Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kuli poruše výklopného displeje,jsem vyměnil origo rádio za 1din.Vše funguje i po pořízení adaptéru k páčce ovládání u volantu chodí i to.Ale problém nastává,že se i po odstranění chyby v diagboxu,objeví chyba.Vadná komunikace s multifunkčním displejem,nebo telematikou.Smažu chybu a dobrý,ale po cca 12hodinách se chyba opět objeví.Nevím už si rady,poradí mě někdo prosím,kde může být příčina?

Odesláno

A čemu to vadí? Chybu máš určitě jenom když to napíchneš na dia. Jinak odstranit by to mělo jít jedině nakonfigurováním v BSI - přítomné počítače - radio nebo telematika, multifunkční displej na nepřítomné. Snad by to mělo jít.

Odesláno (upraveno)

chyba je právě na kontrolce tzv chyba motoru! taková ta žlutá ponorka! Jinak by mě to nevadilo. A v diag sem skoušel zakázat multifunkční display a telematiku s navigací nreg ale naskočí ta chyba zase.

Upraveno uživatelem Uranin
Odesláno

Zdravím,stále  se mě objevují chyby U1118 a U1318.Po smazání a po několikátém startu opět vyskočí.Vše funguje jak má auto jede normálně.Kde může být příčina?

IMG_20221225_135734_510.jpg

Odesláno

@Uranin  zdravím, a klid prosím, ty vykřičníky si nech domů , díky 😉, nikdo nepíše, že je něco se stop-startem, ale může být slabší baterie (stářím), nebo slabě nabitá atd., pak se objevují různé chyby, přesto, že auto jinak perfekně jezdí...

bylo by vhodné, kdyby sis dal do podpisu jaké máš za auto, jaký motor, rok výroby atd., lépe se pak na technický dotaz odpovídá..., čus

Odesláno

Stejně to bude nejspíš tou baterkou , nevím , proč řešíš něco , co funguje . Kdybys neměl diagnostiku , tak vesele jezdíš a neřešíš kraviny . Občas dej baterku na nabíječku nebo jestli už je cítit na startu , že je slabší , tak ji vyměň a nic jinýho neřeš ...

Odesláno

Když ti svítí kontrolka poruchy motoru , proč to nenapíšeš (to je docela zásadní informace) a píšeš , že vše funguje , jak má ?

Je potřeba zapátrat v závadách ostatních počítačů a hlavně v deníku závad BSI a zjistit , kterej počítač tu chybu způsobuje .

Odesláno

Pokud dobře koukám, tak tam nemáš origo rádio ;) Chybějící origo rádio nebo display (i ten malý) způsobuje tyto chyby v jednotce motoru a rozsvicí kontrolku motoru... 

Odesláno

mám k rádiu Adaptér ovládání tlačítek na volantu Peugeot 207, 307, 308, 407, 607, 807, 3008 Connects2 CTSPG008.2

A nebo musím mít can bus decoder?

Scr.png

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...