Arny226 Odesláno 30. říjen 2022 Odesláno 30. říjen 2022 Zdravím,mám nalehavý dotaz.U Peugeota 406 1,8/81kw 1999Během jízdy se zničeho nic auto vypne,nic nejde jen okna a při otočení klíče svítí jen ikona baterie a nejde nastartovat min. 45min i déle.Vyměnil jsem palivový filtr,auto fungovalo bez problému,asi po roce to začlo dělat znova.Můžete poradit čím to může být?Děkuji Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 30. říjen 2022 Odesláno 30. říjen 2022 (upraveno) Špatná baterka, kostra, voda v BSI, startér? Nejde nastartovat, jako že startér ani netočí? Upraveno 30. říjen 2022 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Ferry Odesláno 30. říjen 2022 Odesláno 30. říjen 2022 Tohle opravdu nebude palivovym filtrem. Proste bordel v elektrice, jak pise Vojta, kostry - jsou na nosnicich u prednich svetel a pak hlavni na prevodovce, jednotka BSI nebo BSM, spinacka ... Zkusil bych i diag, zda nejsou zapsane nejake chyby komunikace mezi ECU a BSI a jinak proste merit a propipavat s multimetren, tohle se hleda blbe Citovat
Arny226 Odesláno 31. říjen 2022 Autor Odesláno 31. říjen 2022 Děkuji za odpovědi,když se vypne tak startér točí ale nenastartujt,právě se vůbec nerosvítí kontrolky kromě té jako baterie,Je pravda že když dám blinkr do leva a brzdím,tak mi vzadu blikají svetla všelijak,tak asi ta kostra.Já se v autech nevyznám,tak moc děkuju. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 31. říjen 2022 Odesláno 31. říjen 2022 Přes 406 nejsem, ale kdesi tu někdo psal, že takovouhle paseku u ní dokáže i horší baterka. Jak je stará? Citovat
Arny226 Odesláno 31. říjen 2022 Autor Odesláno 31. říjen 2022 Zdravím,baterka je cca.2 roky stará. Citovat
ozzy56 Odesláno 31. říjen 2022 Odesláno 31. říjen 2022 Před hodinou, Arny226 napsal: Já se v autech nevyznám,tak moc děkuju. tohle asi sám nevyřešíš, i když to může být jen předřený káblík, nebo kostra..., chce to autoelektrikáře Citovat
Arny226 Odesláno 31. říjen 2022 Autor Odesláno 31. říjen 2022 Ok díky,myslel jsi že to bude na autoelektrikáře. Citovat
PaKr Odesláno 31. říjen 2022 Odesláno 31. říjen 2022 @Arny226 máš už nový model ( čiré světla) nebo starší ( světla s vroubkováním) ? Citovat
Arny226 Odesláno 1. listopad 2022 Autor Odesláno 1. listopad 2022 Zdravím jsou čirá světla,v techničáku zapsáno r.v 1999. Citovat
PaKr Odesláno 1. listopad 2022 Odesláno 1. listopad 2022 Jeden z prvních po faceliftu, podobě jak mají rodiče. Ale teď ti můžu poradit jenom obecně a nemůžu poradit fotkou, protože u auta budu až v pátek. Ale zkusím to. Napadlo mě ještě zkontrolovat plusový kabel od baterky - ten se hned u baterky dělí na dva. Jeden jde ke startéru a alternátoru, ten by měl být ok - píšeš, že startér točí a kontrolka dobíjení svítí. Druhý jde do pojistkovky vedle baterky a někde tam je přišroubovaný. Bohužel z hlavy ti přesně neřeknu kde, ale může to být uvolněné nebo zoxidované. Citovat
Arny226 Odesláno 2. listopad 2022 Autor Odesláno 2. listopad 2022 Moc díky,mrknu na to,ale budu popř.rád i třeba za to foto.Hezký den Citovat
PaKr Odesláno 4. listopad 2022 Odesláno 4. listopad 2022 Ahoj, tak je to ještě jednodušší než u starého modelu plus u baterky se opravdu dělí, do pojistkovky jde ta část od matice ( tam, kde ukazuju klíčem), v pojistkovce ty dvě matice, které vidíš. Pro pořádek kostra na karoserii je u levého světla a na motoru je pod hadicí ke chladiči. Při práci na plusu raději odpoj baterku, abys někde nechytl o kostru. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Arny226 Odesláno 4. listopad 2022 Autor Odesláno 4. listopad 2022 Ahoj,tak to je super,hned zítra to zkusím,teď nám tady leje docela dost.Opravdu moc díky za radu a fota,dám vědět,moc díky, Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.