hribe Odesláno 8. srpen 2022 Odesláno 8. srpen 2022 Náhodou neřešil někdo podobnej problem: Je to Peugeot 308 2.0 HDI 2013 (T7 po faceliftu) a automatickou 2-zónovou klimou V těch vederech mi přestala fungovat klima. Nejdřív jsem myslel, že uteklo medium a vzduchotechnika neumí udělat studenej vzduch, ale pak sem zjistil, že se obecně zbláznila celá ventilace a že problém bude píš v řízení a v mixování toho, co jde do kabiny. - kabinovej ventilátor beží pořád (asi) na plný pecky ihned od nastartování auta - jeho rychlost nejde vůbec ovládat, a je úplně jedo, co je nastavený, jestli je zapnutej auto mód nebo manuální nastavení úrovně větráku - jedinej mód, kdy jde do kabiny studene vzduch je mód, kdy jde veškerej vzduch na přední okno (určenej na zimu na rozmrazování nebo na rychlý odmlžování předního okna) - ve všech dalších módech to vůbec neumí udělat studenej vzduch Koukal jsem, že ten panel pro ovládání venitlace (asi řídící jednotka ventilace) se dá sedhnat tak za 1 - 3 tis. a tak by mě zajímalo: - jestli to může být v tomhle řídícím panelu a má smysl ho shánět a zkusit vyměnit - nebo to bude spíš někdě v silovym ovládání větráku nebo servomotorech ovládajících klapky - a taky by mě zajímlo, jestli se tyhle panely pro ventilaci nějak lišily podle roku výroby nebo modelu, nebo jestli můžu koupit jakejkoli panel pro automatickou klimu z auta 2008-2014 ? Díky za reakce, P* Citovat
ozzy56 Odesláno 8. srpen 2022 Odesláno 8. srpen 2022 zpravidla tu lidi co elektronice rozumí, píšou, že je třeba zjistit přesnou závadu přes origo peugeot diagnostiku, jinak budeš měnit díly --drahé-- třeba zbytečně , možná je to jen čidlo teploty... Citovat
hribe Odesláno 10. srpen 2022 Autor Odesláno 10. srpen 2022 (upraveno) Díky za reakce, to zní roumně. @ChouLu Ty by sis na to případně udělat čas kdy ? A kam bych měl dojet? Já jsem dost na home officu, takže jsem celkem flexibilní. P* Upraveno 10. srpen 2022 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
ChouLu Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 Ideálně podvečer/večer - P. Čakovice Ale tento týden už to nedám Citovat
hribe Odesláno 6. září 2022 Autor Odesláno 6. září 2022 Byl to nakonec tenhle prvek. Bohužel nevim, jak se tomu přesně řiká, ale předpokládám, že je to regulátor ventilátoru. Neměl jsem na to čas, takže závadu našli a vyměnili to v servisu za cca 6-7 tis. Samotnej regulační prvek byl do 2tis, ale zjištění závady + práce + DPH ... pak se to nasčítá. P* Citovat
jarokare Odesláno 6. září 2022 Odesláno 6. září 2022 TVL , bůra za výměnu modulu ventilátoru ? Citovat
Tomas00 Odesláno 6. září 2022 Odesláno 6. září 2022 Nevieš kde sa ten modul v aute nachádza, je to niekde zašité v prístrojovke? Citovat
jarokare Odesláno 6. září 2022 Odesláno 6. září 2022 Na levý straně tělesa topení vedle nohou řidiče Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.