Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: Aluška

Děkujeme moc. Jsme rádi, že se Vám tam líbilo i přes drobné chybičky, které byly zaviněné jak námi, tak bohužel i majitelem chaty, jeho chování se mi vůbec nelíbilo :grr .

Mě se taky chování majitele nelíbilo. Hold ten by si zasloužil.

Jo a Aluško, nechci tě nějak naštvat, ale trochu si rýpnu - nevíš kde skončila moje lepící páska? Já se jen tak ptám, ale nemusím ji dostat zpět... :D

Mám ji u sebe. Chceš ji poslat? :D

Odesláno

Děkujeme moc. Jsme rádi, že se Vám tam líbilo i přes drobné chybičky, které byly zaviněné jak námi, tak bohužel i majitelem chaty, jeho chování se mi vůbec nelíbilo :grr .

Jo a Aluško, nechci tě nějak naštvat, ale trochu si rýpnu - nevíš kde skončila moje lepící páska? Já se jen tak ptám, ale nemusím ji dostat zpět... :D

Marceli, promiň, to jsem nějak nevychytala :mad: :mad: :mad: :mad:, klidně koupím novou a pošlu ti ji. Stačí poslat adresu :D .

Do Brna jsem přijela ještě s nůžkama od Netopýrky :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: . Čestně, vrátím !!!

Odesláno

Marceli, promiň, to jsem nějak nevychytala :mad: :mad: :mad: :mad:, klidně koupím novou a pošlu ti ji. Stačí poslat adresu :D .

Do Brna jsem přijela ještě s nůžkama od Netopýrky :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: . Čestně, vrátím !!!

A já mám ještě Pinďovu oblíbenou propisku a jeden kužel z Prahy.:mad::mad::mad:

Odesláno

:super:superMoc poděkování Dodovi, Alušce , Pavlovi T a všem ostatním co mal se srazel co dočinění ,... MOOOC děkujem velice pěkný. Můj druhej sraz a SUPER. ŠEBETOV už se blíží.....:roker:papa

PS: moje drahá polovička konečně viděla co se na srazech děje a libilo se ji tam......příště jedem!!!:D

Odesláno

I já využiji Chipův nick, abych mohla organizátorům poděkovat. Byl to opravdu nádherný víkend. Je fakt, že jak já tak Zdeněk jsme padli večer jak podťatí, ale to patří k věci:-) A pan majitel je prostě pan majitel, bohužel takových lidí je víc, ale s tím nikdo nic nenadělá - blbost je věčná. Jinak my jsme také dorazily do Prahy v pořádku, fotek je kolem 230 tak je časem také přidáme k ostatním. Ještě jednou dík všem za milou společnost. Ráda vás zase uvidím. Anička od Chipa

Odesláno
Původně zaslal: Chip

I já využiji Chipův nick, abych mohla organizátorům poděkovat. Byl to opravdu nádherný víkend. Je fakt, že jak já tak Zdeněk jsme padli večer jak podťatí, ale to patří k věci:-) A pan majitel je prostě pan majitel, bohužel takových lidí je víc, ale s tím nikdo nic nenadělá - blbost je věčná. Jinak my jsme také dorazily do Prahy v pořádku, fotek je kolem 230 tak je časem také přidáme k ostatním. Ještě jednou dík všem za milou společnost. Ráda vás zase uvidím. Anička od Chipa

Hele, Čipová, zbylo mi Tvoje tričko - černé se stříbrnými losy na prsou. Aspoň si tedy myslím, že je Tvoje. Nepostrádáš ho?

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

no vida, a my (resp. Vendulka) jsme si zase do Prahy privezli vase nuzky a pasku :)

tak trebas na Sebetove ;)

ty nuzky jsou ale tak tupy, ze to snad ani nema cenu....:D

Odesláno
:D to je krasny...po kazdym srazu udelame burzu zapomenutych ci nahodne odvezenych veci :D Ja treba vcera hlkedala klice od firmy....ale byl to jen plany poplach, byly jeste na dne tasky, uffffffffffffffffffff :D
Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:D to je krasny...po kazdym srazu udelame burzu zapomenutych ci nahodne odvezenych veci :D Ja treba vcera hlkedala klice od firmy....ale byl to jen plany poplach, byly jeste na dne tasky, uffffffffffffffffffff :D

nechalas tam nejake kolace...:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

A já mám ještě Pinďovu oblíbenou propisku a jeden kužel z Prahy.:mad::mad::mad:

Prosím, prosím nepotratit. :D:aut:D

Na Šebetově si vyzvednu, díky (doufám). :myslim

Odesláno

ALUŠKO

V žádném případě novou lepící pásku nekupuj a neposílej mi ji. To je v pořádku. Já nějakou určitě ještě mám. Vůbec si s tím nedělej hlavu. Opravdu je to v pořádku.

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Hele, Čipová, zbylo mi Tvoje tričko - černé se stříbrnými losy na prsou. Aspoň si tedy myslím, že je Tvoje. Nepostrádáš ho?

Garfielde, to zní docela divně: \"zbylo mi Tvoje tričko\" :D

A taktéž: \"Aspoň si tedy myslím, že je Tvoje. Nepostrádáš ho?\":D

No nevím... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

No tohle až si přečte Chip a Odie tak možná budou lítat z kocoura chlupy :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:D No tak s kolacema na predani na Sebetov cekat nemusite :) :) :)

OK :) ňam ňam.

Moje první koláče bez práce.

Jo obsluha tam byla velice milá, asi jako sklotextil ve spodnim prádle. Ale co se dá dělat, přece si tím nenecháme zkazit jinak squelej sraz.

Odesláno

I já se chci připojit k poděkování za organizaci.

Takže: Dodo, Aluško, Pavle a dalším - DÍKY MOC

Až na nějaké malé nedostatky (převážně již zmíněné a týkající se pána s knírkem) to bylo vše super naplánované a vyšlo podle představ. A na to, že to byl první sraz, který Dodo a spol. organizovali - tak to bylo fakt 1 s *.

A základem je, že se lidi bavili a tak...

TAKŽE ZA MĚ A ZA RODIČE DÍKY MOC!!!

:papa:super:papa:super:papa:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...