včera úúúžasnej billboard:

NEŽ ODJEDETE NA VÍKEND, NEZAPOMEŇTE VYMĚNIT VLÁDU.

:super

Ten billboard je super:super:super

Jezdím kolem něj už třetí den.

Takže já se převlékám z mého zkouškového oblečení (dnes jsem absolvoval státnice) a jdu změnit vládu!!!:D

Takže nashle v sobotu v \"nových časech\" hahaha - jsem realista, takže vim, že to bude relativně stejný - ale hlavně ať nevyhraje zlej oranžovej, nebo červenej komunista. A hlavně: ať se dostane \"praváků\" do parlamentu víc jak polovina - ať tam neni nadpoloviční většina \"leváků\"

Takže :papa

[upravil dne 2.6.06 Neon]

Odesláno

Pokud si chci udržet práci, tak musím chtě nechtě hlasovat pro ČSSD, která nás před lety zachránila, kdežto ODS nás chtěla poslat do kytek. Nelíbí se mi ani jedna strana, ale musím volit menší zlo... Nerad bych se po volbách stěhoval do Náměště nebo do Přerova, když jsem před půl rokem koupil domeček.

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: Pechy

ODS.. Hlavně ne KSČM:bojim

Proč?

Třeba proto, že bolšánů jsme si tu užili až do alelúja a jejich oranžové bratrstvo je k zblití.

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Pokud si chci udržet práci, tak musím chtě nechtě hlasovat pro ČSSD, která nás před lety zachránila, kdežto ODS nás chtěla poslat do kytek. Nelíbí se mi ani jedna strana, ale musím volit menší zlo... Nerad bych se po volbách stěhoval do Náměště nebo do Přerova, když jsem před půl rokem koupil domeček.

prodáš domek a tady si za to koupíš dva:super:D

já, ač mám stejného zaměstnavatele, stejně budu volit pravici...prostě to nejde jinak

Odesláno

Tommy 306: Když mě se tady u Prahy celkem líbí a na to letiště i s gumama jsem si dost zvykl. Kdyby se toho chopili modroptáci, tak ten blb Nečas naše zrušení snad prosadí (před cca 3 lety vyšel v novinách článek: \"Nečas: Zachování Kbel je skandál!\"- za to bych ho zabil, magora)...

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: Pechy

ODS.. Hlavně ne KSČM:bojim

Proč?

Třeba proto, že bolšánů jsme si tu užili až do alelúja a jejich oranžové bratrstvo je k zblití.

Čekal jsem spíš odpověď proč ODS. Taky už tady byli a ukázali, co v nich je...

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Tommy 306: Když mě se tady u Prahy celkem líbí a na to letiště i s gumama jsem si dost zvykl. Kdyby se toho chopili modroptáci, tak ten blb Nečas naše zrušení snad prosadí (před cca 3 lety vyšel v novinách článek: \"Nečas: Zachování Kbel je skandál!\"- za to bych ho zabil, magora)...

tady přerovákům zas odesáci slibili zachování letiště...a Nečas sám nic zrušit nemůže, na to je malej pán...

...jinak kdyby jste nevěděli kam se svými volebními lístky...zde

Odesláno

Tak: hotovka...já jsem svou možnost svobodně volit využil (doufám, že ne naposled:D:D:D) a teď jenom čekat do zítra - mno, uvidíme:roll

Odesláno

Taky už mám odvoleno a doufám, že bude líp a že oranžovorudá buržoustská koalice je v nenávratnu.

Hm já taky doufám, jinak už asi chcípnem hlady. Škoda, že se proti výsledku voleb , nebo převzetí moci nedá pojistit.

Odesláno
Původně zaslal: vector

Taky už mám odvoleno a doufám, že bude líp a že oranžovorudá buržoustská koalice je v nenávratnu.

Hm já taky doufám, jinak už asi chcípnem hlady. Škoda, že se proti výsledku voleb , nebo převzetí moci nedá pojistit.

ale za to se muzes naucit strilet...

Odesláno

Já si to nechávám na zeytra, ale sem docela ve štrésu, páč - a to fakt nekecám, sem před tejdnem rušil komunisticku knihovnu - měl sem ji jen tak z recese, jako památku na swinstvo z dob minulých a nějaxe to ve mě hnulo a šla celá do ontejneru a to vám řeknu - byly tam díla...Daleko od Moskvy, Příběk opravdového člověka, Jaxe kalila ocel, Příběh Stalingradského traktoru, 5 Sovětských novel, Paměti Stalina... no, celý 3 veliký škatule. Jestli mě u toho spatřil nesprávnej člověk a jestli volby dopadnou na rudooranžovo, taxem mrtvej Homolka a nejmín na několik let budu zapikanej v lochu... A jestli to po mě čte nějakej komanč, tak... \"Proletáři všech zemí - polibtemi prrrdééél...\"

a propo... dycky sem se telil, jak ve filmu \"Kurvahoši gutentag\" Polívka okolí i sebe ujišťuje, že je jako klidný, že by se komanči jako vrátili... tož to né... to sů opravdu klidný, že jo doktore... Já moc klidný nejsem...já teda ne...

[upravil dne 2/6/06 Hics]

Odesláno

Už jsem několik pátků na světě a za tu dobu mi je jasné,že rozhodovat se pro stranu z hlediska -hrabou, nebo nehrabou - ,je scestné.Hrabou všichni u nás i ve světě a právě pro tuto možnost tito lidé do politiky jdou.Mají na to žaludky i dostatečné široké kapsy a my to nezměníme.Pro nás občany je důležité ,jak se dostat z toho svrabu. Tady existuje pouze jediná cesta : ekonomická prosperita a nezadlužování státu ,potažmo nás.Když prolítnu programy stran a přihlédnu k tomu jaký odborný manšaft jsou schopni postavit, tak pokud chci volit mám jen jedinou volbu.Socani jsou okojení Gottwaldovým mlíkem a za těch osm let nás dovedli akorát zadlužit a nevyřešili ani zdrav. ani škol. ani kult. ,nezaměstnanost vyřešili tím,že je narvali do státní správy a my když chceme něco vyřídit,tak si musíme vzít dovolenou a ještě to zaplatit.A to nemluvím o zlodějinách typu dědická daň (už asi počtvrté zdaněné jedny prachy).Takže pokud chci jít k volbám tak nemám jinou volbu než ODS.

PS: už mám odvoleno

Odesláno

:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...