Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,mám nalehavý dotaz.U Peugeota 406 1,8/81kw 1999Během jízdy se zničeho nic auto vypne,nic nejde jen okna a při otočení klíče svítí jen ikona baterie a nejde nastartovat min. 45min i déle.Vyměnil jsem palivový filtr,auto fungovalo bez problému,asi po roce to začlo dělat znova.Můžete poradit čím to může být?Děkuji

Odesláno

Tohle opravdu nebude palivovym filtrem. Proste bordel v elektrice, jak pise Vojta, kostry - jsou na nosnicich u prednich svetel a pak hlavni na prevodovce, jednotka BSI nebo BSM, spinacka ... Zkusil bych i diag, zda nejsou zapsane nejake chyby komunikace mezi ECU a BSI a jinak proste merit a propipavat s multimetren, tohle se hleda blbe

Odesláno

Děkuji za odpovědi,když se vypne tak startér točí ale nenastartujt,právě se vůbec nerosvítí kontrolky kromě té jako baterie,Je pravda že když dám blinkr do leva a brzdím,tak mi vzadu blikají svetla všelijak,tak asi ta kostra.Já se v autech nevyznám,tak moc děkuju.

Odesláno
Před hodinou, Arny226 napsal:

Já se v autech nevyznám,tak moc děkuju.

tohle asi sám nevyřešíš, i když to může být jen předřený káblík, nebo kostra..., chce to autoelektrikáře

Odesláno

Jeden z prvních po faceliftu, podobě jak mají rodiče. Ale teď ti můžu poradit jenom obecně a nemůžu poradit fotkou, protože u auta budu až v pátek. Ale zkusím to.:)

Napadlo mě ještě zkontrolovat plusový kabel od baterky - ten se hned u baterky dělí na dva. Jeden jde ke startéru a alternátoru, ten by měl být ok - píšeš, že startér točí a kontrolka dobíjení svítí. Druhý jde do pojistkovky vedle baterky a někde tam je přišroubovaný. Bohužel z hlavy ti přesně neřeknu kde, ale může to být uvolněné nebo zoxidované. 

Odesláno

Ahoj, tak je to ještě jednodušší než u starého modelu :) plus u baterky se opravdu dělí, do pojistkovky jde ta část od matice ( tam, kde ukazuju klíčem), v pojistkovce ty dvě matice, které vidíš. Pro pořádek kostra na karoserii je u levého světla a na motoru je pod hadicí ke chladiči. 

Při práci na plusu raději odpoj baterku, abys někde nechytl o kostru.

IMG_20221104_131720.jpg

IMG_20221104_131728.jpg

IMG_20221104_131835.jpg

IMG_20221104_131822.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...