Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

O osobní zkušenost není nikdy nouze a tak se o jednu podělím. Koupil jsem 407 coupe v6 3.0 , od jednoho, údajně právníka, z Plzně. Ještě mi dává tip na lepší šroubky z ebay kvůli nedosedlému nárazníku. O měsíc později s kamarádem sundáme světlomet na přeleštění .. a jaké překvapení, jež se pod ním skrývá.  viz foto .. rozstříhaný nosník až po běhoun.  Tak mu volám, co s tím. Třeba 5tis na materiál.   Nechtěl se vůbec bavit,  dokonce že kdo ví co jsem s tím dělal.  Takže někdy platí že čím slušnější člověk tím větší hovado. 

20231013_174558.jpg

20231013_173301.jpg

Odesláno

ber to jako zkušenost, nic jiného ti stejnak nezbývá :myslim, příště si na koupi auta vymezíš více času a třeba i vezmeš   někoho, kdo tomu více rozumí, v budoucnu bude každý prodejce pro tebe největší grázl -- což by mělo být vždy, pokud auto neznáš..., možná stačilo více prohlídnout, proč nesedí ten nárazník, asi je tam i jiný blatník (tloušťka laku), nechci vypadat jako chytrolín, ale podle mě to byla rychlá koupě před barákem, bez auta na zvedáku atd., ale to už víš asi sám...

Odesláno

Tady se nedá mluvit slušně :( ten, kdo tohle zvepřil by zasloužil urazit ruky až u pr...

Navíc se obávám, že prodávající měl smlouvu napsanou, tak dobře, aby se vykroutil z jakéhokoliv problému. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...