Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, Pe.Tr napsal:

vuci dvacet let stare 1,8 atmo bude asi cokoliv nove pecka 😉😂

Víš o čem mluvím viď 😉😁😁😁

Hlavně, aby ta spolehlivost a nenáročnost  taky byla.... 

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno (upraveno)
před 38 minutami, Hafity napsal:

Je to ještě aktuální.... :myslim  :D

K tomu se nebudu vyjadřovat😂😂

Ne, už nemám ani jednu z těch karet.🙂

Upraveno uživatelem Ajap
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Objednal jsem 5008 Allure pack 1,2 EAT 8 v půlce dubna. Dodání bude buď v červenci nebo až září, protože o prázdninách má prý být odstávka fabriky. Tak jsem zvědavý.

Návštěvník
Odesláno

Tomu se mi moc nechce věřit že tak rychle ale držím ti pěsti 😉

Návštěvník
Odesláno

No 5 měsíců mi přijde že brzy je když to vše kolem čtu. Dodací lhůty běžně i rok atd. Ta situace je podobná jako loni jen zase z jiných důvodů. Ale to se nechci dohadovat. Ať je to co nejdřív 👍

Odesláno

Díky za přání brzkého dodání. Ale osobně tomu taky, s ohledem na to co slyším kolem (výpadky dodávek všeho, nedostatek čipů, atd...), moc nevěřím. Je to auto pro manželku a ta tvrdí, že  je jí to jedno, že se tím nemám stresovat, až to bude tak to bude. 🤦‍♂️ Dám pak vědět.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Taky mám dobrou zprávu, auto bude asi o měsíc dřív, tedy na přelomu června - července.

Objednáno 3.3., ještě před "součástkovou krizí".

Jinak v současné době třeba objednání indukčního dobíjení telefonu prodlužuje dodání auta o 3 měsíce.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Taky čekám na telefon, že je již auto v obchodě. 14.6. jsem dostal info, že je vyrobeno.

Dal jsem prodejci plnou moc na přihlášení, vyzvednout si budu moct stejně nejdřív 8.7.

kvůli dovolené. Taky jsem zvědavý nebo snad mám i obavy ohledně nedostatků na 

karoserii. Teď jsem videl v salonu novou 508 sw za víc jak 800000, kde tu rozdílnou 

šířku spáry mezi předním blatníkem a maskou by viděl i slepý. Navíc i spodní hrany 

nelícovaly, je tam viditelný zub nad kolem.

Odesláno
V 4. 5. 2021 at 7:56, Motyl72 napsal:

Mám potvrzený termín výroby první týden v květnu, tak snad už bude brzy. Objednáno 4 února 🙂

Objednáno na konci února 2.0hdi GT Slíbený termín na smlouvě konec května.Do dnes neni

Odesláno (upraveno)

Objednano 3. 3. 2021 a momentalne by melo byt v preprave z Francie na Slovensko - u nas v tydnu od 12. 7. Tak snad to klapne. Je to Allure Pack PureTech 130 MAN6 s taznym zarizenim z vyroby.

Upraveno uživatelem es5008

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...