peugeotpartner Odesláno 9. březen 2023 Odesláno 9. březen 2023 ahoj všem, prosím setkal se někdo s tímto ? Pneu letní 14" na Peugeot Partner starý typ, jedná se o letní pneu které mám nyní v garáži a zvažuji zde je dám v pneuservisu zkusit demontovat z disku a opet nasadit na disk...Letní pneu při pomalé jizde vržou delají to 2 pneumatiky, zvuk je z prostoru mezi ráfkem a gumou při pomalé jizde tj do cca 40 kmh a hlavně jizda krokem...myslel jsem ze to delá poklice ale nedelá, na autě je vše v pořádku -osa, kotouče, ložiska jsou ok kontrolováno a navíc zimní gumy to nedelají-zimní gumy mám komplet i s disky, letní taky i s disky....disky mohou byt vadné nebo pneu? Jinak pri jizde nic nevibruje vše je jak má být jen to skřípání, jeste jsem zkusil pokus kdy pomocnik jel autem krokem a ja poslouchal kolem kol, skripe to jak se kolo otáčí.... diky moc Citovat
Vena garážmistr Odesláno 9. březen 2023 Odesláno 9. březen 2023 No jak jsou ty pneu starý? A v jakém stavu jsou ráfky? Drží to tlak normálně nebo uchází tak že třeba za měsíc musíš dofukovat? Citovat
peugeotpartner Odesláno 9. březen 2023 Autor Odesláno 9. březen 2023 no jsou starý asi 4-5 let.. vzduch z nich neuchází-tlak drzí, ráfky jsou sice rezavé ale nezdá se že by byla nějak vadné, nevím jak vypadají uvnitr zda to tehdy dobre nasadili.. vzorek je jeste 4,5 mm Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. březen 2023 Odesláno 9. březen 2023 Sundat, natřít mýdlen a nasadit zpět, bude ticho. Měl jsem stejnou zkušenost na Š 105 s Barumkama P607Olda ohodnotil 1 Citovat
P607Olda Odesláno 10. březen 2023 Odesláno 10. březen 2023 Možná i bez sundání, nastříkat mýdlovou (Jarovou) vodou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.