Medvěd Odesláno 21. duben 2023 Odesláno 21. duben 2023 (upraveno) Dnes opět pracovně v Okurkově. Ubytování přímo v centru v penzionu Kaplanka (parkování ve dvoře OA i Ďoblo na pohodu, Transit by ale průjezdem neprojel) - penzion nevaří (podává ale snídaně) a ubytování za mě naprosto vyhovující (a výhled z terasy dechberoucí). Při včerejší procházce městem jsem objevil místo, kde musí každý vínomil jít do kolen - možnost ochutnat až 100 vzorků vin, od každého si lze koupit i láhev za relativně dobrou cenovku. Upraveno 21. duben 2023 uživatelem Radek Hurvajz BubakGS a Pepito ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 21. duben 2023 Odesláno 21. duben 2023 (upraveno) @Medvěd ... pij míň, ať pak máš ty fotky rovně ... Upraveno 21. duben 2023 uživatelem BubakGS Citovat
Medvěd Odesláno 21. duben 2023 Autor Odesláno 21. duben 2023 (upraveno) Ha, ha, ha - vtipe vylez Až se opraví rozes*aný protokol na fóru, budou fotky zase v cajku. Do tý doby nemůžu sloužit - ten "problém" není na mé straně hřiště. Upraveno 21. duben 2023 uživatelem Medvěd BubakGS ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 21. duben 2023 Odesláno 21. duben 2023 Když budeš telefon držet stejně, jako ten pán ve videu a mačkat "spoušť" pravou rukou, tak budou v cajku i tak. Resp. měly by Radek Hurvajz a Pepito ohodnotil 1 1 Citovat
Medvěd Odesláno 21. duben 2023 Autor Odesláno 21. duben 2023 MJ - fotky se vkládaly v normálním tvaru do cca před dvou měsíců, měl by se tedy vrátit ten starý protokol. Už několik lidí mi tu potvrdilo, že problém je v tom protokolu a ne u mě Citovat
MJSytic Odesláno 21. duben 2023 Odesláno 21. duben 2023 Já netvrdím, že není problém ve fóru. Ten problém je popsaný v jiném vláknu. Já jsem ti chtěl jen poradit, jak máš fotit, aby se sem ty fotky vkládaly správně a MODI je nemuseli otáčet (a nemusel jsi číst ty komentáře). Alespoň po dobu, než se ten problém vyřeší Jinak ten "starý protokol" vrátit nechceme, protože díky obrovským fotkám, které se sem z mobilů (z 99% zbytečně) vkládaly, fórum bobtnalo a zabíralo víc a víc místa, což stojí následně víc a víc peněz (provoz/záloha) Péťa, pavelu96, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.