Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Anketa - Jaký používáte prohlížeč na internet?

Anketa - Jaký používáte prohlížeč na internet?  

1. 1. Anketa - Jaký používáte prohlížeč na internet?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

schválně něco ze včerejší statistiky p-c, přeci jenom nám to napoví :mrk - počty použitých prohlížečů..

MSIE 6.0 - 437

Gecko - 188 (firefox, mozzila)

Opera 8.x - 33

MSIE 5.5 - 11

MSIE 5.0 - 8

KHTML - 4

MSIE 4.x - 4

Opera - 3

Opera 6.x - 1

Odesláno
Původně zaslal: ondra

schválně něco ze včerejší statistiky p-c, přeci jenom nám to napoví :mrk - počty použitých prohlížečů..

No to nám sice napoví jak je to v reálu, ale jak dopadne anketa se podle toho nedá ani odhadnout. Můj tip je, že FF bude bojovat o první místo, protože uživatelé IE nejsou tak radikální! :D

Odesláno
Původně zaslal: Crack

Já mám IE a nic jinýho ani neznám:roll

Nic si z toho nedělej. Nejseš méněcennej nebo tak! :D

(pokud Ti IE vyhovuje, tak proč hledat někde jinde, ne?)

Odesláno
Původně zaslal: ondra

MSIE 6.0 - 437

Gecko - 188 (firefox, mozzila)

Opera 8.x - 33

MSIE 5.5 - 11

MSIE 5.0 - 8

KHTML - 4

MSIE 4.x - 4

Opera - 3

Opera 6.x - 1

Díky ondro, asi můžu tu anketu zrušit, jelikož jsi mi řekl vše, co mě zajímalo. :super

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: Crack

Já mám IE a nic jinýho ani neznám:roll

Nic si z toho nedělej. Nejseš méněcennej nebo tak! :D

(pokud Ti IE vyhovuje, tak proč hledat někde jinde, ne?)

Jo to máš pravdu :) vyhovuje mě,i když já si nikdy nák moc na nic nestěžoval:D takže radši budu rád že nic jinýho neznám,ještě bych to pak chtěl změnit;)
Odesláno
Původně zaslal: Hadra

já nevím...

s toho si nic nedělej,já kdybych si to nepřečet to na co klapu když pouštím net,tak bych taky nevěděl;)
Odesláno

jinak neco ze zakulisi... drive jsem pouzival crazy browser (nadstavba IE), tedka pouzivam mozzilu kvuli web tools agent nebo jak se ta hydra jmenuje - kdo programuje, zna - ale hlavne pouzivam v mozzile Tab mix plus, protoze pak mam otevreny jenom jedno okno mozzily v tray a hlavne zadnych X tisic oken :D

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Internet Explorer bez jakýchkoliv rozšíření - jsou stránky, které se v jiném zobrazují nekorektně (mobilmania a další)....

Jsem si nějak nevšiml, že by se mi Mobilmania ve Firefoxu zobrazovala nekorektně... Si to budu muset testnout...

Jedu na Firefoxu, ale v práci musím občas šáhnout po IE, protože některé námi používané aplikace nic jiného nepodporují.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...