Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím chcem sa narýchlo opýtať má niekto skúsenosti s vačkymi INA ? Na mojej 308 1,6hdi 80 kw je sacia vačka zodratá. Ako je na tom INA čo sa týka výdrže ? Zvládne daľsich 350tis km ?(auto je v originál servise peugeot) 

Originál objednávať nechceli neni na sklade tak sa znovu pýtam ako je na tom INA ? Je to ako ich slávne nefunkčne rozvody ? 

Upraveno uživatelem Zabak22
Odesláno

Ahoj, a jaké máš prosím další alternativy? Jakou jinou značku? Jinak já osobně o slavných nefunkčních INA rozvodech neslyšel. Ba naopak, je to častá volba mechaniků, protože dodává i do prvovýroby :myslim  Jinak kolik máš teď najeto, že potřebuješ, aby vydržela dalších 350tis? :D 

Odesláno

No alternativy už niesu je objednaná a zajtra má prísť.Zaujíma ma  kvalita danej vačky.Auto ma momentalne 350tis.Nieje náhodou dayco originál rozvod? Ja som mal teraz INA rozvody vydžali 100tis km a 5rokov remen bol v katastrofálnom stave (hlboké pukliny v remeni vymena o 5 12násť )Momentálne menia aj reťaz medzi vačkami prvý krát za 350tis km auto mám dá sa povedať od nova(po rodičoch).

82349356-CDD1-417E-81BA-A29D420F1C00.jpeg

Odesláno

U Peugeotu je možná Dayco, ale u jiných značek jsou sady INA :myslim Já do svých aut pořizuji rozvody u Peugeotu. Vlastně na všech 3 jsou dělány v autorizáku :) Jinak s tou vačkou se ptáš asi trochu pozdě, když už je objednaná. Zkušenost nemám, ale v nejhorším budeš první, kdo jí bude mít. Myslím ale, že to bude v pořádku, pokud to v servisu udělají správně, tak budeš zase dlouho jezdit ;)

Odesláno

Měnil jsem na svých autech rozvody vícekrát a vždy tam byla origo INA. I ja sam jsem dával často zpět INA a k tomu VP origo. Te znacky bych se nebal. A nikdy rozvody nevypadaly spatne. Treba na stejnem motoru jsme měnil  ve 195.000km a byly porad v poradku.

Odesláno (upraveno)

Uvidím snáď dajú nejakú záruku. 
u bývalej T9 mi menili adblue nádrž kotuče rozvody.Zatiaľ vždy spokojnosť a ľudskosť.Final-cd v Žiline jedine odporúčam :super

Upraveno uživatelem Zabak22
Odesláno

No pacient už po operácii stará vačka totálne k.o. Vie mi niekto vysvetliť ako sa to mohlo stať ? Vačka je sacia originál z pásu v živote sa tam nik nepozeral 

3643E34A-CA02-4EA1-83DE-75A03C8A2E7D.jpeg

73F07380-428B-4254-BAC6-4CF712246732.jpeg

87C94088-91C0-4CAF-B3D1-5F8E30B97BD8.jpeg

D0F7A301-47F1-4876-9B97-6E7260D526CB.jpeg

7EEFD013-8B49-4649-B298-69F8CA2B719A.jpeg

Odesláno

Zabak22:

neexperimentoval někdo s motorovým olejem? Mám na mysli nedodržení specifikace, nebo vlastní aditivace oleje. Přijde mi to opotřebení, jako důsledek snížené schopnosti mazat při vysoké teplotě oleje. A co teplota oleje, není při zátěži příliš vysoko a nestíhá se dochlazovat?

Odesláno

Auto v živote nestálo dlhšie ako mesiac.

Čo sa týka oleja od výroby len 5w-30 total 

K teplote oleja všetko je v poriadku aspon podľa informácií na displeji

CFF10D05-9392-454F-ADD7-486B84D65CB6.jpeg

• O 11 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

to je na dnešní dobu asi maximum, no a pak si koupit nové auto 🙈😂, nejlépe elektrické--tam ty řetězy, vačky atd. nejsou :aut

kujva, já už mluvím jak ti politici, jako by měl každý za uchem milion 😂

Upraveno uživatelem ozzy56
  • O 2 týdny později...
Odesláno
V 20. 7. 2024 at 7:22, juro1980 napsal:

To isté u mňa ale už po 120 000km

Jazdíš krátke trasy? Mám pocit, že tieto motory majú problém s tlakom oleja pod 2000 otáčok (aspoň sa mi to tak javí). Kým som jazdil dlhé diaľničné trasy, nebol problém. Teraz, keď auto jazdí krátke trasy, napríklad 20 km tam a späť, sa toto začalo diať.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...