Dejved Odesláno 18. červenec 2023 Odesláno 18. červenec 2023 Prosím viz video . Co podle Vás způsobuje dane vrzání. Jestli je to lozisko horního uložení tlumice tak to mi ani neříkejte před rokem jsem měnil tlumice i nové obložení a lozisko. Jak je to možné.diky za analýzu 20230718_202252.mp4 Citovat
HonzaZ Odesláno 18. červenec 2023 Odesláno 18. červenec 2023 Sundej plastový kryt uložení tlumiče nahoře na hrnci a zkoukni jak vypadá guma silentbloku pod maticí tlumiče. Citovat
Dejved Odesláno 18. červenec 2023 Autor Odesláno 18. červenec 2023 Ok takže otevřu kapotu a tam jsou 3 šrouby držící horní část tlumice na to mrknu a nebo mám tlumic vytáhnout? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 19. červenec 2023 Odesláno 19. červenec 2023 To že bylo před rokem vyměněno bohužel neznamená že se na měněných komponentech nemůže vyskytnout stejná nebo jiná závada. A další věc je že u auta je časový údaj před rokem před měsícem nebo tři roky zpět zcela nevypovídající. Někdo s autem za rok najede 5000 km druhé auto najede za rok 50 000 km. Tlumič netřeba sundavat pro kontrolu kterou popsal @HonzaZ v motorovém prostoru nad kolem kde je uchycený tlumič je nějaký kryt (bohužel si nevybavím jak to vypadá) ten sejmi a zkontroluj jak to vypadá pod ním jestli tam není rozžvejkaná guma nebo něco podobného, Citovat
PaKr Odesláno 19. červenec 2023 Odesláno 19. červenec 2023 Nedávno jsme řešili vrzání od tlumiče na C3 Picasso a kromě horního uložení vrzala i kost stabilizátoru... To jen můj nedávný postřeh Citovat
MJSytic Odesláno 19. červenec 2023 Odesláno 19. červenec 2023 před 22 hodinami, Dejved napsal: Jestli je to lozisko horního uložení tlumice tak to mi ani neříkejte před rokem jsem měnil tlumice i nové obložení a lozisko. Jak je to možné.diky za analýzu Jestli nebyl dodržen správný postup montáže, tak je to klidně možné. @HonzaZ si s tím užil své, i když v jeho případě byl problém s klepáním, jestli si dobře vzpomínám. Každopádně je tohle vrzání už docela intenzivní, že by to mělo být cítit, když na to horní uložení podržíš ruku a někdo bude točit volantem Dělá to i když je předek ve vzduchu-bez zátěže? Citovat
Dejved Odesláno 19. červenec 2023 Autor Odesláno 19. červenec 2023 Dělá to pravé kdy se to odlehči v zátěži méně! Citovat
HonzaZ Odesláno 20. červenec 2023 Odesláno 20. červenec 2023 Když točíš, tak ta matice se nesmí otáčet. Citovat
Dejved Odesláno 28. červenec 2023 Autor Odesláno 28. červenec 2023 (upraveno) Tak už vím byl to spodní čep. Přes trubičky jsem tam striknul wd40 a už bylo po všem!! Čep vyměním nebo přes strikacku tak soupnu vazelínu:) Prosím nevite jaké je číslo dílů 2011 508sw 12kw 160k motor RHH díky! Upraveno 28. červenec 2023 uživatelem Dejved Citovat
pavelu96 Odesláno 28. červenec 2023 Odesláno 28. červenec 2023 Ahoj. Na zjišťování těchto informací tady máme speciální vlákno. https://www.peugeot-club.com/forum/197-servisni-historie-a-nahradni-dily-podle-vin-kodu-peugeot-citroen/ Je pouze pro členy klubu - členem se staneš - tady. https://www.peugeot-club.com/store/product/127/?utm_source=banner&utm_medium=banner&utm_campaign=nastuptedopeugeotclubu Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.