morepower Odesláno 11. říjen 2023 Odesláno 11. říjen 2023 Ahoj kluci, můj brácha zatoužil po 306 Cabriu. Moje 306 je už dávno prodaná a tak zkusím nalézt touhle cestou nějaký zachovalý kousek s funkční střechou i stahovačkama a pouze v dobrém stavu. Na obsahu motoru úplně nesejde, na barvě také ne. Interiér Saint Tropez by byl fajn, ale není podmínkou. Podmínkou je prostě dobrý stav (interiér i exteriér), pak se určitě dohodneme i na ceně... Kontakt ideálně tady nebo PM
radim.1008 Odesláno 12. říjen 2023 Odesláno 12. říjen 2023 Svoje zatím nenabízím, ale objevil jsem v jedné skupině, teda v chatu na Facebooku, tohle cabrio. Vypadá daleko lépe než moje. Prý bude k prodeji kolem 40tis. Prodává nějaký Vojta. Případně zjistím víc.
Hugo Boss Odesláno 14. říjen 2023 Odesláno 14. říjen 2023 Ahoj, neprodávám,ale přemýšlím o prodeji. 306 Cabrio , najeto 100tis km. Na svůj věk perfektní stav, k vozu mám hardtop a je na něm udělané spousty věcí Po první majiteli. V případě zájmu piš zprávu a můžeme se domluvit.
Marty67 Odesláno 17. říjen 2023 Odesláno 17. říjen 2023 Díky za nabídku, vypadá výborně, ozvu se koncem týdne. Martin
morepower Odesláno 18. říjen 2023 Autor Odesláno 18. říjen 2023 Ahoj, tak vyřešeno sice krapet jinou cestou, ale i tak děkuji moc fóru za prostor Prosím LOCK
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.