Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar panove, za co mam zvednout a kde podlozit zadek auta, potrebuju vymenit pruziny. Prahy bych nerad pokousel, protoze nejsou uplne ok. Nerad bych to zvednul za neco, aby mi to probehlo do auta😉 diky

Odesláno

kdyz uz sem delal pruziny s tlumicema, udelal sem i to ulozeni stalo prd (dnes bych si za to nafackoval, hrozny ojeb na vymenu 😁)  nakonec sem daval i nove lanovody a brzdiče. 

Odesláno (upraveno)

Tak pruziny a tlumice vymene, chtel jsem sundat stary a dat novy kotouce, ale nenam tam ten sroub na uchyceni kotouce, dira tam je... Neni mozny ze na 807 benzinovy je kotouc i s loziskem? Novej co mam je taky jen samotnej kotouc, ale mozny je vse. 

Upraveno uživatelem Lukas.407
Odesláno (upraveno)

Tak mam maly kladivo😉 Jeste jsem zjistil, ze jsem si vzal spatnej torx na sroub drzaku trmenu. Myslel jsem ze je to 50ka, ale je to vetsi... Jaky? Diky

Upraveno uživatelem Lukas.407
Odesláno

Jak to teď jede po výměně uložení nápravy, tlumičů a pružin? Mám nově 2005 na zásoby a vození dortů, ale je to docela rozbouchané,
tak přemýšlím o výměně komplet tlumičů a pružin. Nevím, jestli se pouštět i do toho uložení. 

Odesláno

jestli budeš měnit všecko, tak i to uložení (silentblok) :myslim, měním to tak, že nahřeju autogenem tu vnitřní trubku, po minutě hoření jde vytlačit ven, pak provléknu plátek pilky, nasadím rám pilky a prořežu gumu i s vnějším plechem silentu, pak ho vystrčíš prstem :super, nový silent natáhneš dlouhým šroubem (závitová tyč) a velkýma podložkama z plechu cca 5 mm

Odesláno

Díky moc, dělal by to taťka autoklempíř, ikdyž tyhle věci moc nedělal. :) První část vyndání starého chápu, u natažení druhého moc nechápu postup se šroubem a plechem?

Odesláno

když je otec autoklempíř, tak mu to s autogenem půjde bez obav, po vytažení starého silentu vyčisti ten otvor v ramenu , do kterého se silent bude lisovat, stačí jemně smirkem , vyfoukat prach a pak máznout olejem, nový silent je dobré dát na noc do mrazáku (tím se zmenší jeho velikost --průměr), a pak navlékneš na tu závitovou tyč (odhaduju průměr M10-12mm, musíš změřit) podložku z plechu cca 5 mm a s otvorem podle závit. tyče (takže 10-12mm), pak nový silent, vložíš do otvoru v rameni, dáš druhou podložku, matici a dotahuješ, takto nalisuješ nový silent do ramena, samozřejmě nejdříve připravit, pak zmrzlý silent rychle nalisovat, dokud je vlivem zmrznutí menší...

kuva, tak podrobně a tak dlouhý příspěvek sem tu ještě nedal 🙈😉

Odesláno

ulozeni das vedle diry v napravnici protahnes zavitovou tyc(pevnostni) na kazdy konec das velkou podlozku a matici a sroubujes je k sobe . nove ulozeni si dej na noc do mrazaku a pred lisovanim oko v napravnici prostrikej napr WDckem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...