Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Brožurka je pěkná, ale hůř čitelná po zvětšení...

Capy: Pokud ji máš v tištěné podobě, mohl bys mi prosím vytvořit kopii (buď papírovou nebo elektronickou)? Sice tam není STDT, ale aspoň to STI (jen jinej motor). Díky moc.

Odesláno

jojo zkusim s tim něco udělat scener sice nemam ale zkusim to vyfotit.Nebo ti udělalm ty kopii na papír.Mam toho ještě víc třeba origo doplnky na 405. Tak se s tim nák poperu:roker

Odesláno

To by bylo super. Kdybys to měl na papíře, tak bych ti poslal přes U2U adresu a nějak bychom se pak dohodli (nebo kdybys měl někdy cestu přes Prágl...). Nějakej konkrétnější výčet doplňků bys neměl? Ještě jednou díkec.:super

• O 2 týdny později...
  • O 2 roky později...
Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Celkem se mi i líbí ten nárazník na druhém obrázku. Zatim jsem jej ještě nikdy nikde neviděl...

Spíš si myslím, že to bylo na objednávku za mastný peníze... Prostě když to někdo chtěl, nechali to vyrobit...

Odesláno
Původně zaslal: Dave405

Tuhle brožuru mi dal kamarád, který rušil autosalon. Měl tam toho kupy, od většiny známých značek všechny modely. Někdy se to hodí ;)

Prosím tě, něco na 406 old model by neměl;)

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: Dave405

Tuhle brožuru mi dal kamarád, který rušil autosalon. Měl tam toho kupy, od většiny známých značek všechny modely. Někdy se to hodí ;)

Prosím tě, něco na 406 old model by neměl;)

To je už dávno pasé. Známý likvidoval autosalon a tak rozdával tyhle brožury. Tehdy se to rozebralo podle toho kdo měl jaké auto a zbytek se vyhodil. Kdybych měl už tehdy 406, tak bych to taky přibral, ale o to už měl zájem majitel tohoto vozidla.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...