Domino44 Odesláno 5. listopad 2022 Odesláno 5. listopad 2022 (upraveno) Ahoj mám další problém nedávno mi jeste klakson fungoval a včera jsem ho zkoušel a vůbec nic nevíte jaký muze být problém? Jestli rozebrat cely volant ? Diky za rady Peugeot 307 ročník 2002 Upraveno 5. listopad 2022 uživatelem Domino44 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2022 Odesláno 5. listopad 2022 ahoj, nevím jaký stroj řešíme, ale na kombajnu jsem začínal u klaksonu, většinou tam byl upadlý drátek..., zkus se tam podívat a proměřit šťávu Domino44 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 5. listopad 2022 Odesláno 5. listopad 2022 Buď je špatný kabel v páčkách nebo upadená kostra přímo ve volantu. Pak ještě to, co jsem měl já, že jsem se musel víc a víc "opřít" aby vůbec troubil. Když jsem sundal bag, tak to troubilo normálně, tak jsem sehnal jiný volant i s bagem. Každopádně pro začátek musíš sundat bag, bez toho se dál nedostaneš. Domino44 ohodnotil 1 Citovat
ChouLu Odesláno 5. listopad 2022 Odesláno 5. listopad 2022 u 307 dost často zaoxidují plošky o které se kostří volant začal bych tím, že bych sundal airbag a vyčistil plošky. Kontrolka airbagu náhodou nesvítí? Domino44 ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 5. listopad 2022 Odesláno 5. listopad 2022 (upraveno) Tak to vypadá , že u 307 v breaku je to běžná věc. s tímto kolega (jezdí s ním nejvíce z celé firmy) ve služebním zápasí už asi 6 roků- V servisu byl asi 10x . Po zásahu, pak párkrát zatroubí a pak asi jak se mu chce, někdy při určitém natočení volantu , ěkdy vůbec -což je většinou- někdy troubí -což je ale málokdy a většinou když to není potřeba!! Doplnění je na volantu, ne na páčce!! Upraveno 6. listopad 2022 uživatelem dýzl doplnění Domino44 ohodnotil 1 Citovat
inoxing Odesláno 5. listopad 2022 Odesláno 5. listopad 2022 (upraveno) Modul páček bude asi KO, resp. flex k volantu, který je součástí modulu. Upraveno 5. listopad 2022 uživatelem inoxing Domino44 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.