Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj zdravím, vrátil jsem se z dovolené a zatím jsem nechal auto otcovi ten s tím jezdí velice opatrně tak, že spíš náhoda. Ale stává se mi při rozjezdu, že auto se zpožděním vyskočí škubme. Jako když pustíš rychle spojku. Co s tím? Děkuji pěkně 

Odesláno

V názvu je automat a předpokládám AM6 :myslim Zkontrolovat hladinu oleje v automatu, případně vyměnit olej a nastavit výměnu přes DIAG. Víc s tím udělat doma nejde. Pak už jedině repas nebo výměna převodovky :nevim 

Odesláno

Predpokladam to ma dieselovy motor, a ten dokaze taky pekne skocit pri rozjezdu a pritom to umi vypadat, jako spatne pusteni spojky. Mel jsem takovy problem (sice s manualem), ale resil jsem, zda to nedela spojka a nakonec to byl vadny EGR ventil.

• O 1 rok později...
Odesláno
V 19. 6. 2023 at 9:19, hakavcak napsal:

Ahoj zdravím, vrátil jsem se z dovolené a zatím jsem nechal auto otcovi ten s tím jezdí velice opatrně tak, že spíš náhoda. Ale stává se mi při rozjezdu, že auto se zpožděním vyskočí škubme. Jako když pustíš rychle spojku. Co s tím? Děkuji pěkně 

Zdravim, vyřešil jste nějak tento problém? Mám taky 508 133kw v 6AM rv.2017 Při rozjezdu mi vždy jednou cukne a až pak zabere do rozjezdu. (Taky bych to přirovnal k rychlému puštění spojky).  Jinak automat necuká vubec, ani při přeřazování. Diky za odpověď.

Odesláno

Ahoj, zkoušel jsen nějaký reset tuším nějaké řazení 5x z N na D nebo jak to bylo, ale už mi to nedělá. Podle mě to rozhodil styl otcovo jízdy a pak se to nějak vzpamatovalo.

Odesláno (upraveno)

Něco podobného jsem registroval na c4 GP hdi rhr. Byl to egr a cukal motor, nedělala to převodovka. Tím netvrdím, že je to nutně tvůj problém. Jen, že se to v tomto vlákně taky zmiňovalo. 

Upraveno uživatelem tomm176

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...