Péťa Odesláno 14. květen 2023 Odesláno 14. květen 2023 Chvíli jsem uvažoval, že to dám sem: totalschaden.mp4 Pepito ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 14. květen 2023 Odesláno 14. květen 2023 to je taky napad, vzit si na kozi stezku bocni kufry Veverka ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. květen 2023 Odesláno 14. květen 2023 dva chuji--jeden na motorce, druhý s kamerou Veverka ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 14. květen 2023 Odesláno 14. květen 2023 Jo, s kamerou je to chuj. Chvili zabira jen kameni, pak tam chybi konec Péťa ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 14. květen 2023 Odesláno 14. květen 2023 A ten co to točil zepředu se svezl s motorkářemteda jestli mě zrak nesali Pepito ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 15. květen 2023 Odesláno 15. květen 2023 ..no tvl, doslova to "hodil ze skály'.. Totalschaden mohly být i na pilotovi, pokud taky sletěl až dolů. Já bych se na takovou stezku s tak naloženým cendurem rozhodně nepustil. Kdyby šlo o život, tak před takovým místem kufry dolů a motorku jistit třeba navázanou kurtnou z kamionu - občas jsem s partou taky dělal blbosti a na těžké motorce se vysápal někam, kam jsem raději neměl... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 15. květen 2023 Odesláno 15. květen 2023 před 7 hodinami, Fruktis napsal: A ten co to točil zepředu se svezl s motorkářemteda jestli mě zrak nesali To jsem si také všimnul že padali oba,motorkář i kameraman který stál před motorkou a zřejmě ho chtěl zachránit a řítil se s ním dolů. No tvl to byl blbý nápad. BubakGS a Fruktis ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.