Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zeby lozisko?:myslim

...si viem predstavit ten bordel...ja mam v haji zadnu napravu, ale kolesa sa mi v zadu nehybu..., ale tiez citim bordel v zatackach a v dierach. :D

Ak je to lozisko, tak men kym Ti je zivot mily....ziadna sranda, ked Ti za jazdy odpadne koleso.:myslim

[upravil dne 16/5/2006 skupko]

Odesláno
Původně zaslal: toomi82

To mi dělalo taky. Ale tři kola :cool: Nemusíš se bát, já s tím jezdil rok a ničemu to nevadilo, kromě toho bouchání na dírách nebo na dlaž. kostkách. Kámoš z Pežoutu řikal, že je to běžná závada 406. Stačí vymětit následující součásku a bude auto jako nové....

Mnoho zdaru :roker

http://katalog.mjauto.cz/detail.phtml?kod=lem24726

Hmmm, tak tím stabilizátorem to není :bojim Bojím se, že je kaputní ložisko :grr

Odesláno

Pokial viem tak tie loziska sa kontroluju pri zdvihnutom aute...chytis koleso zo stran a zavrtis nim...testujes volu, potom to iste aj pri uchyteni hore-dole.... pokial ma takuto volu malo by to byt lozisko....tak?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: skupko

Pokial viem tak tie loziska sa kontroluju pri zdvihnutom aute...chytis koleso zo stran a zavrtis nim...testujes volu, potom to iste aj pri uchyteni hore-dole.... pokial ma takuto volu malo by to byt lozisko....tak?:myslim

Mě to dělá jen do stran. Nahoru a dolu nie. Každopádně to bude chtít servis, takže :roll

Odesláno

podle me je to taky ta tycka stabilizatoru, jeslti se ti to hybe jen do stran.

me to delalo taky a po vymene OK.

ta tycka kdyz jsem ji vyndal mela vuli cca 6mm:)

Odesláno

Ked to berieme ciste logicky tak pri poskodenych loziskach by to malo mat volu vo vsetkych smeroch...ale toto tvrdenie nie je zalozene na skusenosti... :D

[upravil dne 17/5/2006 skupko]

Odesláno

Přesně tak, je to ta tyčka - taky se mi hýbalo kolo do stan a při jízdě to mlátilo jak blázen. Takže vyměnit (stojí cca 800 Kč), zajít na geometrii (ta tyčka zajišťuje odklon kola) a je pokoj...

Odesláno

Nemá náhodou 406 pasivní natáčení zadních kol?

Pak by mi přišlo normální, že s kolem lze lehce stranově hejbat??

Odesláno
Původně zaslal: Vlas

:o:o:o Taky názor. Vidím to na návštěvu servisu, nebo z toho budu mít za chvilku UFO prototyp :D:D:super

Odesláno
Původně zaslal: Vlas

No něco takovýho tam je, ale měla by se údajně natáčet celá náprava.

Odesláno

Jenže když píše, že mu to mlátí v dírách, tak to asi nebude normální - taky silně pochybuju, že toho natočení by docílil jen tak rukou, to by pak bylo měkké jak bláto.

Jak už jsem psal, já měl to samé, kolo mátilo v dírách a když jsem zvednul auto, tak s ním šlo normálně viklat do stran. Po výměně stabilizační tyčky zmizelo mlácení a kolo se nehýbe.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...