-=Michal=- Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Hejbe se mi pravý zadní kolo +- 3-4mm a v dírách to dělá bordel. Šrouby jsou utáhlý. Co vy na to ? PS: Myslíte, že brzo upadne a nebo to mám nechat bejt dokud drží ? :D:D Citovat
skupko Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Zeby lozisko? ...si viem predstavit ten bordel...ja mam v haji zadnu napravu, ale kolesa sa mi v zadu nehybu..., ale tiez citim bordel v zatackach a v dierach. Ak je to lozisko, tak men kym Ti je zivot mily....ziadna sranda, ked Ti za jazdy odpadne koleso. [upravil dne 16/5/2006 skupko] Citovat
toomi82 Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 To mi dělalo taky. Ale tři kola Nemusíš se bát, já s tím jezdil rok a ničemu to nevadilo, kromě toho bouchání na dírách nebo na dlaž. kostkách. Kámoš z Pežoutu řikal, že je to běžná závada 406. Stačí vymětit následující součásku a bude auto jako nové.... Mnoho zdaru http://katalog.mjauto.cz/detail.phtml?kod=lem24726 Citovat
-=Michal=- Odesláno 16. květen 2006 Autor Odesláno 16. květen 2006 Původně zaslal: toomi82 To mi dělalo taky. Ale tři kola Nemusíš se bát, já s tím jezdil rok a ničemu to nevadilo, kromě toho bouchání na dírách nebo na dlaž. kostkách. Kámoš z Pežoutu řikal, že je to běžná závada 406. Stačí vymětit následující součásku a bude auto jako nové.... Mnoho zdaru http://katalog.mjauto.cz/detail.phtml?kod=lem24726 Hmmm, tak tím stabilizátorem to není Bojím se, že je kaputní ložisko Citovat
skupko Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Pokial viem tak tie loziska sa kontroluju pri zdvihnutom aute...chytis koleso zo stran a zavrtis nim...testujes volu, potom to iste aj pri uchyteni hore-dole.... pokial ma takuto volu malo by to byt lozisko....tak? Citovat
-=Michal=- Odesláno 17. květen 2006 Autor Odesláno 17. květen 2006 Původně zaslal: skupko Pokial viem tak tie loziska sa kontroluju pri zdvihnutom aute...chytis koleso zo stran a zavrtis nim...testujes volu, potom to iste aj pri uchyteni hore-dole.... pokial ma takuto volu malo by to byt lozisko....tak? Mě to dělá jen do stran. Nahoru a dolu nie. Každopádně to bude chtít servis, takže Citovat
jack Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 podle me je to taky ta tycka stabilizatoru, jeslti se ti to hybe jen do stran. me to delalo taky a po vymene OK. ta tycka kdyz jsem ji vyndal mela vuli cca 6mm:) Citovat
skupko Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 Ked to berieme ciste logicky tak pri poskodenych loziskach by to malo mat volu vo vsetkych smeroch...ale toto tvrdenie nie je zalozene na skusenosti... [upravil dne 17/5/2006 skupko] Citovat
VIP3R Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 Přesně tak, je to ta tyčka - taky se mi hýbalo kolo do stan a při jízdě to mlátilo jak blázen. Takže vyměnit (stojí cca 800 Kč), zajít na geometrii (ta tyčka zajišťuje odklon kola) a je pokoj... Citovat
Guest Vlas Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Nemá náhodou 406 pasivní natáčení zadních kol? Pak by mi přišlo normální, že s kolem lze lehce stranově hejbat?? Citovat
-=Michal=- Odesláno 19. květen 2006 Autor Odesláno 19. květen 2006 Původně zaslal: Vlas Nemá náhodou 406 pasivní natáčení zadních kol? Pak by mi přišlo normální, že s kolem lze lehce stranově hejbat?? :o:o Taky názor. Vidím to na návštěvu servisu, nebo z toho budu mít za chvilku UFO prototyp :D:super Citovat
Dave_k Odesláno 20. květen 2006 Odesláno 20. květen 2006 Původně zaslal: Vlas Nemá náhodou 406 pasivní natáčení zadních kol? Pak by mi přišlo normální, že s kolem lze lehce stranově hejbat?? No něco takovýho tam je, ale měla by se údajně natáčet celá náprava. Citovat
VIP3R Odesláno 20. květen 2006 Odesláno 20. květen 2006 Jenže když píše, že mu to mlátí v dírách, tak to asi nebude normální - taky silně pochybuju, že toho natočení by docílil jen tak rukou, to by pak bylo měkké jak bláto. Jak už jsem psal, já měl to samé, kolo mátilo v dírách a když jsem zvednul auto, tak s ním šlo normálně viklat do stran. Po výměně stabilizační tyčky zmizelo mlácení a kolo se nehýbe. Citovat
Bret Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Lehni si pod auto a ať ti někdo zahýbe s kolem. Sáhni si rukou na uložení tyček stabilizátoru a musíš poznat, jestli to má vůli. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.