HannyNNP Odesláno 22. červen 2022 Odesláno 22. červen 2022 Zdravím všechny,mám dotaz:Minulý týden jsem jel z práce z Kolína nad Rýnem a po ujetí cca 60km po dálnici mi ve stoupání zničeho nic zkolaboval výkon,z výfuku černý dým a po cca 2km kodrcání v odstavném pruhu(musel jsem na nejbližší sjezd),mi auto zdechli úplně.Zkusil jsem po chvilce znovu nastartovat,ale nic a rozsvítila se mi kontrolka motoru.Auto jsem druhý den na odtahovce odvezl domů.Nesetkal se někdo s tímto problémem?Osobně bych typoval smrt turba,ale nevím Auto je z roku 2005,bez DPF,najeto 240000,rozvody dělané poctivě výkon 100kw.Diky za reakce. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. červen 2022 Odesláno 22. červen 2022 (upraveno) Osobně bych zkusil nějaký VW fórum Ale jinak bez diag se moc nehneš, podezření může padnout na turbo, egr, vstřiky... Nicméně že by kvůli turbu auto nestartovalo, nevím, možná je i tohle možný. Upraveno 22. červen 2022 uživatelem VojtouNerCZ ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 22. červen 2022 Odesláno 22. červen 2022 Origo diagnostiku PP2000 nebo Diagbox a k ni nekoho, kdo s ni umi. Jinak je to na kristalovou kouli. Btw TDI v tom neni, a ani DPF peugeot nema ,kdyz uz, tak HDi a FAP Citovat
Dawe8 Odesláno 22. červen 2022 Odesláno 22. červen 2022 Tipnul bych upadlý EGR jinak diagbox no... HannyNNP ohodnotil 1 Citovat
HannyNNP Odesláno 26. červen 2022 Autor Odesláno 26. červen 2022 Dawe8,děkuji za radu,měl jsi pravdu,byl to egr.A omlouvám se ostatním za to TDI,psal jsem to trochu pod tlakem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.