Zdeněk Václav Odesláno 30. prosinec 2022 Odesláno 30. prosinec 2022 Je tady nějaký borec co už měl kompletně rozloženou nádrž adblue na peugeotu? Citovat
jirka307 Odesláno 30. prosinec 2022 Odesláno 30. prosinec 2022 Ahoj ten borec( @ChouLu) jsi myslím že už ti radil v jiném tématu které jsi založil Citovat
Zdeněk Václav Odesláno 31. prosinec 2022 Autor Odesláno 31. prosinec 2022 Ahoj,ano napsal mi,ale já se ptám jestli je tady nějaký borec co měl nádrž komplet rozdělanou ať se s ním můžu pobavit trochu víc odborně,ok. Citovat
ozzy56 Odesláno 31. prosinec 2022 Odesláno 31. prosinec 2022 myslím, že tu nikdo takový není, aspoň nepamatuju, že by někdo o tom psal..., ale fandím ti, protože ta nádrž nebude celá na vyhození, ale jen jedna její část--ohřívání močoviny, čerpadlo , čidlo atd., což by se možná dalo v domácích podmínkách opravit, resp., vyměnit z více zbylých nádrží , jinak pokud budeš experimentovat dále, tak tu napiš... autorizák namontuje novou nádrž, samozřejmě Citovat
inoxing Odesláno 31. prosinec 2022 Odesláno 31. prosinec 2022 Zadej si do googlu obrazky- adblue tank peugeot dissmantle. A muzes studovat... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 31. prosinec 2022 Odesláno 31. prosinec 2022 Vždyť tady na to máme v Servisu téma, jako hovado, tak proč nepokračovat tam? Citovat
Zdeněk Václav Odesláno 31. prosinec 2022 Autor Odesláno 31. prosinec 2022 No, právě autorizak novou nádrž si vyměním sám nic složitého to není a na to servis nepotřebuješ spíš mě zajímá jak tu nádrž opravit asi tam mám čidlo teploty ko ukazuje -40 což značí problém jestli tam teda takové čidlo bude Citovat
Zdeněk Václav Odesláno 3. leden 2023 Autor Odesláno 3. leden 2023 Zdravím všechny odborníky,nevím jestli vám pomůžu,ale našel jsem firmu co provádí opravy nádrží psa firma se jmenuje Turbo-Tec provádí kompletní repaz za polovinu peněz jen jim dáte starou nádrž a oni vám dají druhou.Tak snad jsem někomu pomohl a nebo to už znáte. ozzy56 a jirka307 ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. leden 2023 Odesláno 3. leden 2023 jakou davaji záruku na opravenou nádrž? Citovat
MJSytic Odesláno 3. leden 2023 Odesláno 3. leden 2023 14. Jakou záruku poskytujete na vaše produkty? Turbo-Tec nabízí svým zákazníkům kompletní záruku 24 měsíců. Výjimky: – Nákup nového či repasovaného turbodmychadla – poskytnuta záruka 12 měsíců a účtována vratná kauce (záruka je rozšířena na 24 měsíců při dodání starého – vratného turbodmychadla a vratná záloha proplacena). – Nákup nového či regenerovaného dílu vstřikovacího systému (vstřikovač, čerpadlo, atd.) – poskytnuta záruka 12 měsíců a účtována vratná kauce (po dodání starého dílu je záloha vrácena a záruka rozšířena na 24 měsíců). Péťa ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. leden 2023 Odesláno 3. leden 2023 jsem tam volal cena na 1.5 96 kw 12000Kc záruka 1 rok , v čr jsou 2,5 roku a kromě jedny nádrže se jim žádná nevrátila …jak v novych tak starých nádrži je v elektronice *neumím psát slušně*itko který po určitým počtu cyklu nádrž odstavi oni daji novou součástku a nádrž je navěky takto mi to manik řekl…. HonzaC2, ozzy56, MJSytic a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Zdeněk Václav Odesláno 8. leden 2023 Autor Odesláno 8. leden 2023 Zdravím všechny odborníky Peugeot.Tak jsem tea vyměnil nádrž adblue+poškozené vedení scr od nádrže adblue.Vše funguje jak má jen mám dva problémy První je ten že nárž ukazuje menšín množství než je nalité adblue a ten druhý je urea stále bliká,asi budu muset zajet do peugeotu at to sladí,nebo má tady někdo nějakou dobrou,odbornou radu Citovat
ChouLu Odesláno 8. leden 2023 Odesláno 8. leden 2023 @Zdeněk Václav: Nádrž neumí ukázat více než 6.1L.. to je dáno typem snímače v nádrži Blikající Urea bude neprovedená inicializace systému emise škodlivin Citovat
Zdeněk Václav Odesláno 8. leden 2023 Autor Odesláno 8. leden 2023 a stále svítí servis a dojezd KM. Citovat
Zdeněk Václav Odesláno 8. leden 2023 Autor Odesláno 8. leden 2023 Ok,děkuji za pomoc,zítra volám do peugeotu má diagnostika to neumí. Citovat
Zdeněk Václav Odesláno 9. leden 2023 Autor Odesláno 9. leden 2023 Zdravím všechny odborníky,dnes diagnostika peugeot a kontrolky jsou fuč,díky za rady. Citovat
Zdeněk Václav Odesláno 10. leden 2023 Autor Odesláno 10. leden 2023 inicializaci adblue,nádrž jsem si vyměnil sám,ale moje diagnostika tu inicializaci nedokáže,bohužél. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.