Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Před hodinou, kupák napsal:

Tak jsem nakonec 17" Merion šedivý pořídil a osadil polariskama. Foto dodám později. Cekal jsem, co to udělá a jsem lehce, nebo spíš těžce šokován. To auto brutálně ztichlo, co se týká valivého hluku a při příjezdu k nám do vesnice po totálně roztřískané silnici, která je samá díra a záplata a dosud mi tam drkaly zuby i v režimu Comfort, jsem dnes v Normálu nevěděl, že jedu po rozbité silnici! Ještě samo uvidíme, co na sněhu, ale jinak mne ty polarisky zatím hrozně pozitivně překvapily. 

V Peu mi nebyli schopni nahrát aktuální mapy, tak to zkusím znovu sám doma, jednou už jsem to zvládl, proč by to nešlo podruhé. Ale chci se vás chlapi zeptat: MYPEUGEOT mi napsal, že mi 27.9.2022 skončila aktivace služby "TomTom 3D připojený navigační systém". Chtěl by si ho i doplatit, ale v Peu taky nevěděli, co a jak Nemáte někdo zkušenost? Na webu mi to nic neukazuje, auto je dovoz Belgie, takže mi to po zadání VIN většinou napíše, že se mám obrátit na autorizovaný servis. ..kde mi nic neřeknou.. :(

Vyzkoušej se přihlásit zde  .

Co se týče USB pro mapy používej 32GB fleshku,a klidně aplikaci Peugeot stáhnou se ti mapy a automaticky i následně naformátuje USB + zkopíruje na ní.

Odesláno (upraveno)

😀😀

Posledně jsem aktualizoval 64 samsungem, takovou tou divnou věcí, co má i USB "C" a v pohodě. Jen jsem ji dneska nenašel... :)

Před hodinou, chuck11 napsal:

Vyzkoušej se přihlásit zde  .

Co se týče USB pro mapy používej 32GB fleshku,a klidně aplikaci Peugeot stáhnou se ti mapy a automaticky i následně naformátuje USB + zkopíruje na ní.

Dík za odkaz. Tu poslední větu o aplikaci jsem nepochopil. 🤨 Jsem technický antitalent.... Můžeš mi to rozvést? Dík :)

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj přímo předchozí příspěvek a nepiš další příspěvky - použij "Upravit"
Odesláno

Nainstaluješ si do PC  aplikaci Peugeot update kde zadáš při instalaci Vin číslo a následně ti to po spuštění zkontroluje jestli máš dostupnou aktualizaci map nebo dotykové obrazovky.Pokud jsou k dispozici tak dáš stáhnout,po stažení po tobě bude chtít vložit USB kterou zformátuje a nakopíruje do ní stažené mapy nebo FW displeje.Pak už jen vložíš do auta a instaluje.

Odesláno (upraveno)

MJSytic - jo, přesně tu. :) Kdes ji našel?? Já hrabal na webu Peugeot, googlil jsem a nic. Už mám staženo a překopírováno na USB, trvao to cca 4 hodiny. Zítra to tam zkusím nasypat.

Na těch 17" je to auto úplně neuvěřitelně komfortní, naprosto o žehlí silnici..

V Peu jsem po nich chtěl výstup z dia, jak to regeneruje a jak je zanesený filtr. Nic jsem nedostal, jen neurčité info, "že je to dobrý.." :(

Upraveno uživatelem kupák
Odesláno

Našel jsem jí na internetu :D Souhlasím, 19-18" vs 17" je znát hodně na komfortu ;) U benzínu bych se FAPem netrápil. Stačí hodně brzdit motorem. Pomůžeš filtru i nabíjení baterie :) 

Odesláno (upraveno)

MJSytic ještě jednou moc dík, já hledal fakt dlouho, ale nenašel. Ten rozdíl v komfortu je opravdu veliký, ale uvidím na jaře. Musím totiž přezout, jelikož leťaky jsou původní a už jdou hin. A asi bych se tím neměl chlubit, ale já se od začátku spolehl na kontrolu tlaku v pneu a neměřil jsem ho ani jednou a je možné, že to bylo prefouknute, jelikož z pneuservisu jsou gumy většinou prefoukane. Aspoň takovou mám zkušenost....

Jo a aktualizace je hotová, dnes to trvalo jen hodinu a půl. Systém i mapy. Možná to bude tím, že jsem vyřadil z aktualizací Rusko. :)

TEn Fap bych chtěl aspoň znát jeho současný stav. Co se týká brzdění motorem to znamená nepoužívat režim eco, což se stejně nedá :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Můžu zase jeden inteligentní dotaz? :) Poslední dobou se mě to furt po použití hlasového ovládání ptá, zda chci hlasové ovládání nastavit do servisního režimu nebo tak nějak. Mám to udělat, nebo jak se toho zbavit? Máte s tím někdo zkušenost? 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Koncem září jsem přezul na zimáky, viz shora. Vše bylo v pohodě. Teď poslední týden mi pořád vyskakuje kontrola tlaku v pneumatikách. Už jsem je zkontroloval asi pětkrát, jsou nafouknutý nachlup stejně, ale stejně mi ta hláška vždy po pár km znovu vyskočí. Nemáte někdo tuchy, co se děje? Dík

Odesláno (upraveno)

Sorry, já to nenapsal úplně jasně. Já to samozřejmě vždy vyresetoval, ale ujedu 10-20 km a je to tam zase... 

Už jsem ten tlak kontroloval několikrát, několika tlakoměry, všechny kola ok..

Odesláno

Ono to počítá nějak přes ABS opod., ne? Takže bude problém někde kolem těch brzdových asistentů :myslim Je to stále stejné kolo, nebo se to střídá?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...