Aluška Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Pátek: odpoledne až sobota dopoledne – příjezd účastníků Sobota: 11.00 – zahájení srazu – V JÍDELNĚ 11.30 – oběd 12.30 – spanilá jízda po Brně spojená s návštěvou autoservisu a autodromu ??.?? - návrat zpět na základnu 18.00 - večeře 18.30 – beseda s autoškoličem o nových pravidlech silničního provozu a jiných zvěrstvech, které se na nás na silnicích chystají 21.00 – kulturně zábavný program (rocková kapela) Neděle: 8.00 - snídaně 8.45 – orientačně-poznávací výlet (domluven oběd a návštěva jeskyně) 18.30 - večeře 21.00 – oficiální ukončení srazu spojené s vyhodnocením a předáním cen Pondělí: 8.30 – snídaně 10.00 – návštěva Punkevní jeskyně MOC PROSÍME O DOCHVILNOST Píšu vám to zde hlavně proto, že se začátky jednotlivých akcí trošičku posunuly, tak aby přijždějící v sobotu dopoledne něco nepromeškali.................třeba oběd :D :D . Citovat
mk405 Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 jeskyně budou dvakrát? nebo to jsou jiné? nebo je nás moc a musíme se rozdělit? jinak to vypadá moc zajímavě ps: nebude ohnostroj? :D:D [upravil dne 3/5/06 mk405] Citovat
Aluška Odesláno 3. květen 2006 Autor Odesláno 3. květen 2006 Původně zaslal: mk405 jeskyně budou dvakrát? nebo to jsou jiné? nebo je nás moc a musíme se rozdělit? jinak to vypadá moc zajímavě ps: nebude ohnostroj? :D:D [upravil dne 3/5/06 mk405] V neděli během orienťáku je domluvena návštěva Sloupsko-Šošuvských jeskyní, půlka lidiček půjde na obídek a půlka si mezitím prohlédne jeskyně (doporučujeme teplé oblečení !!) a v pondělí dopoledne jsou domluvené Punkevní jeskyně s lodičkama (snad). Chápeš?? A ohňostroj by teoreticky mohl taky být, pyrotechniku mám ještě doma ze Silvestra, ale ani náhodou by mě nikdo nedonutil to obsluhovat, mám na to sice skoro školu, ale o to víc to nemusím :D :D . [upravil dne 3/5/06 Aluška] [upravil dne 3/5/06 Aluška] Citovat
Petr 406 red Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Moc krásny a program škoda že o něj přijdu :(:( Citovat
Pavel T. Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Tak furt nenaříkej a přijeď, určitě to bude super. Citovat
Petr 406 red Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Původně zaslal: Pavel T. Tak furt nenaříkej a přijeď, určitě to bude super. Nejde to Citovat
Péťa Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 Původně zaslal: mk405 ps: nebude ohnostroj? :D:D Ten v Kostelci Ti nestačil? ps: Krásný program! Citovat
Gotrek Odesláno 3. květen 2006 Odesláno 3. květen 2006 8:45 ??? Hups... tak to doufám, že stihnu v neděli dojet, než všichni odjedete... Citovat
mk405 Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Původně zaslal: Aluška V neděli během orienťáku je domluvena návštěva Sloupsko-Šošuvských jeskyní, půlka lidiček půjde na obídek a půlka si mezitím prohlédne jeskyně (doporučujeme teplé oblečení !!) a v pondělí dopoledne jsou domluvené Punkevní jeskyně s lodičkama (snad). Chápeš?? [upravil dne 3/5/06 Aluška] wau, tak to si dám líbit , mám dojem že jsem ve Sloupsko-Šošuvských jeskyních nebyl. Původně zaslal: Aluška A ohňostroj by teoreticky mohl taky být, pyrotechniku mám ještě doma ze Silvestra, ale ani náhodou by mě nikdo nedonutil to obsluhovat, mám na to sice skoro školu, ale o to víc to nemusím :D :D . [upravil dne 3/5/06 Aluška] to byl vtip... vždit víš ps pro ostatní: ohnostroj má souvislost s minisrazem vysočina Citovat
mk405 Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: mk405 ps: nebude ohnostroj? :D:D Ten v Kostelci Ti nestačil? ps: Krásný program! asi mám krátkou pamět, tam neco takového bylo? [upravil dne 4/5/06 mk405] Citovat
Neon Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Pěknej timeline - už se těšim - doufám, že to nezakřiknu, protože na mě leze nějaká \"střevní mrcha\":bojim:bojim, tak abych vůbec byl schopnej dorazit!!! Jediný, co mě trošku děsí, tak je ten odjezd v 8:45 - tou dobou jsem ještě mrtvolnej - tak snad to nezaspim:D ps.: A večerka je v kolik??:D Citovat
Dave_k Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: mk405 ps: nebude ohnostroj? :D:D Ten v Kostelci Ti nestačil? ps: Krásný program! asi mám krátkou pamět, tam neco takového bylo? [upravil dne 4/5/06 mk405] On myslí v Červeným Kostelci Citovat
Péťa Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: mk405 ps: nebude ohnostroj? :D:D Ten v Kostelci Ti nestačil? ps: Krásný program! asi mám krátkou pamět, tam neco takového bylo? [upravil dne 4/5/06 mk405] On myslí v Červeným Kostelci jj, na Kostelec nad Orlicí jsem zapomněl Citovat
mk405 Odesláno 4. květen 2006 Odesláno 4. květen 2006 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: mk405 ps: nebude ohnostroj? :D:D Ten v Kostelci Ti nestačil? ps: Krásný program! asi mám krátkou pamět, tam neco takového bylo? [upravil dne 4/5/06 mk405] On myslí v Červeným Kostelci jj, na Kostelec nad Orlicí jsem zapomněl áá už si vzpomínám, máte pravdu byl tam:super Citovat
Bohouš Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 Původně zaslal: rex Dobrý - už dnes tam budu:D:papa:roker To já taky :papa Sobotní dopoledne vyplním prací s leštěnkou a hadrem Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: rex Dobrý - už dnes tam budu:D:papa:roker To já taky :papa Sobotní dopoledne vyplním prací s leštěnkou a hadrem Teď mě napadlo, že třeba na příští rok (pokud bude druhý ročník srazu v Mor. krasu) bych mohl na sobotu dopoledne domluvit nějakou autokosmetickou firmu, která by nám mohla formou reklamy ukázat co umí ty jejich leštěnky . Meli by jsme to zadarmo a co hlavně BEZ PRÁCE. Citovat
Trundik Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 Tak to beru, ale můžeš takovou předváděčku domluvit i soukromě u mě doma před srazem v Šebetově Citovat
KIRRA Odesláno 5. květen 2006 Odesláno 5. květen 2006 Dodo: jo tak to by bylo mega, ja se chystam prave ted, vlastnorucne jit vysat auti a pak ho taky vlastnima ruckama pekne umyt...ale se me moc nechce...ale kdyz vydim mazlika jak je spinavej, tak musim...prece na srazu nebudeme delat ostudu Prima slunickovej den vsem...dame vsichni na \"modleni\" at to pocasi vydrzi az do konce sraziku... :papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.