Danu Odesláno 16. červenec 2022 Odesláno 16. červenec 2022 (upraveno) Zdravím všechny mam takový problém s únikem oleje řízení viz. foto… nevíte přesně co je to za součástku a na jaké stránce by se dala objednat? myslel jsem, ze to je manžeta řízení ale na autorozvody.CZ mi to našlo úplně něco jiného. v autech se nevyznám, tak budu rad za každou radu Upraveno 16. červenec 2022 uživatelem Danu Citovat
Milan 508 Odesláno 17. červenec 2022 Odesláno 17. červenec 2022 Může to únik přímo ze serva. Před dvěma lety jsem to řešil repasí a stálo to cca 20 tis. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. červenec 2022 Odesláno 17. červenec 2022 jinak manžeta chrání jen před prachem, takže výměnou manžety nevyřešíš únik oleje... Hafity ohodnotil 1 Citovat
Danu Odesláno 22. červenec 2022 Autor Odesláno 22. červenec 2022 Uniká to přímo v tom místě, jak je manžeta. Víte přesný název toho dílu? Citovat
ozzy56 Odesláno 23. červenec 2022 Odesláno 23. červenec 2022 řeší se to repasí servořízení , výměna manžety nepomůže Citovat
Danu Odesláno 2. září 2022 Autor Odesláno 2. září 2022 Tak auto bylo na repas servorizeni a stále to unika přesně tam, jak je vyfoceno… nemůže být něco s čerpadlem nebo jiná závada? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 2. září 2022 Odesláno 2. září 2022 A co teče? Vazelína? To by pak bylo manžetou, tyčkou řízení... Ale jestli olej, tak blbě udělaný repas. Citovat
Danu Odesláno 2. září 2022 Autor Odesláno 2. září 2022 Teče olej a chlap to tam měl už 2x a stále to teče… nikdy s ním prý nebyl problém co se týče repasu Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 2. září 2022 Odesláno 2. září 2022 Hele tam olej může téct jen z jednoho místa Jiná možnost není. Holt buď něco dělá blbě, nebo je tam rýha v hřebenu. Přes ten se dostane olej do manžety a pak teče na místě jak máš na foto. Ferry a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. září 2022 Odesláno 2. září 2022 servočerpadlo se dá změřit, jestli nedává hodně tlaku, ale to se nestává, podle mě špatný repas--někdy prostě nepomůže vyměnit jen těsnění, když je vydřená pracovní plocha... Ferry ohodnotil 1 Citovat
Danu Odesláno 2. září 2022 Autor Odesláno 2. září 2022 Tak mu to dám znovu na opravu a uvidíme… doufám, že to už udělá poradně! Díky za rady a já se ozvu, až to bude opravené Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.