Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, 

Potřeboval bych se zeptat, kde najdu zesilovač. 

Koupil jsem si kompletní sadu nových repro s vytlumenim dveří apod. Dokážu si představit, kudy provedu nové dráty a jak vše zapojím, ale nevím, kde zapnout drátky od zesilovače. 

Diky moc za rady. 

Odesláno (upraveno)

Přední a zadní zapojíš na origo kabely ve dveřích, max koupš redukci kvůli konektoru nebo původní střihneš a nakrimpuješ nový konektor. No a twittery zapojíš úplně stejně jako origo vejškáče, na origo kabeláž, nebo bueš muset vejškáče natahat zvlášť z těch vyhýbek, co jsou v sadě k repro (to by znamenalo kabely ve dveřích do vyhýbky, z vyhýbky do repro ve dveřích a druhý výstup na vejškáč) někam, kam si určíš. Origo je to tažený přímo z rádia, bez vyhýbky, co mám pocit. Já si to na 307 dal do takových krytek co jsou mezi sklama u bočních zrcátek.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Na fotce to nejde vidět, ale tipl bych obyč faston. Ucvaknout origo a nakrimpovat ten. Akorát bacha, nevím, jak to má 207, aby ti tam ty nový vejškový repro šly nasadit. Třeba u 307 jsou takový široký a placatý, v sadě k JBL byly uzoučký a vysoký, takže do origo umíštění (v palubce) by se mi třeba nevešly.

Odesláno

No ony se ty vyskace taky propadají, ten otvor je větší, ale to už si poresim.

Spise nechápu, proč k tomu dávají ty výhybky a kabeláž, když to není kam zapojit. 

Mě se do toho ucvakavani atd moc nechce, nejsem v tomhle zbehly. Radši bych to zapojil bez takových zásahu. 

Odesláno (upraveno)

Vyškače drží přimo v ty krytce. I s konektorem. Jinak např. na Ahifi koupiš i potřebne redukce, na jedne straně peugeot konektor a na druhe fastony do repro. A na Ahifi .maji i sadu Focal repro přimo pro 207, hraje vyborně, ale je hodně draha

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...