Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj mám další problém nedávno mi jeste klakson fungoval a včera jsem ho zkoušel a vůbec nic nevíte jaký muze být problém? Jestli rozebrat cely volant ?  Diky za rady👍🏼 Peugeot 307 ročník 2002

Upraveno uživatelem Domino44
Odesláno

Buď je špatný kabel v páčkách nebo upadená kostra přímo ve volantu. Pak ještě to, co jsem měl já, že jsem se musel víc a víc "opřít" aby vůbec troubil. Když jsem sundal bag, tak to troubilo normálně, tak jsem sehnal jiný volant i s bagem. 

Každopádně pro začátek musíš sundat bag, bez toho se dál nedostaneš.

Odesláno

u 307 dost často zaoxidují plošky o které se kostří volant ;) začal bych tím, že bych sundal airbag a vyčistil plošky. :) Kontrolka airbagu náhodou nesvítí? 

Odesláno (upraveno)

Tak to vypadá , že u 307 v breaku je to běžná věc. s tímto kolega (jezdí s ním nejvíce z celé firmy) ve služebním zápasí už asi 6 roků- V servisu byl asi 10x . Po zásahu, pak párkrát zatroubí a pak  asi jak se mu chce, někdy při určitém natočení volantu , ěkdy vůbec -což je většinou- někdy troubí -což je ale málokdy a většinou když to není potřeba!!

Doplnění je na volantu, ne na páčce!!

Upraveno uživatelem dýzl
doplnění

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...