Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

myslím, že tu nikdo takový není, aspoň nepamatuju, že by někdo o tom psal..., ale fandím ti, protože ta nádrž nebude celá na vyhození, ale jen jedna její část--ohřívání močoviny, čerpadlo , čidlo atd., což by se možná dalo v domácích podmínkách opravit, resp., vyměnit z více zbylých nádrží :myslim, jinak pokud budeš experimentovat dále, tak tu napiš...

autorizák namontuje novou nádrž, samozřejmě :)

Odesláno

No, právě autorizak 😀novou nádrž si vyměním sám nic složitého to není a na to servis nepotřebuješ 😉 spíš mě zajímá jak tu nádrž opravit asi tam mám čidlo teploty ko ukazuje -40 což značí problém jestli tam teda takové čidlo bude 😀

Odesláno

Zdravím všechny odborníky,nevím jestli vám pomůžu,ale našel jsem firmu co provádí opravy nádrží psa firma se jmenuje Turbo-Tec provádí kompletní repaz za polovinu peněz jen jim dáte starou nádrž a oni vám dají druhou.Tak snad jsem někomu pomohl a nebo to už znáte.

Odesláno

14. Jakou záruku poskytujete na vaše produkty?

Turbo-Tec nabízí svým zákazníkům kompletní záruku 24 měsíců.
Výjimky:
– Nákup nového či repasovaného turbodmychadla – poskytnuta záruka 12 měsíců a účtována vratná kauce (záruka je rozšířena na 24 měsíců při dodání starého – vratného turbodmychadla a vratná záloha proplacena).
– Nákup nového či regenerovaného dílu vstřikovacího systému (vstřikovač, čerpadlo, atd.) – poskytnuta záruka 12 měsíců a účtována vratná kauce (po dodání starého dílu je záloha vrácena a záruka rozšířena na 24 měsíců).

Odesláno

jsem tam volal cena na 1.5 96 kw 12000Kc záruka 1 rok , v čr jsou 2,5 roku a kromě jedny nádrže se jim žádná nevrátila …jak v novych tak starých nádrži je v elektronice *neumím psát slušně*itko který po určitým počtu cyklu nádrž odstavi oni daji novou součástku a nádrž je navěky takto mi to manik řekl….

Odesláno

Zdravím všechny odborníky Peugeot.Tak jsem tea vyměnil nádrž adblue+poškozené vedení scr od nádrže adblue.Vše funguje jak má jen mám dva problémy 😀 První je ten že nárž ukazuje menšín množství než je nalité adblue a ten druhý je urea stále bliká,asi budu muset zajet do peugeotu at to sladí,nebo má tady někdo nějakou dobrou,odbornou radu🤣

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...