Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To že bylo před rokem vyměněno bohužel neznamená že se na měněných komponentech nemůže vyskytnout stejná nebo jiná závada.  A další věc je že u auta je časový údaj před rokem před měsícem nebo tři roky zpět zcela nevypovídající. Někdo s autem za rok najede 5000 km druhé auto najede za rok 50 000 km.  

Tlumič netřeba sundavat pro kontrolu kterou popsal @HonzaZ v motorovém prostoru nad kolem kde je uchycený tlumič je nějaký kryt (bohužel si nevybavím jak to vypadá) ten sejmi a zkontroluj jak to vypadá pod ním jestli tam není rozžvejkaná guma nebo něco podobného,

Odesláno

Nedávno jsme řešili vrzání od tlumiče na C3 Picasso a kromě horního uložení vrzala i kost stabilizátoru...

To jen můj nedávný postřeh :)

Odesláno
před 22 hodinami, Dejved napsal:

Jestli je to lozisko horního uložení tlumice tak to mi ani neříkejte před rokem jsem měnil tlumice i nové obložení a lozisko. Jak je to možné.diky za analýzu 

Jestli nebyl dodržen správný postup montáže, tak je to klidně možné. @HonzaZ si s tím užil své, i když v jeho případě byl problém s klepáním, jestli si dobře vzpomínám. Každopádně je tohle vrzání už docela intenzivní, že by to mělo být cítit, když na to horní uložení podržíš ruku a někdo bude točit volantem :myslim

Dělá to i když je předek ve vzduchu-bez zátěže?

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak už vím byl to spodní čep. Přes trubičky jsem tam striknul wd40 a už bylo po všem!!

Čep vyměním nebo přes strikacku tak soupnu vazelínu:)

Prosím nevite jaké je číslo dílů 

2011 508sw 12kw 160k motor RHH díky!

Upraveno uživatelem Dejved
Odesláno
  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...