hakavcak Odesláno 19. červen 2023 Odesláno 19. červen 2023 Ahoj zdravím, vrátil jsem se z dovolené a zatím jsem nechal auto otcovi ten s tím jezdí velice opatrně tak, že spíš náhoda. Ale stává se mi při rozjezdu, že auto se zpožděním vyskočí škubme. Jako když pustíš rychle spojku. Co s tím? Děkuji pěkně Citovat
MJSytic Odesláno 19. červen 2023 Odesláno 19. červen 2023 V názvu je automat a předpokládám AM6 Zkontrolovat hladinu oleje v automatu, případně vyměnit olej a nastavit výměnu přes DIAG. Víc s tím udělat doma nejde. Pak už jedině repas nebo výměna převodovky Péťa ohodnotil 1 Citovat
HonzaC2 Odesláno 19. červen 2023 Odesláno 19. červen 2023 Predpokladam to ma dieselovy motor, a ten dokaze taky pekne skocit pri rozjezdu a pritom to umi vypadat, jako spatne pusteni spojky. Mel jsem takovy problem (sice s manualem), ale resil jsem, zda to nedela spojka a nakonec to byl vadny EGR ventil. Citovat
Péťa Odesláno 19. červen 2023 Odesláno 19. červen 2023 před 2 hodinami, MJSytic napsal: V názvu je automat To jsem přehlídl Citovat
Jakub DV Odesláno 15. říjen 2024 Odesláno 15. říjen 2024 V 19. 6. 2023 at 9:19, hakavcak napsal: Ahoj zdravím, vrátil jsem se z dovolené a zatím jsem nechal auto otcovi ten s tím jezdí velice opatrně tak, že spíš náhoda. Ale stává se mi při rozjezdu, že auto se zpožděním vyskočí škubme. Jako když pustíš rychle spojku. Co s tím? Děkuji pěkně Zdravim, vyřešil jste nějak tento problém? Mám taky 508 133kw v 6AM rv.2017 Při rozjezdu mi vždy jednou cukne a až pak zabere do rozjezdu. (Taky bych to přirovnal k rychlému puštění spojky). Jinak automat necuká vubec, ani při přeřazování. Diky za odpověď. Citovat
hakavcak Odesláno 15. říjen 2024 Autor Odesláno 15. říjen 2024 Ahoj, zkoušel jsen nějaký reset tuším nějaké řazení 5x z N na D nebo jak to bylo, ale už mi to nedělá. Podle mě to rozhodil styl otcovo jízdy a pak se to nějak vzpamatovalo. Citovat
Jakub DV Odesláno 17. říjen 2024 Odesláno 17. říjen 2024 Děkuji, něco zkusím přes diagnostiku. Citovat
tomm176 Odesláno 17. říjen 2024 Odesláno 17. říjen 2024 (upraveno) Něco podobného jsem registroval na c4 GP hdi rhr. Byl to egr a cukal motor, nedělala to převodovka. Tím netvrdím, že je to nutně tvůj problém. Jen, že se to v tomto vlákně taky zmiňovalo. Upraveno 17. říjen 2024 uživatelem tomm176 HonzaC2 ohodnotil 1 Citovat
HonzaC2 Odesláno 17. říjen 2024 Odesláno 17. říjen 2024 Nechtel jsem s tim zacinat, ale ja mel to same na 1,6 HDi, taky to pri rozjezdu cukalo a byl to EGR. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.