Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno
V 1. 7. 2021 at 7:27, es5008 napsal:

Objednano 3. 3. 2021 a momentalne by melo byt v preprave z Francie na Slovensko - u nas v tydnu od 12. 7. Tak snad to klapne. Je to Allure Pack PureTech 130 MAN6 s taznym zarizenim z vyroby.

Tak uz dorazil, 14. 7. jsem prebiral. Mel jsem objednany paket s indukcnim nabijenim a 2USB na stredove konzoli v druhe rade, ale v aute neni. Pry dlouhodobe nemaji soucastky a driv kvuli tomu i rusili vyrobu nekterych objednavek. Snad pouze do GT to davaji a meli by to vyskrtnout i z nabidky v ceniku. Trochu me to stve, ale jinak nadseni z auta ohromny🙂

Odesláno (upraveno)

To je dobry clovek ceka 3,5 mesice na auto a pak ho ani nedostane v pozadovany konfiguraci. Ale nabijeni lze koupit na alikoj, me ta cena z vyroby prisla,prehnana.

Tak hlavne, ze ti nevyskrtli i motor ;)

Upraveno uživatelem doctortom508
  • O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, včera jsem byl u prodejce. V 08/22 mně končí OL, čili jsem zjišťoval termín dodání aby byl sichr - k mému úžasu prodejce nechce vůbec nic garantovat a mluví o dodací lhůtě 9 -12 měsíců. Údajně se mu ale často stává, že PEUGEOT zruší již vytvořené objednávky z důvodu kapacity a prodejce pak musí dělat objednávku novou a doufat, že se to nebude opakovat...máte s tím nějakou zkušenost? 

Ke konfiguraci - říznul jsem do toho a nakonfigurovat toto - P5008 2,0Hdi GT Pack, původní cena 1.219, sleva 13%, tedy finálně 1.060...je ta sleva obvyklá?

Odesláno

Vítej tady, nám takhle zrušili 3008 , objednáno v květnu, měla jít do výroby 1 týden v listopadu, Francie zrušila objednávku.... Auto když bude tak únor nebo březen, ale situace se může opakovat, že můžou objednávku zrušit.... Přeju pevný nervy 😉

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Já objednával 5008 v polovině června a na konci října mě kontaktoval prodejce s tím, že mi byla objednávka z výroby zrušena. Následně jsem dostal rekalkulaci s možností opětovného objednání, avšak cena byla oproti červnu o 5% vyšší.

Odesláno

Tak to jste mě příliš nepotěšili. Mám objednaný 1.6 Puretech EAT8 GT Pack + black pack s dodáním za 6 - 8 měsíců. Navíc na nějakém francouzském webu jsem našel informaci, že black pack zpozdí dodání o další 3 měsíce 🥴

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

To mi přijde dost zvláštní, objednával jsem též v říjnu a jak jsem psal výše, ve smlouvě mám červen. U Domanského mi nic o zrušených objednávkách neřekli, naopak že mají neoficiální informaci, že by se příští rok měla situace s nedostatkem polovodičů zlepšovat, ale nechtějí nic slibovat. Osobně pokud mi zruší objednávku, tak možná půjdu do ojetiny, skladovky, popř. budu dál jezdit současným autem, dokud se nerozpadne. Ještě přikládám článek na francouzském webu s dodacími lhůtami, zde informace o 5008 z překladače. "Spojkou" se předpokládám myslím automatická převodovka, na přepravu mimo Francii pak bude nejspíš potřeba přidat dalších pár týdnů. Článek je z 5. 12., takže by měl být aktuální.

PureTech 130 a BlueHDi 130: duben 2022 (týden 14)
PureTech 180 a BlueHDi 180: duben 2022 (15. týden)
GT Pack nebo GT se systémem Focal Hifi: přidejte jeden měsíc
Spojka: přidejte měsíc
Poznámka: přidejte 1 až 2 týdny na přepravu.

Edit: spojka = tažné zařízení

Upraveno uživatelem milhauscz
upřesnění překladu
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahojte

Mám objednáno od 5.Září 2021 5008 ALURE PACK 1,2 96kw 8AT Bílá perlet,ůdajně do konce dubna,tak uvidíme.

Pokud to nevyjde,tak bych si vzal jejich předváděčku,kterou mají momentálně na saloně a mám zamluvenou.

5008 GT PACK 2,0 HDI.Možný odběr 30.4.2022

Tak uvidíme co bude dříve.

Odesláno (upraveno)

Ono to asi tak dopadne,že moje objednané hned tak nebude.

Takže GT LINE 2,0HDI asi vyhraje.Bohuzel je teď předváděcka.Musim vydržet.

Dali mi i dobrou cenu.

Barva platina.Jinak výbava v plné palbě.👍

Tony 148

Upraveno uživatelem Tony 148

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...