Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Na jednu stranu dojení, na druhou stranu když si uvědomím, co některé rádoby kluby dělaly za paseku s testacema za buzerat a přitom na druhé straně pro kamarády cokoliv...

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno (upraveno)

@Milan+ byl jsem opakovane pritomen jako "cumil" co zajistoval dopravu moto veterana. A zatimco "kamaradum" prosla totalne zbastlena 350/634 zkrizena s 638, tak ten "nekamaradskym" neprosla dokonale zrenovovana CZ z 50. let, pry "nepuvodni, neoriginalni stav.." . Asi tak. Ale je to pripad maleho % klubu, ale deje a delo se to. 

A jsem rad, ze aspon jedna cast pujde z libovule klubu z rukou pryc. A rad bych, aby u nekterych sla z rukou pryc i ta testace na schvalovacku pro znacky.

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno

@Milan+ Nechci uvadet verejne jmena klubu ani lidi. Ale nebylo to z vychodnich cech ani z okoli.

Ale jak rikam, na jednu stranu jsem rad, ze takovym lidem to pujde aspon castecne z rukou, na druhou, ti ostatni poctivaci se v tom zcela nevinne svezou s nima :( , ac delali poctive a dobre a prihraje to praci STKackum, ktere uz ted jednak nestigaji, druhak kolikrat neznaji aktualni legislativu ohledne beznych aut, natoz veteranu... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...